Helgen


He kissed me, his one and only

I fredags var jag och Jessica till Enköping för att kolla inte Hamnfestivalen lite. Men vi vände vid entrén. Dom tog betalt för att gå in på området , 220 kr. Och det kände vi inte var värt för att se Markolio och band vi redan sätt. SÅ vi gick till karusellerna och kollade lite sen till en jätte fin park och satt där ett längre. Den här kvällen var lärorik, vi kom bla. på dålig raggnings repliker till poliser xD Men dom säger jag inte , det är lite hemligt :)

Senare på kvällen så vart det till en mysig uteservering och drack ett glas var :)
Synd att mina duma enköpings kompisar var så sega att man inte han träffa dom !

Lördags eftermiddagen åkte jag till Gräsö med Jonte :) Där tillbringa vi hela kvällen och natten i en stuga :) Vi tog en tripp ner till havet vid klipporna och hade det lite mysigt :) Sen vart det badatunna , 40 grader xD Men det var jätte skönt :) Eftersom värmen ute hade börjar sjunka var det faktist riktgit skönt att hoppa i :) Men bastun sätter jag mig inte i när dom har 90 grader xD Jag klarar kanske mest 60 grader :P Lite klen P

I söndags följde jag med Jonte är han tatuierade sig :) Han gjorde klart bakgrunden på sin tatuering på underarmen :) Vart jätte fint. Själv vart jag jäkligt sugen på att göra mina efterlängtade tatueringar , men jag undrar om den där smärtan verkligen är värt det. Jag kommer juh inte sitta lika oberörd som Jonte, jag kommer sitta och skrika som en gris och jag vet inte vad :P
Men det visar sig :P Hittade ifall en bild jag vill ha :)


Sen så har jag hämtat en cykel jag fick låna av pojken :D Så nu har jag börjat cykla till bussen :) Det är en bra bit så det är skönt att ha en cykel då :)

Michael Jacksons

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?


Idag vart det en till solig dag med varmt arbete :P Men vilken tur att det bara är halv dag på Fredagar :)

Michael Jacksons dog inatt av en hjärttillstånd. 50 år gammal vilket jag tycker är väldigt ungt för att livet ska var över. Men när man är känd så vet man aldrig vad som slinker ner i en. Men det var synd , var väldigt sugen på att gå på hans slut turné. Han var en väldigt bra artist och man kommer alltid komma ihåg han :) Förhoppningsvis för hans musik och dans och inte hans utseende eller rykterna.







 " But They Told Me
A Man Should Be Faithful
And Walk When Not Able
And Fight Till The End
But I'm Only Human "











Ikväll bär det av till enköping i värmen :) Hamnfestivalen ska vi titta in på lite snabbt :)


S.Y

VARMT !

Som stål på ytan men mjuk som lera
Jag skulle vilja ge nåt mera



Ojoj , idag var det lika varmt som igår. När man jobbar känns det nästa för varmt :P Men man ska inte klaga på det fina vädret :)

Idag vart det lugn med jobb och det vart en lång sträcka från där vi skulle jobba och verkstan. 4 km så det var bara att se glad ut och sparka på sin fina sparkcykel :)
Tur att dagarna går ganska fort då :)

Jag har fått ett problem. Jag behöver en cykel som jag ska ha i minst 4 veckor. Men jag har ingen... Måste ha den för att cykla till bussen så jag kan ta mig till jobbet. Det är typ 7 km så det tar en jävla tid att gå. Så någon som har en cykel jag kan få låna eller få ägar bevis på ;) Säg bara till :D


Nu har jag gjort klart planerna för helgen :) Imorgon blir det Hamnfestivalen i Enköping och på lördag blir det till Gräs ö för att basta och bada lite tuna med pojken :)

Finns inte mer sommar en Gyllenetider och Håkan ! :) Tänkte bara säga det ^^

"En pojke reser till månen
En annan siktar mot solen
En tredje kommer aldrig iväg
Han viskar när natten faller
Och du känner dig frusen
Då lever, då finns jag här för dig"


" Ville bara hålla om dej, och va alldeles intill
Ville bara känna känslan av att finnas till
Men jag är förförd av någon ung och vild "


Attans också! Fick bilderna som vi tog på studenten idag. Fy fan va fula dom är xD haha , jag är inte ens med på bilden . Ser ut som om jag tänker ungefär " vad fan glord du på " eller " vad jag skulle vilja ha en rosa elefant" . Haha ^^ Näe dom vi tog hemma vart bättre :)


Nu bli det raka vägen till sängen för efterlängtad sömn :)

Sleep well !


S.Y

Attans Sjukdom!

Let's roll onto something new

Ja nu är man absolut så sjuk man kan bli, känns det som ialla fall. Halsen bränner sönder mig , och näsan ska jag inte ens börja tala om!
Sen har vi den här febern som kommer smygandes och nysningarna som är allt utan diskret.
Nej , usch att vara sjuk är inget jag gillar. Men det är sånt man får ta någon gång ibland. Typsiskt att jag ska bli sjuk mitt i arbetsveckan och när det fina vädret är här. Men jag ska nog lösa det här. Har alvedon uppladdat här hemma :)

Som jag redan sagt så är jag inte riktigt på topp ,så dagens arbete tog sin lilla tid. Det blir mycket Te,Alvedon och sömn ikväll , då ska jag nog vara på topp imorgon :) För nu har jag en lång vecka framför mig. Gjorde klart översickten av det jag har kvar att göra i veckan, och det vet inte lite om man säger så. Det blir säkert lite kvar till nästa vecka, men det gör inget :)




Idag fyller pappa år :) Inte för att han är här, han är ute på resande fot och kommer hem på Tordag för lite firandes och att hans semester vecka tar slut :P Får se vad man hittar på för skoj i present :)


 " Pace yourself from me
I said maybe baby please
But I just don't know now
And all i wanna do is try... "

Läset om kvinnar i expresen som har misshandlat sina tv barn i ett års tid. direkt när jag hörde om det tänkte jag på vad en lärare till mig sagt förut.
" Att barn som är så groft misshandlade kommer ni nog aldrig att stöta på"
Dumt sagt tycker jag och har alltid tyckt. Det händer överallt , var som helst.
Med tur så kommer barnen kunna få en bra framtid hos en foster familj, hoppas bara på att Socialen sköter det här bra nu. Det kan inte vara det lättaste att ta hand om barn som blivit så goft misshandlade och svikna. Hoppas dom förstår att det tar tid och tålamog.

Det finns gott om sjuka människor i världen, man måste vara hitta dom innan dom skadar någon annan.


S.Y

Sommar värmen :)


Yes nu har värmen kommit hit :) Och bra gick det på jobbet också :)

Midsommar helgen :)

I just want to be beside you everywhere


Ifredags var det midsommar firande :) Vi hade tur med vädret och solen var framme men det blåste lite lagom ist ^^
Vi han inte fixa oss någon midsommar stång eller några midsommarktansar , men det gick bra endå :) Jag och Jessica gick ut och plockade oss fina blommor som vi tog med hem igen :)

Annars var det grillning och kubb spelande :) Sen så kom det över lite mer folk och den DÅLIGA musik kom igång ett tag :P Men sen vart det vidare till Tobias och utmaning Kubb körde igång.


Senare på kvällen så vart det en raggartripp till Uppsala med Abba och Carola på högsta volym :)
Vi hittade också en perfekt lekplats att återgå till barns ben för en liten stund :)


Riktigt bra midsommar :)

" You stopped and smiled at me
And asked me if I cared to dance
I fell into your open arms
And I didn't stand a chance "


Lördagen vart det en tripp till Örbyhus och Hälsa på Jonte :) Varmt vart det som attans , så vi åkte till Öregrund för att ta en glass i solen . Vi kom fram till öregrund , men jag tror det fina vädret fastnade på vägen xD För när vi kom fram regna det som bara den , kanske vanlig otur men men. Det vart glass ialla fall, inte för mig jag måde så dåligt efter den kringliga vägen dit xD
Men det gick över efter några timmar..

Idag har bara varit en lat dag :) Inte gjort något som man skulle kalla viktigt eller nödvändigt xD
Men jag tycker det är nödvändigt med såna dagar :D


S.Y

Midsommardax!

Stay where you are,
No one will see that you are here.


Inatt sov jag på soffan :) Ganska obekvämt , men det var där jag somna :) Sen så vakna man till Smallville , bäste serien så klart :) Clark är huivudsaken i hela serien och idag så vart han av med sina krafter ^^ Lite spännande :)




Så var det midsommar igen :) Tyvärr kommer nog vädret vara så dåligt som dom sa på vädret igår. Men vilkentur att man kan vara innomhus då :) Det blir grillning , Singstar och kanske lite kubb om det inte regnar :) Sen så klart dom bästa personerna också :) Det var ett tag sen man träffade lite folk när man har somnat direkt efter jobbet varje dag nästan :P
Men ingen Sill ska vi ha på bordet , inte som jag ska äta iallafall :P


S.Y

Designat bloggen lite :)

I want you for myself


YEah , nu har jag kommit över min ilska för dagens händelser. Så då tänkte jag ta mig lite tid att designa bloggen lite. Eller ja skaffat mig några bilder iaf :) Någon dag ska jag nog ha ork att slutföra allt också , men det tar så lång tid när man inte kan allt också :P Men mina bilder vart lite små suddiga , men det duger bra endå :D

Sen i dag när jag gick omkring på jobbet har jag haft Ted gärdestads låtar i huvudet. Dom försvinner inte heller xD Men jag har sjungit glatt för mig själv och min arbetskamrat :) Fast jag kan bara en del av låten xD

"Jag tänker hoppa, ner från Eiffeltronet
om du sviker mig
för jag ska hämnas, om jag lämnas
ensam utan dej.
Jag tänker hoppa, ner från eiffeltonet
om du lurar mig,
men jag hoppas att jag stoppas i hissen
upp av dig."


Fast det är ingen fara , jag ska försöka lära mig hela låten så att jag kan sjunge den för lite folk imorgon :)
Hoppas på alla får en härlig midsommar :)



S.Y

Skit dag

Vet jag att jag bara chansar
Men jag tar det på lek..


Har haft en otroligt dålig dag idag, så nu är man inte på världens bästa humör inte..


Det är väl ganska klart,
att du är populär.
Men det ställer bara till besvär.


S.Y

Work , work , work

Telling my whole life with his words



Oj oj , Har varit så slut efter jobbet den här veckan att jag har somnat direkt när jag kommit hem. Men nu tror jag att min energi är på bättrings väg. Snart är första veckan på jobbet avklarat och 7 veckor består om inte mer. Med lite tur kanske man kan jobba kvar 2 månadet i höst :) Arlanda är en härlig plats att jobba på , så det tackar man inte nej till :)

Usch , snart är det midsommar och jag har fortfarande ingen anning om vart man ska eller vad som ska göras. Snackade lite med Lina idag och kanske blir så att jag åker med henne till öregrund. Det visar sig :)

Näe, nu ska jag in och duscha lite. Man är inte så ren och fin efter en sån här arbetsdag :P Sen så blir det min björnbärs smoothie :)


S.Y

Gräsö

Every time I see you I can't stop to wonder why.

Har varit med pojken vid hans stuga på gräsö. Jätte nysigt och dåligt väder, ungefär så som det ska vara när man är i en studa nära havet. Men vi hade det mysigt endå. Bastade på kvällen, eller jag försökte så gott jag kunde. Det var 90grader i bastun och jag höll på att gå under när jag öppnade dörren :P Men men jag klarade mig ett tag där inne och gick ut med lagom mellan rum för att svalka av mig lite i duschen :)

Jag tycker om värme , men fan det där var varmt !

Det kanske låter jätte mysigt att basta med sin pojkvän. Dricka något gott och bara ta det lugnt. Men fan snacka om att man kände sig osnygg med all den där svetten xD Det var som sagt VARMT ! Men samtidigt skönt :)


Har nyss varit ute och skjutit lite luftgevär med Sys och Peter :) Det var ganska kul ^^ Fick lite ont i min axel bara när jag sköt av utan att vara berädd :P Nu ska ni inte tro att det blir värsta stöten när man skjuter , men tänk då på att jag inte har så mycket vikt att hålla emot med xD

På måndag börjar jag jobba :) Det ska bli riktigt kul :)

S.Y

Cv.

Everything can be done in a day and then some more.


Idag har jag och jessica suttit och gjort våra Cv:n bättre en någonsin. Så nu kommer vi med lite tur få ihop en hel drös med jobb ^^ Kan hoppas på ett bra ialla fall :P


Attans vilken otur. The sims 3 funkade inte på min gamla dator :P Men Tur att Jonte är så snäll så jag fick spela på hans dator ist :)

Hoppas på att sommar vädret kommer snart :) Ska ut till Jontes stuga i helgen och då vill jag ha sol :D


The sims 3

Sometimes you can use a little bit of everything

Idag fick jag the sims 3 av Jonte ^^ Värsta snäll, så nu vet jag vad jag kommer göra hela veckan ifall det här tråkiga vädert fortsätter :P





S.Y

Presenter :)

There are people who like to live


Jonatans familj kom hem från Turkiet igår. Lite lagom avensjuk, dom var riktigt bruna och själv har man kämpat som fan för att bli brun men bara blivit röd xD
Dom tog med sig en present till mig :) Fick ett jätte snyggt linné och ett par shorts :) Värsta snällt :)




S.Y

Europa Valet 2009

Take courage and do something different


Första gången jag får vara med och röst. Det gick snabbs och enkelt. Var inte så svårt att gå ner till lokalen där man ska rösta och ta en lapp med det partiet man tycker står för bäst saker. Sen kanske man inte tycker något står för bra saker , men man kan då ta ett parti där man tycker det finns något bra. Om man inte röstar kan det lika gärna vara diktatur eftersom folk endå inte bryr sig om det. Ta ditt pass,körkort eller legitimation och röst :) För sent nu , men till nästa gång :)


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN!

För jag har tagit studenten ,för jag har tagit studenten. FY FAN VAD JAG ÄR BRA!




Sjungom studentens lyckliga dag,
låtom oss fröjdas i ungdomens vår!
Än klappar hjärtat med friska slag,
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än
i vårt sinne bo,
hoppet är vår vän,
vi dess löften tro,
när vi knyta förbund i den lund,
där de härliga lagrarna gro!
där de härliga lagrarna gro!
Hurra!



S.Y

Sista inför studenten.

And now were standing in the rain
but nothings ever gonna change
until you're here

Yes , jag blev klar med min klänning :)
Även fast det tog mig en lång tid och på min väg vart jag lagom arg xD
Men jag gjorde det ^^ Hoppas på det bästa vädert idag vara :)




Köpte lite små saker till Studenten  :)



S.Y

Studentskivan.


What I have in me
in my mind is you


Igår hade vi våran studentskiva. Började med att förkröka hemma hos Jessica lite väll tidigt tror jag för jag var lagom berusad när jag kom till krogen. Sen så hade jag sådan otur att jag tappade mitt cigg paket mitt i gatan när jag skulle vara smidig och springa över. Det cigg paketet vart platt, haha xD Två bussar och en bil körde över det innan jag fick tag på det igan. Men dom gick fortfarande att röka :D Inte alla , men några :)

Eftersom minnet är lite svagt från igårkvällen kan jag inte säga så mycket mer :P Men jag hade kul, fast middagen sög xD Den hade man kunnat hoppat över. Men men nu är det som det är ^^ Allt kan inte vara så kul säg :P



Jag vet nu iallafall att min klass tyckere jag pratar mycket xD
Jag vart klassen Pratkvarn.
Deras motivering var " Jag är inget pepparkvarn eller saltkvarn, utan en pratkvarn"





Buss resan till stan ^^ Haha ! Jag är lite halft borta och Viktoria är lika glad som alltid :P


Jag och Sanna :)


I väntan på maten så passade vi på att ta massa kort :D 
OBS!  hungriga som fan!



Hade en trevlig kväll , hoppas på det bästa efter skolan :)


S.Y

Sista dagen i skolan, typ.

We're nothing
And nothing will help us


Jahaja, idag var TYP sista dagen i skolan. Inte för att jag hade lektioner , men vi gjorde klart lakarna som ska sitta på flaket till studenten :) Lite virigt , men det gick efter ett tag.

Fortfarande varmt väder ute :D Så det ska man inte klaga på :)

Var på bio igår och såg första 3D (My bloody Valentine ) filmen någonsin för mig. Den var skit läskig , men jag fattade inte riktigt vad det var för skilnad på 3D och vanlig, förutan att texten var skit skum och att när dom sköt så kändes det som om man fick kulan rakt i pannan xD Pinsamt nog tror jag att jag var den enda som vart rädd under hela visningen, var fan rädd när jag kom hem till Jonte också xD Men men , jag lever än :) Värd att se , fick ett par coola glajor också ;)



Imorgon är det min Studentskiva på People :) Hoppas på det bästa och att inte bli utkastad allt för fort xD Tror tyvärr att det kommer bli lite bråk, men jag ska försöka hålla mig utanför :) Hehe xD
För ett tag sen var jag nyfiken på min nominering, men jag är ganska säker på att jag har fått något om att jag pratar mycket osv. men men , glad för att slippa allt med studenten och skivan :) Det har vart så JÄKLA mycket kaos om allt så man ser knappt fram emot det lika mycket som förut. Tänka sig vad som kan hända med en klass xD


Utgång igen brudar :) Sanna , Jessica och jag :D Sen så alla andra också så klart ;)


"Well maybe there's a God above
But all I've ever learned from love
Was how to shoot somebody who'd OUT DREW YA
And it's not a cry that you hear at night
It's not somebody who's seen the light"



S.Y

RSS 2.0