Över tid och bär.


Igår vart det lite övertid så jobbade tolv timmar i rad , efter elva timmar tyckte jag inte det gjorde så mycket men den sista timmen tog verkligen på krafterna. Kanske också för att jag inte hade sovigt så mycket på natten heller. Men jag klarade mig :) Idag vart det sovmorgon , Börjar inte förens klockan sex, så sitter här och väntar på att det ska komma lite värme ute innan man springer iväg till tåget.


På Arlanda har det varit fullt av thailändare som kommer till Sverige för att plocka bär. Jag tycker så otroligt synd om dom eftersom dom kom hit i hop om att tjäna lite extra pengar och sen så är det super dåligt med bär i sverige, specielt uppåt i landet där dom har hållt till. Hur som helst har dom nu varit tvygna att låna pengar av Thailands stat för att kunna ha råd med flygbiljetten hem. Låter super hemskt , men jag undrar om det är så hemskt som det låter. Hoppas verkligen inte det. Dom är ganska många och har nu i tre dagar tagit upp halva incheckningen på terminal 5.


S.Y

Work Work!

   

 

Tumble outta bed
And stumble to the kitchen
Pour myself a cup of ambition
Yawnin’, stretchin’, try to come to life
Jump in the shower
And the blood starts pumpin’
Out on the streets
The traffic starts jumpin’
And folks like me on the job from 9 to 5
Chorus:

Workin’ 9 to 5
What a way to make a livin’
Barely gettin’ by
It’s all takin’
And no givin’
They just use your mind
And they never give you credit
It’s enough to drive you
Crazy if you let it

9 to 5, for service and devotion
You would think that i
Would deserve a fair promotion
Want to move ahead
But the boss won’t seem to let me in
I swear sometimes that man is out to get me
Mmmmm...

They let your dream
Just a’ watch ’em shatter
You’re just a step
On the boss man’s a’ ladder
But you got dream he’ll never take away

On the same boat
With a lot of your friends
Waitin’ for the day
Your ship’ll come in
And the tide’s gonna turn
An’ it’s all gonna roll you away






Tidig morgon!


Upp och hopp är det men skulle vilja när man jobbar tidigt. Men ikke , då är man tröttare än någonsin förr. Det känns som en typisk måndag morgon varje dag man måste ställa väckarklockan. Usch och fy , fast det har sinna fördelar med att börja tididgt, det gör att man slutar tididgt :)

Idag var första gången jag öppnade på lill cafét på insidan och sen så har jag hela helgen framför mig att öva på det. klockan 4 ska jag vara på platts och klockan 5 ska allt vara klart för öppning. Ganska skönt endå, att man hinner göra allt i lugn och ro innan kunderna kommer fram rusande. Sen så har jag lite lyx,  får åka taxi till jobbet :) Så 03.20 blir jag upphämtad :)

Men jag klarar allt, för jag är egentligen ett spöke :) Buu ! haha ^^
Nu måste jag sova ifall jag ska orka upp imorgon 10 över 2 . :)

 





S.Y

Pang, Bom !

Ups härlig kväll igår. Kom hem från jobbet och bestämde mig för att strunta tända lampan i taket och hoppa enda fram till sängen och tända fönsterlampan ist. Inte så bra egnetligen nu när man tänker efter. Det vart bara ett stort pang ,bom sen så var det roliga slut :)





Vart nästan lite cool efter pangandet, men känns lite farlig att ha precis brevid sängen så som jag slänger omkring när jag sover :)
Men inget litet problem ska vara ett stort problem :) Pappa hjälpte mig på en gång att ta sätta upp två nya lampor så att jag inte behöver ha e nhinderbana i mörkret på kvällarna när jag kommer hem :)


 

S.Y


Strumpor och bananer!

Like no tomorrow

IDag är det en ny dag som jag hoppas ska vara min dag. Igår var det en kärleksdag med mycket kärlek på olika sätt, man kan visa kärlek genom ilska som kramar. :)
Endel dagar blir det lika mycket av det ena men inte av det andra så man måste försöka hålla lagom av allt :)

Stress dag på jobbet igår också , det är inte allt för ovanligt men det gör mig inte allt för mycket. Igår fick jag höra massa positiva saker på jobbet om mig så det känns som om jag fått lite för allt slit :)



Cocaine nose
And trendy clothes
Gotta send her to rehab
She found out, she's got no soul
But it really doesn't bother her



Har fastnat för Papa Roach - Hollywood Whore låten, den är sjukt bra :) Gillar verkligen hela texten men gillar det i dbörjan lite extra :)



S.Y



Nervös.

'Igår vart det in till stockholm för att handla lite med sys och gå till hår stylisten och visa upp mitt härliga välvårdade hår i nuet. haha ^^ Men det gick bra :) Så nu är det bestämnt att den 3 october är det upp på catwalken. Nervös är jag också. Men hoppas på det bästa :)

Vart en snabbis till jobbet igår också, det har börjat en ny kille. Jätte trevlig , men det kom som en chock, tycker inte det finns jobb så att det räcker till alla som det är nu och så ska man ansälla en ny, konstigt tänkt. Men jag ska inte klaga dom har sagt att jag inte behöver oroa mig så då litar jag på det :)

Igår kom Pappa och syskonen hem från Farmor och farfar , eftersom hon låg på sjukhus så åkte dom för att hälsa på och hjälpa farfar lite där hemma. Men helt otroligt så fick vi höra att sent i går kväll fick hon åka hem för att hon blivit så mycket bättre :) Det känns jätte skönt :)


S.Y

Sjuk eller jätte sjuk?


Usch , min farmor ligger på sjukhuset och har en propp i en av sina lugor :/ Det låter inte alls för kul, och farfar blir själv hemma. När man är äldre är man beroende av varandra och jag hoppas verkligen hon blir bra igen.

Jag blir orolig att dom inte ska vara kvar så länge till , och det är inget man klarar av att tänka på ...

Tvätt time :)

OH, idag blir det stor tvättning :) Tvättar lite allt möjligt :) Snart också vovarna :)
Nu ska det bli rent och fint :) Ska försöka städa lite också , men känner mig mer sjuk idag en igår :O

S.Y

Förkyld!


Attans också ! Nu har jag blivit så där dunder förkyld :/ Men jag kämpade igenom mig jobbet igår och ska göra detsamma idag. Hoppas det blir en lugn dag på jobbet :)
För imorgon så ska jag skolka från dansen och bara vara hemma med en stor cholkad kaka och mysa ner mig i sängen :)



S.Y

Bröllop


I Lördags var jag på börllop för Pernilla och Per , vill säga Jontes moster och hennes man :) Det vart ett kanon bröllop med mycket folk , musik och god mat :) Det började i björklinge kyrka där vi också fick höra sonja aldén sjunga sen så fortsatte det till Uppsala slott där efterfetsen och middagen varade :)



Det var ett jätte fint bröllop :)


S.Y


Smutt!


Japp, nu är det en ny dag och solen står på topp! Hann sy klart min lila kläning , det kan vara tur eftersom jag den ska användas imorgon :) Nu ska jag ut till solen innan man sätter sig på cykeln och trampar iväg till jobbet :)


S.Y


Maskerad festen :)

You never know who it is sure to be.



Japp, maskerad festen vart av som planerat och det härliga var att vi kunde ha den hemma hos jessica i stan :)
Det vart en riktigt lyckad kväll med väldigt mycket folk. Fast jag vart lite små irriterad på en tjeje jag tror va utklädd till hora och en  kille som hoppade omkring och jukade på alla och allt. Irriterande, men det ska inte förstöra allt.







Orkar inte ladda upp fler bilder :) Men ni får se hur några av alla såg ut :)
Sen vart det krogen efter det, och jag var bara kvar på krogen i 30 minuter för sen gick mitt tåg hem till jonte :) Kändes tråkigt att lämna allt när man precis kom , men klockan var endå 2 så. Och mer otur måste man leta efter , det var ersättnings bussar vilket gör att det tar 35 minuter längre att åka till jonte än med tåg. SÅ lite mer än en timmer på bussen och jag som är åk sjuk i vanliga fall.. Men tur att jag träffa på Jontes mamma och fick sällskap av henne :)


S.Y

Tack kort..

Things may take time, long time



hoppsan det tog lite tid, men igår vart mina tack kort från studenten klara. Som sagt tog det sin lilla tid , men bättre sent än aldrig . Men jag har haft så mycket den här sommaren så jag hoppas att alla kanske kan ha lite förståelse angående det. :)

Vart iaf ganska nöjd med dom :)


S.Y

Göteborg :)

thinking that everything can change


Bode på ett riktigt härligt hotell med super snyggt rum.


Här tillbringade jag tid nästan varje dag , eftersom tyrvärr var inte vädert så bra där nere.

Hitta en jätte stor båt man också kunde bo på .

Liseberg vart riktgit kul . Mycket bortkastade pengar också :P

Kom hem med några vinster iaf. Jonte som vann alla utan två små ankor som jag vann :P


S.Y


RSS 2.0