Prov jobb!

How do I make you understand that every time you come into the room, 
Youdo all the black to white.


Yes , igår ringde jag jobb och idag var jag där för att prata lite mer personligen ^^ På måndag ska jag börja prov jobba :) Fan va kul ! Det är ett café och resturang jobb :) Många olika ställen jag kommer få jobba på :)

Va kul ! Va kul !

Bra jobb, Bra arbetskamrater, Bra betalt !
 
Fast måste komma ihåg att det bara är på prov men jag ska göra mitt bästa :)


S.y

Handlat :)

En dag.

Idag var jag och handlade med mamma, pappa och Jessica det som behövs för våran resa :)
Inköpen var :
1. Coca cola
2. Nudlar
3. Drömmar ( Kakor)
4. Ny bok :) "våran lilla hemlighet "
5.Varma koppen
6. Ris kakor, ost smak
7. Massa godis

Sen så köper jag det som saknar imorgon :)  Haha ^^ Men mera mat ska vi köpa nere i malmö :P Orkar inte bära på allt, men vi kommer fram så sent så det är bra att ha något och äta lite på :) godis är alltid bra även om man har mat eller inte :P


S.Y

Biljetterna är bokade!


På måndag far vi vid 12.53 .
Nu är biljetterna bokade och humöret uppe :)

FÖR VI SKA TILL MALMÖ :)

Poker kväll !


No they can't read my poker face


Igår var det poker med Jessica och Sanna :)
Vi kom fram till att ingen annan skulle kunna spela poker med oss för att förstå eller kanske utklassa oss på en gång. Men det skulle vara en syn att se oss i poker turnéringar som finns när den ena visar korten och den andra höjer vilt. Så det ska vara för oss , men det kanske inte passar alla iaf inte dom som är dödligt seriösa xD

Först gick det bra för mig :D Riktigt bra :D




Sen började Jessica vakna till liv och vinna över mig.. Vilket fusk!




Hon vann också... Men jag vann bakifrån som man brukar säga :D



S.Y

Härlig sommar dag :)

The same moment you realized that you have life in retention
 You can die



IDag vart det en tidig morgon eftersom jag inte kunde somna om när jonte åkt. Så Låg vaken från 6 till halv 9 då jag gick upp och åt frukost med mormor,Carina och mamma :) Härligt när man kan äta frukost ute tidigt när det är varmt och skönt :)

Mille och Bella fick en liten dusch idag. Så jag skulle försöka stå upp samtidigt som jag duscha av hundarna en i taget. Det är inget dom riktigt gillar för stunden.
Att duscha mille är inte det lättaste eftersom han sprang bort hela tiden.


Men han är lika söt för det :)




Det vart ner till sjukhuset idag igen efter att jag upptäckte en knöl på vänstra smalbenet längst ner.
Men som tur var ska det nog inte vara någon störe fara , men hoppas på att den inte blir större för då måste vi tillbaka.

Blåmärkerna har blivit mycket mindre nu :) Ser inte alls Så hemskt ut som det gjort innan , det är skönt att man ser resultat. Att det börjar försvinna så man kanske kan ha kjol eller kort byxor på sig i sommar utan att det ser allt för hemskt ut :)



Så här ser det ut nu , har ingen bild på hur det ser ut innan men det var ingen vacker syn.
Några cm från att förslora benen föralltid, så jag tycker fortfarande jag hade tur i oturen :)
Det som alla läkate berättar för mig också :)


Ikväll kommer brudarna och det blir lite poker ;) Hoppas på vinst ^^

S.Y

Sjukgymnasten

Some one


Usch och tvi!
Var hos sjukgymnasten igår och han skulle då kolla hur allvarlig skadan var typ och sedan se hur mycket jag kunde röra pöå benen och ge mig anvisningar om vad jag ska träna och hur. Men attans ! Han skulle känna på vad musklerna och klämde i som jag vet inte vad. Höll på att dö där inne. Fy tusan!

Men nu vet jag vad som ska tränas och hur jag gör det lättast :)


Mormor och moster kom igår :) Åt mysig middag , trevligt att träffa dom igen det var ett tag sedan.


S.Y

Dålig dag.

Det är aldrig kört!


Näe, gott folk. Idag har varit en sån där dålig dag när man egentligen bara vill ligga kvar i sängen. Vilket jag ungefär gjorde också. Tänkte att jag skulle ta steget och sluta med mina smärtstilande tabletter men det vart inge bra resultat utav det. Har haft ett rent helvete idag.

Sedan när jag bestämde mig för att ta tabletterna iaf så hittade jag dom inte.. Ibland funkar inget som man vill..


Ungefär för 3 timmar sedan försvann mitt dåliga humör och nu på börjades det igen eftersom jag inte kan sova..
Tänkte då sätta mig här och klaga av mig lite samt titta lite på jobb, och jag hittade några intressanta , så det är nog det bästa som hänt mig idag.


S.Y

Brolle har tagit nya beslut.

I remember long ago
When love was a simple thing


Ihelgen så gjorde Brolle slut med Elin och det kan inte vara bättre en så. Jag tycker inte alls dom passade för varandra , utan att han v ar mer modgen än hon. Men Dumt att säga så endå kanske med tanka på att jag inte känner dom. Men jag vet nu vart brolle har sin sommarstuga :) var där i Fredags :) alltså inte i den eller precis utanför men i närheten :)

 " I was blindfoled by love
It took me for a ride
Now all I'm thinking of
Is life on the other side "


Idag är det fint väder och det tackar jag för. Jag hade egentligen tänkt målat om tv bänken, men eftersom jag är lite funktionshindrad för tillfället kan jag inte göra det själv och min lilla bror var för upptagen med att åka och bada. Men men det finns nog fler dagar som passa till att måla lite :)

Så idag ska jag blekfisen ut i solen och sola lite :)

Fick svar från sjukgymnasten idag och har fått tid hos dom på onsdag vid nio tiden :) Hoppas på det bästa :)


S.Y

Der blir bättre :)

Think of everything good that you have
before you complain about what you do not have



Nu har såren på smalbenen börjat läka bra :) Snart helt borta :)
Känns bra att dom försvinner eftersom vadens blå märken räker för att man ska förstå vad jag varit med om.På bilden syns det inte så bra men min vänstra "fotled" är fortfarande väldigt uppsvält och ser ut som en vattenmelon tycker jag :P



Ifredags fick jag reda på att jag verkligen hade haft tur i oturen.
Hade jag inte haft så smala ben som jag har, hade jag förmodligen aldrig mer kunnat gå.Jag hade haft tur ifall jag fick behålla benen.
 Som man ser så är det bara små skrubbsår jag har på smalbenen och det var där det tog i.
Förstå då om jag hade haft lite större ben.
Känns lite läskigt när man fick höra det. 

Jag är glad som forhoppningsvis kommer kunna gå i slutet av sommaren :)



S.Y

Ben träning

Never forget what you are fighting for,
never forget what made you take this fight.




Idag fick jag höra att om jag ska kunna röra på mina ben och gå igen så måste jag börja en slags träning för benen. Låter kanske enkelt men jag ska säga att det är en otrolig smärta att ens tänka tanken för mig. Men jag hoppas på resultat snart så att lite av smärtan kanske avtar. Vill inte sitta i den här rullstolen livet ut.













S.Y

Blommor :)

You should never trust any unknown
 more than you trust yourself

Fick blommor av arbetskamraterna på arlanda med ett krya på dig kort :)
Jätte snällt och fina blommor :)





S.Y

Rullstolen


Igår fick jag min snygga rullstol. Haha ^^ Näe den kanske inte är så snygg men det tar mig framåt. Skönt att kunna ta sig fram på annat sätt än att Jonte måste bära mig överallt :P

Idag var vi ute och handlade på Ica maxi, ja det är inte det lättaste att ta sig fram med rullstol i en affär inte..


S.Y

Arbetsolycka!


Lay where you're laying
Don't make a sound

Imåndags var kanske inte den mest lyckade arbetsdagen eftersom jag fick åka ambulans där ifrån. Det vart en liten olycka jag råkade ut för när jag klämde mina ben mellan ankomstbanden och järn skivorna under. Och det kom med så pass tryck att det kan driva flera ton, så lilla jag åkte med hur lätt som helst. Inte det mest lyckade man gjort. Jag hann tyvärr inte hopp ur "gropen" utan benen fick en smäll bakifrån och jag föll framåt samtidigt som järnkedjorna fortsatte att driva framåt.
Men tack gode gud för att dom fick stop på bandet och att dom fick ur mig så fort. Minns inte så mycket efteråt utan att det kom massa läkare springandes och jag fick nålar i armarna och slang upp i näsan. Hade väldigt svårt att andas och började förlora känseln i min vänstra arm också. Benen kan jag fortfarande inte röra.

Men ambulansen kom och det vart en tur till Akis i Uppsala. När jag kom dit hade jag börjar lugna ner mig och förstått vad som hänt. Vart kvar på sjukhuset ett tag, och lortig som fan var jag också efter att ha varit under ankomstbanden på Arlanda.
Doktorna ville ha kvar mig under natten , men det vägrade jag och fick åka hem runt 9 tiden. Det kändes skönt att komma hem efter en sådan upplevelse. Att bara ta det lugnt ett tag.

Så igår fick jag inte gå till jobbet och inte idag heller. Så nu sitter jag här. Igår fick jag hem en rullstol, så nu behöver inte Jonte bära på mig hela tiden. Vilket är bra för hans rygg :) Men idag kan jag lyfta lite på låren , men inte röra resten av benen. Hoppas att jag kan stå upp snart. Det börjar bli tråkigt att ligga hemma. Men såren på benen börjar läka bra känns det som :) Hoppas på det iaf :)

Vilken tur att man har en sån underbar familj och pojkvän som hjälper mig med allt :) Tack ! <3

Härlig helg :)

You're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you


Ifredags gick jag ut med Sanna och vi tog oss ett glas vin på Alexanders uteservering. Men det var kanske ett litet misstag, det var mygg ! mycket MYGG!  Men inte ska det förstöra kvällen :P Gick vidare till Terassen och satt där resten av kvällen :) Hade riktgit kul, träffade på lite gammal bekanta också :)

I lördags så åkte jag med Jonte och hans bror till ikea. Han bror köpt en ny sän med sängbord och allt. Så När vi kom hem till han började v trixa ihop allt. Jag gjorde ena sängbordet xD Det tog lite tid , men va fan det var mycket små delar och jag var livrädd för att ha sönder något eftersom dom kostade en del . Men det gick bra :) Var riktigt snyggt , så nu vart jag också sugen på att köpa någon snygg sängram till sängen eller en helt ny säng. :) Vi får se vad som händer :)

Näe idag blir det lugnt. Är jävligt sliten pga. all pollen så måste vila upp mig om jag ska orka jobba i veckan.


S.Y

Shoppa!

I had a dream last night
You wore the red shirt that I love.
We laughed our way down the beaches,
As we danced around the issue.



Yes, idag kom den efterlängtade shopping dagen med brudarna :)
Men det var bara ett problem, det finns inga snygga kläder eller skor längre ! Som jag sa till Sanna , är det jag som börjar få dålig smak eller är det modet. Men vi kom helt klart fram till att det var modet som hade dålig smak xD

Köpte mig iaf tre linnen från H&M.





S.Y

Sökande.

I'll never let you down

Japp , idag var det en till dag på jobbet  i värmen. Jag vet inte om man ska var glad över värmen som kommit eller som man ska gråta med tanke på hur dåligt klimat det blivit. Men men , den dagen den sorgen. Synd att den dagen är här...

Näe idag tog jag modet och gick och frågade lite om jobb i en klädbutik , ska tillbaka imorgon :) Hoppas på det bästa :) Men jag vet ett annat jobb jag känner mig mer sugen på :)


S.Y

Work.

What have we done to the world
Look what we've done
What about all the peace


Igår så var jag uppe i tornet på arlanda :D ca. 80 meter uppe i luften och snacka om en snygg utsikt :)

Det som var coolt var att jag kunde se domkyrkan :) Fast det gick inte att ta bild på eftersom det var inne på kontoret man såg den ifrån. Där får man inte fotografera.




Idag vart jag verkligen besviken. Pratade med min chéf och det visar sig att jag inte alls får jobba så länge som utlovat , eftersom han hade räknat fel tydligen. Känns lite små surt eftersom jag hade jobb hela sommaren. Kanske lite sent nu att försöka få jobb , men vad fan ska man göra...

Det står fortfarande mycket om Michael i tidningarna och det är väl hedrande , men känner att ingen brydde sig så mycket om han innan. Men nu passar det...

RSS 2.0