Kryssning,tusan är det idag?

Ups, idag ska jag på kryssning. Vaknade för en timme sen och har ändå inte hunnit tänka klart om vad som kan vara bra att ha med sig. Undrar lite över hur det här kommer gå. Kommer säkert sluta med att jag står naken där borta, eller nej den chansen finns nog egentligen inte. Men tror ni förstår vad jag menar :)


S.Y

Spöken, finns dom?

Igår vart det äventyr i stockholm med familjen. Vi skulle gå en så kallad spökvandring i stockholm. Först förstod jag inte riktgit vad det skulle vara sedan så började fantasin flöda. Inte för att det var riktigt som jag trott, men det var otroligt roligt och intressant.



"Rund turen" var utomhus, kanske inte riktigt rätt dag för det eftersom det var grymt halt och snö rasade från taken. Lite små läskigt att gå i dom trånga gränderna där det är halt och trångt.



Det var otrligt kul och våran guid gjorde även det mista intressant och roligt.
Ni skulle förstå om ni träffade den här killen, snacka om att leva in i sitt yrke.

Usch , spöken och sånt gör alltid att man blir helt rak i ryggen. Svårt att förklara det hela och vem vet vad som egentligen finns. Tror försäg att oftas är människor som är  "höga" som ser så kallade spöken. Kanske för att om dom skulle finnas vill jag inte ha med dom att göra.



Vart god mat efter en rund tur i kylan och halkan. Mysigt att äta en så kallad sista middag med hela familjen innan alla flyttar åt sitt håll. :)



S.Y

Music for today



S.Y

Lite av varje


Just nu känns mitt liv lite rörigt, så kan vara därför jag altid är så virrig. Jag säger nu inte att det är synd om mig eller så, vill bara förklara att varför jag är lite virrig. Det är då alltså för att allt är så virrgit.



Prince Charming och jag har bestämt att vi inte ska "dejta" mer, det finns inte riktigt någon tid till det.  Det inte riktigt om jag kan hålla med till 100 % , eftersom det finns tid om man vill. Dags att inse att jag blivit dissad. Attans..

Mamma flyttar på Söndag , det gör Syster också så det blir lite små tomt i huset då. Hoppas på att det är en mer ljus framtid än vad det varit på senaste tiden.




S.Y

Livet som det en gång var.

Igår vart det en härllig kväll i Uppsala. Det vart inte som vi hade tänkt oss eftersom vi skulle på standup , som alla tåg var den inställd. Klart man kan ha trevligt för det :)

Tusan, nu har det börjat igen. Min lediga dag och 10 missade samtal när jag vaknar. Telefonen har stört mig hela morgonen..Tusan. Näe nu jäklar ska jag börja ringa folk när jag är på väg till jobbet 4 på morgonen. Ha!

Nu ska vi se vad dagen har att erbjuda. Ska snart vakna till så jag kan börja resan till Uppsala och boka biljetterna till kryssningen. Sen får vi se om jag ska hem till Mattias polare och kröka ikväll eller om jag åker hem och sover. Skulle behöva lite sömn innan jobbet imorgon. Får se vad som känns bäst för stunden.

Något jag tänkt på mycket på senaste tiden är Ex. Varför är man egentligen så otroligt rädd för att han/hon ska gå tillbaka till sitt ex? Vet att många av mina vänner blir lite chockade när jag berättar att jag umgås med mina ex. Det är ändå så att dom känner mig mycket bättre än andra. Just idag är det så att jag har några av mina ex som en av mina bästa vänner. Det känns underbart. Men varför kan jag då inte förstå ifall han vill ha kontakt med sitt ex? Det funkar inte. Jag kan umgås med mina men jag skulle aldrig vilja att han jag dejtar umgås med sina. Det kan egentligen inte vara rätt? Just nu känns det som att det är för tidigt för att prata om det , jag återkommer helt enkelt :)



S.Y

Vad var det jag sa.

I will wait, can not let go now ,that you understand I hope. I just let you in my life, should I just let you go?



S.Y

Music for today



S.Y

Gömma mig igen.


Det måste vara vädret, något gör att man känner sig små sjuk. Då pratar jag inte bara om mig själv utan många klagar på att dom känner sig sjuka. Att kroppen inte riktigt orkar med allt som man gör.
Sjuk måste man vara någon gång , så varför ska inte alla vara det samtidigt för ? ^^


Woho, är på så sjukt bra humör. Hela veckan har varit bra, för utan söndags som inte riktigt var en av dom bättre dagaran.. Alltid kul när man har känslan av att inget är omöjligt. Underbart med dagar som den här! :)


You always knew that it would not be easy. You lied to me without understanding that you lied to yourself. You will not be there for me, not who you were before. What happened?

S.Y

Jag vill ha allt så länge det är gratis.

Grymt stressig dag på jobbet, speciellt eftersom det inte vart så mycket sova för mig igår som jag egentligen skulle behövt. Att jobba på café det betyder inte alltid att det är ett lugnt och mysigt café i stan. Nej, inte när man jobbar som mig på Sveriges största flygplats. Då händer det att det kan komma ganska mycket folk, speciellt när det är snö kaos och flyg har varit försenade. På något konstigt sätt så gillar jag det, att det ändel dagar är väldigt mycket och andra lite mindre. Tyvärr har dom lugna dagarna börjat försvinna för ett tag. Bra för företaget, lite jobbigare för personalen.


På söndag så blir det kryssning , vilket jag fortfarande är sjukt taggad på. Idag så träffades vi och snackade igenom det lite. Tycker inte att vi kom fram till något speciellt förutan att det ska vara en så billig resa som möjligt så har man mer pengar till baren och taxfreen. Vilket jag tycker låter som en bra idé.



Om man kommer hem och är hungrig med otroligt lite energi kvar, vad kan då vara en passande matbit?
Varma mackor funkar alltid, det går snabbt,gott och kan bli otroligt nyttigt beroende på vad man väljer att ha på.
Det ska få bli min middag idag.

S.Y

Det är helt otroligt

Dagens äventyr vart inte som det var tänkt, men vad är ett äventyr om inte något nytt ?

Vet inte om dagen började så bra med att försova sig så jag var hela 3 minuter sen! Jäklar , det kändes inte allt för bra. Är aldrig sen så 3 minuter är mycket..

Sen så vart det en tågtur till Uppsala och shoppa lite ^^
Hittade mycket onödigt som alltid är kul att köpa :D



Efter en härlig shoppingtur och många café besök så förtjänar jag en man i uniform. Haha, Vilken tur att tomas ställer upp ! ^^


Middag med Sara och Tomas.
Ups. mmh .. vart inte så mycket skriva idag. Lite snabbt bara , är så otroligt trött och ska snart upp igen och jobba. Bäst att passa på att sova när man kan. Så för dom som vill veta, så har min dag varit äventyrlig och social. Imorgon är en annan dag att utforska.
Sov gott.



S.Y

Han är förevigt min kärlek



Svårt att förklara men den här karln har fått mig på fall redan från första gången jag hörde han.
Han kommer förevigt att vara min riktiga kärlek , Grr ! Vilken snygging !
Någon dag ska jag söka upp dig Kjell Junior Wallmark och då ska du inse det jag redan insett. Vi hör ihop ! Oh , ja ;)


S.Y

Sagor för barn.


Efter en orolig natt vad kan sitta bättre än en lång promenad i solen och snön...
Tyvärr så hittade jag inte mina skidor så det vart till att gå, lika glad var jag för det. Va underbart härligt det är att vara ute i snön när det är fint väder och inte blåser. Det är en riktig vinter dag.



Det vart lite jobbigt efter ett tag , när snön började gå ovanför knäna. Men för tusan , det är bara att kämpa på . Nynade på låten Survivor med Destiny's Child.

OBS. Det är grymt svårt att göra snö änglar när snön är så djup att du knappt känner marken när du ligger på rygg. Det tog ett tag, tror att jag fick ordning på det. Fast egentligen inte. Det vart bara ett stor håll i snön. Tusan.. Kan nästan allting :)



S.Y

Music for today


'S.Y

Jag ser världen utanför

Ibland är det svårt att veta vad man känner utan att tankar ska kommer ivägen. Svårt att förklara, men just nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Bättre att skriva något som låter lika snurrigt som allt i mitt huvud är just nu.

Oh, eftersom jag har varit jätte sugen på att resa på senaste tiden så ska jag ta mig en liten mini semester nästa vecka, 24 timmars. Eftesom Sara vart sjuk vart det ingen London resa den här månaden utan det får bli mer mot sommaren. Men en båtresa kan aldrig sitta fel? Hoppas på att dom roligaste följer med :)




My Prince Charming is not as he usually is. How should I interpret it? Difficult to know what he wants when you can not talk to him. Was it a mistake to begin the life I always dreamed of? I know that my feelings are still as strong, what if he gets second thoughts. Life I have to go through, what I have to accept ..

When I fell to the ground, that was how I realized that I'm not made of glass. I will tell you that nothing is as it used to be, it means that everything is progressing?


S.Y

Vad var det du sa?

Humörsvängningar, det kommer alltid när man som minst vill ha dom. TYpiskt.. Igår fick jag en otrolig ilska , kände mig super arg och vart bara irriterad på allt och alla. Pinsamt värre eftersom jag jobbade också. Egentligen skrattade dom bara åt mig när jag bad om ursäkt eftersom dom inte tyckte jag var otrevlig, men jag tyckte det.
Vad ska man säga, smaken är som baken.



 Woho! Igår fick jag tag på Sanna. Ett tag trodde jag hon hade försvunnit från jordens yta tills igår. Då jäklar fick jag snacka lite skit med henne och det var super kul. Woho!
Planerna om "fest helgen" blir större och jag bli allt mer taggad. 

I know that you should have treated me better, we would stay together forever.



S.Y
 


Du & Jag slogs mot dumheten


Läkarbesök på morgonen. Finns det något bättre än lukten av sjukhus på morgonen?
Jo det finns det helt klart ganska mycket som är. Men jag går enbart dit för att bli bättre inte så mycket för skoj skull. Idag gick det fort eftersom jag ska fortsätta med medicinen tills smärtan försvinner. Hoppas det blir snart, saknar att kunna leva utan smärta. Det låter nog värre än vad det är , så klart att det är jobbigt men det finns nig människor som har det värre.


Yes, lite extra jobb i helgen sen lite skidåkning ifall jag kan hitta dom dumma skidorna.
Är väldigt taggad till helgen då det blir utgång med brudarna och alla andra. Woho! Bara två veckor kvar ;)


Jag är den nya brandkvinnan på Arlanda. Så om ni behöver hjälp med att släcka elden eller få ner en katt från ett träd, ring mig. Igår bevisade jag min härliga kundskap när jag släckte en liten "brand" i ask koppen. Otroligt stolt över mig själv, kände mig lite som en super hjälte. Haha ;)

Ett litet tips till er som betsämmer sig för att ta en promenad i ca 30 cm djup snö. Tappa inte skon, det tar evigheter att leta reda på den igen.

S.Y

Music for today



S.Y

Du startar problemen.

Om man vaknar och det första man känner ,  tusan att jag inte städade igår innan jag somna. Då måste det vara ganska stökigt?
Något jag alltid är bra på är att städa, egentligen inte kanske.Utan jag är bra när jag väll börjar städa, ska bara komma igång också. Får försöka ta det i helgen, eftersom det är min lediga helg, och det ska vara utan party :)



Oh, igår fick jag reda på att det finns ett gym på Arlanda, tror det är för dom som jobbar där. Det gör jag ! Det skulle vara lite härligt eftersom det inte blir långt ifrån där man håller till eller vad man ska säga. Det får jag undersöka idag !


S.Y


Vad är detta?

Ups. Glass på benen och glass på golvet. Så nu har jag börjat sälja mjukglass på jobbet, direkt från golvet. Det var inte så populärt ,men känder som att jag skulle ge det en chans. Attans vilken otur man kan ha. 5 minuter innan jag slutar så ska jag fylla på lite i glassbaren. Frysen har blivit lite halvtrasig så glassen var lite mjuk, jo tjena den var vatten ! Allt hamnade på mig och sedan på golvet.
Lite tur i oturen, det var polka glass så det luktade iaf gott :)

Känner mig allt för trött för att klara av att skriva allt jag gjort och inte gjort i dag. Det kan vänta tills i morgon :)

S.Y

Your arms feel like home.



Just nu känns det som att snön är något som kommer finnas vid min sida många dagar till. Ganska mysig och vackert.
Dumt att klaga när det inte är dåligt på något sätt egentligen. Det ända skulle då vara att det är kalt, men det är mysigt det också. Beror kanske lite på vem man är med :) 

Har inte allt för ont i armen idag , som jag var helt säker på att jag skulle ha. Vilken tur jag har :) Nu känns allt rätt :)


S.Y
 


Natt musik



S.Y

Semel feber

Oj, nu ska hoppas jag verkligen på att få sova gott i natt. Efter att ha tränat så här hårt förtjänar alla en godnatt sömn. Jag kan förklara för er vad jag har tränat ifall ni lovar att inte reta mig för det sedan. Egentligen kommer jag nog säga ändå, men det var värt ett försök. Jag har vispat grädde , massa grädde! Hela dagen till ca. 200 semlor. Det som var det svåra var att jag gjorde det FÖR HAND!
Nej, nu ljög jag. Till min hjälp hade jag en värde lös stavmixer och radion med sport på. Alltså inte mycket till hjälp.
Hoppas inte att jag har allt för ont i armen när jag vaknar imorgon.



Sport , är det så det heter ?
Nej ,det är inte riktigt något som jag kan säga är kul. Den gången ( nu kan jag säga den gången eftersom det oftast inte händer) är för hela grejen. Eller egentligen allt förutan sporten. Sitta med glada människor, dricka och äta gott. Men inte för sporten. Hata mig inte för att jag gillar sport, jag har bara inte hittat min sport :)



S.Y


Jag får liksom ingen ordning

Härlig morgon efter att ha legat kvar i sängen och gosat med Bella några timmar. Morgon gos är ändå något av det bästa, vad jag tycker iaf. Sen så beror det kanske på vem det är man vaknar upp brevid.

Efter myset bestämde jag mig för att ta en härlig morgon promenad i snön. På med skorna och ut i den djupa snön. Mina små monster fick så klart följa med. Efter att ha kämpat sig fram i kylan och den djupa snön kände jag en otrolig längtan till att åka skidor. Så nu ska jag försöka ta mig tid och ork att ta fram dom någon dag. Det kommer en liten svårare utmaning också, var är dom?



Ha, älskar att kasta mig i snön när det inte är någon annan som varit där och den är så djup att du ändå inte når marken. Sen är det alltid roligare om man har pyjamasbyxorna på sig ;)

Semeldagen idag, nu jäklar ska jag snart iväg till jobbet och sälja semlor ! Woho!



S.Y


Något du inte vet

OH, Vaknade av shakiras musik på tv:n. Att kunna röra sig som hon, det skulle inte vara fel. Jag som inte riktigt än har nått mitt lyårslöfte om att bli vig. Kanske ska lära mig lite att röra mig som henne. Hård träning iså fall.




S.Y

Musik för natten

Gick och sjöng på den här låten hela dagen idag på jobbet. Kände att den passar in till alla hjärtans dag.


Kan vara lite för att den här låten är så otroligt söt. Lite av det man minns tillbaka till men också själva barndoms kärleken som är så otroligt oskyldig. Okej, jag tycker också att den här låten är jätte bra :)


S.Y

En dag innan.

På tisdag är det semeldagen! Sjukt taggad. För att förklara vad jag är taggan inför så är det jobbet. Att sälja semlor i stora mängder. Jag får alltid någon slagt överenrgi så fort det är en speciel "helg dag " eller något liknande. Tyvärr inte idag eftersom vi bjöd på allt som skulle vara minsta likt "kärleks godis" . Så på Tisdag ska jag sälja semlor och det ska gå fort samt mycket.


Börjar känna att ett lov eller lite semester skulle inte sitta fel. Synd att London resan vart lite senare än vi hade tänkt oss. Jag ska iaf åka , det är det som räknas :)

Ojsan. Vart inte allt för mycket firande av alla hjärtansdag idag. Just nu är jag allt för trött för att vilja fira på något sätt. Känner att det kan göra mig lite tråkig, attans. Jag som vill vara den roligaste människa i hela världen. Eller kanske inte världen men iaf i Uppsala?

Obs! Om man äter mer än 5 geléhjärtan mår man jätte illa. Iaf om man äter dom precis innan lunchen. Vet av egen erfarenhet!





S.Y

Kommentar


Oh, fick en härlig kommentar av en tjej som gjorde att jag var grymt glad efter att vara på lite små tråkigt humör igår kväll pga smärtan i benen. Så vill bara säga tack för att du fick mig på bättre humör.

Sömn, det är nog något jag aldrig kommer kunna förstå mig på. Nu när jag sover bättre drömmer jag så konstiga drömmar att jag vet inte om det är något bättre. Betyder det något eller är det bara en period som alla uppelver. Vaknar på morgonen med en obehaglig känsla i hela kroppen. Kan inte ens förstå vad det är jag drömmer eller hur jag ska kunna förklara det. Hoppas inte det ska fortsätta mycket längre..

Yeah, Alla hjärtans dag. Inte för att jag ska fira det direkt eftersom jag ganska precis vaknade och ska snart iväg till jobbet. Hoppas på en kul kväll på jobbet ist, ska jobba med någon ny kille. Hoppas han inte är lat för då känns det som att hela kvällen kommer vara mer lidande en kul.


Oh, måste bara säga att jag gillar verkligen kläderna jag köpte i fredags. Har också fyndat lite mer kläder från garderoben. Woho! :)

S.Y

Music for today



S.Y

Kära dagbok.


Efter en virig kväll på jobbet förstjänar jag att sitta ner och pusta ut. Egentligen inte bara jag utan alla som har haft fullt upp ett tag. För att komma till saken så har min dag varit lärorik. Lite stolt över mig själv när jag fick den suraste kunden idag att le och hålla med. Det är inte illa det, inte för en sån "nybörjare" som jag.


Vet inte riktigt vad som händer i dagen tider, det är någon vampyr feber som har gått igång. När vi då ändå pratar om vampyrer, nya serien The Vampire Diaries kommer nog fastna ganska mycket på huvudet. Den värkar väldigt bra , och ser fram emot att se mer av den.

Usch, vet inte om jag gillar det här med att vara kär. Man blir så lätt sårad.. Dags att ge det en chans, det känns så rätt att jag inte kan förklara det. Tusan också. Jag bli kär ? Den jäkeln har lagt en förtrollning över mig ,det är jag säker på. Vill han stå ut med mig och mitt knäppa jag så får han gärna göra det det har jag inget emot. :)


S.Y


Music for today



S.Y

Vakna med rätt person vid sin sida


Igår vart det en Snabb shopping med brudarna på stan. Hann köpa på mig två tröjor och ett par skor. Fort gick det och det är nog så det ska vara när man in

te ska lägga allt för mycket pengar på shopping.

Kan inte klaga på morgonen när man vaknar upp brevid helt rätt person.
Det jag har att säga om det är : Woho!



S.Y

Djuprengöring!


Igår skulle jag påbörja mitt frisör expriment, tyvärr vart det inte riktigt så som jag tänkt mig. Jag somnade i sängen direkt. Så idag vart det ett nytt försök och jag lyckades avsluta och på börja det !
Ska aldrig tveka på att du inte klarar det , det är bara att kämpa.

Eftersom jag redan hade fixat håret så att det såg lite bättre ut, var det lika bra att fixa allt. Röda naglar och ansiktsmask som tar bort den slitna hyn efter en tuff vecka.



How do you explain to someone that there is someone else?

Idag ska jag ta mig äran att åka in till uppsala och shoppa lite. Har tappat lite av det suget, kan vara något bra. Just nu skulle det behövas , behöver lite nya kläder och allt möjligt.

You make me become SHAKY. That will never look back. It makes me afraid that you will leave me lying crushed.


S.Y

Music for today



S.Y

Jag var DEN, vad hände?

Ibland är man så pass glad och undrar om livet kan vara för bra för att vara sant ?

Idag insåg jag en sak som kanske kom som en chock. En kille som bara har märkes kläder är otroligt osexig. Vet inte riktigt vad det är , men det känns som om han inte har bättre saker att lägga pengarna på kan han lika gärna låta bli att använda dom. Klart man kan unna sig lite ibland, men kom igen alla kläder? Det är vad jag tycker ,det kom som en chock men det är saningen i dagens läge. Sexigare om killen lägger pengarna på något mer "viktigt". 

Det finns mycket att "klaga på " här i världen , bara att börja så att man hinner allt innan det är försent :) 


S.Y
 


Music for today



S.Y

Vem som hörs och låter mest.

Woho, jobbade idag också. Börjar bli lite segt att gå upp 4 varje morgon, men igår sova jag dagen som bestod efter arbetet. Känner mig som sagt som en ny människa !


Så här blir det när Sanna ska ta kort och jag inte orkar stå stilla.

idag var jag upp till starbucks och provsmakade deras Kaffe lite, egentligen inte kaffet utan mer Min kära Chai Latte som har blivit mitt nya beroende och glädje piller.
Den vart godkänd, är ganska nogran när det gäller min Latte, den ska vara på mitt sätt. Starbucks funkar , men föredrar fortfarande min egna :)
Vilken tur att personalen är så gullig att det är trevligt att vara där.


Attans, ingen Brolle idag som jag hade tänkt. Han som spelar i stockholm idag för att hedra alla som åker tåg , på så sätt är mer miljövänliga. Om jag förstod det rätt. Vi får ta det en annan gång när tågen inte är inställda vill säga.. Tusan.. Gillar inte dom här tågen just nu, dom går  aldrig som dom ska..


För dom som inte vet så Dödades Johan och Gunnar , svenska soldater i Afghanistan. För att vara helt ärlig viste jag inte ens att vi hade soldater där nere , deras död gjorde allt så mycket mer verkligt.
Skulle aldrig vilja stödja krig, men när det gäller Afghanistan och efter att dom dödar sina egna och andras undrar jag verkligen om man skulle vilja stopa kriget där nere eller om jag skulle vilja stopa dom som orsakar kriget.
Frågan är också varför dom som orsakar krig gör som dom gör.Det stod i tidningen att dom inte vill ha "icke Muslimer " i sitt land, vad menar dom egentligen med det? 
En stor disskutions fråga som kan på gå hur länge som helst. Det är synd att männsikor ska behöva offra sina liv pga. av åsikter och tro.  



S.Y


Varje dag ska inte vara som en annan dag.

He said we would put the fear aside. Live life together and forget the fear that kept us back.

Så här dags , den här årstiden gör att man bli trött. Iaf för mig. Det har blivit så mycket att jag inte hunnit sova riktigt så mycket som man bör göra, inte ens hälften av det man bör så igår tog jag mig en "Sov dag" efter jobbet. Det borde alla göra, känner mig som en ny människa!

Men nu är det dags att börja gå till jobbet :)

S.Y

Music for today



S.Y

Vem sa att du är bättre?


Missade melodifestivalen igår eftersom det vart utgång med Jessica, inte för att jag hade kolla på den ändå. Mer för att berätta det :) Hel skum kväll igår, elak som jag är så var jag otroligt elak igår.. Kanske inget jag är stolt över utan mer chockad.. Usch, det är inte bra att vara elak på något sätt. Men igår när vi hade hoppas ur kön till Platina så gick vi till Kalas ist. Allt var nytt, människorna , vakterna osv.
Först tror inte vakten på att jag har mitt egna leg eftersom jag är ganska olik bilden på det.Det förstörde lite av mig kväll , att bli nekad till Kalas .. Det skulle vara pinsamt..

När vi står där inne och dansar börjar jag kolla mig runt, alla är väldigt unga. Alltså Jätte unga.. Snacka om att känna sig gammal.. Och inte en enda snygging.. Ojoj. Jag är inte så mycket för att ragga men ändå.
Känner mig grymt elak som säger och tänker så.. Fy tusan..


Idag vart det fika med Sanna , förklara för henne klart och tydlilgt att jag är en elak människa. Tusan..
Hon som bara skrattar åt mig , mer Tusan. Vet att hon tycker om mig ändå ;)


S.Y

Min klocka den har stannat.


Yes, ikväll bli det party med Jessica och Sandra. Hoppas verkligen på en toppen kväll, vilket det nästan alltid har blivit.

Svårt att sova när man har jobbat två nätter i rad, så inatt var jag vaken till halv 6 då jag äntligen lyckades somna. Undra hur det blir ikväll, eftersom jag gick upp halv 11 tack vare min kära mor.  Inte ska man klaga, men sovmorgon ibland kan vara skönt.

Näe, kommer verlkigen inte på något speciellt att skriva just nu, så det blir inte så mycker mer :)


S.Y

Here without you

Some times life is more than we knew

Nätterna som jag har jobbat har varit en liten utmaning , vilkete jag känner gjort mig mer säker och utvecklad i mitt yrke. Flera kunder har berömt mig , varit otroligt imponerad av hur jag jobbar och står i fast än det är mycket folk och att jag passar bra för mitt yrke. Mmh , nu när jag läser det högt så låter det som "ett annat yrke" , vill bara på peka att jag jobbar på ett helt vanlig café , inte på någon bordell.


Det kändes jätte kul att höra eftersom det kom från mer än en person. Gjorde det lite svårt att koncentrera mig sen när jag viste att dom satt och kolla på mig. Fast lika glad är jag för det.


"Do not know what it is that makes me take a step back.
Believe it is fear that keeps me close, preventing me from thinking.
Met Prince Charming today, beautiful as always. How do I know that I have enough? Difficult to live with someone who has no faults.

Will never forget that night you called and told me that I was always in your thoughts. Wherever you want to travel with me and what we would experience together.

Understand that in my eyes, you are perfect and deserve the best. Why do not you see it?

It feels like what I do, I'll lose you.
Please do not disappear. Do not leave me to face the world alone.

You are my superhero. My Prince Charming."


Mysig hemma kväll ikväll , för att kunna få allt att fungera. Lite mycket som händer nu med mor och far sedan med han. Skulle inte kalla det problem, lite svårare utmaningar. Riktiga problem har jag aldrig upplevt, det är jag riktigt tacksam för. Måste vila upp mig inför morgon dagen med Jessica, känns som evigheter sedan jag träffade henne och det ska bli så kul att festa med henne.
Då vet man att man inte får en misslyckad kväll.



S.Y


Inställt tåg.


Usch, vad irriterande. Tåget som jag ska ta till jobbet är inställt. Hur gör man nu? Ska försöka ta det som går innan, men det är inte säkert att det går det heller.. Tur att pappa är räddaren i nöden just nu. Så blir en bil resa ist.

Mitt expriment inatt , att vara vaken till 3-4 tiden gick inte så bra som jag ville. Somnade någon gång runt halv 3 och det var så skönt att somna av total trötthet.

Idag har jag bara legat i sängen och haft det bra. Tog mig i kragen och gick upp runt 3 tiden för att försöka mig på pannkaks lagning.


Det gick otroligt bra till en början. Pannkaor det är inget jag kan, inte för att det är speciellt svårt utan för att dom inte lyssnar på mig. Är det någgot jag är bra på så är det att prata , men när dom inte lyssnar så står jag ganska försvarslös..

 
Prince Charmin is stuck in my head.I do not know if it's in a good way. It feels good in an exciting way, while it feels wrong. Fear takes over everything, making it difficult to feel. I will make him happy?


Vill bara berätta att jag har tappat bort alla mina lite viktigare papper, hur kan man göra något sånt när man precis städat? När jag bara har ett papper jag verkligen måste hålla reda på just nu. Så klart är det viktiga som försvinner.. Så typpiskt..


S.Y

Musik





S.Y

Nattpersonal



Efter en härlig dag på jobbet med mycket stress och små ätande så har jag funnit mig tid att faktist kolla mig runt omkring när jag kom hem. Kan inte påstå att jag gillade synen med tanke på att allt ligger huller om buller. Sedan så har man den där tvätt högen, den tvätthögen som inte riktigt förstår att den ska försvinna.Typsikt att jag som ska få vara den som gnäller, så fick skälla ut tvätthögen en stund. Det gav glada resultat, den ligger inte kvar!

Imorgon blir det jag som jobbar natt , i två hela nätter. Känner mig riktigt duktig som ska genomföra det här. Hoppas på att vädert är någolunda så att det inte bli massa förseningar, då är det inte så glada kunder som kommer förbi på en fika..

När man ska jobba natt är det en fördel om man är vaken, så i natt är det jag som ska vara på "prövning" . Det går helt enkelt ut på att jag inte ska somna innan klockan 3-4. Plågar i mig lite redbull samtidigt som jag små städar. Kanske inte det roligaste sättet att hålla sig vaken på , men jag tror det fungerar.



Titta vad jag hittade i min garderob!
Något som jag inte alls använder, när jag tog ut dom kom det fram mycket mer plats. Helt otroligt.
När jag ändå småstädar passade jag på att rensa ut lite av mina byxor som jag inte använder. Samtidigt som jag rensade på sånt som skulle kastas hittade jag minst två par byxor jag inte hade någon anning om att dom fanns. Dom är super snygga och passar perfeket. Kan det bli bättre? Känner mig otroligt stolt över mina fynd i min egna garderob.

Jag måste ha en av världens bästa chefer!
Tänkte bara ytra mig lite om det , eftersom jag är så pass nöjd med min chef att det inte finns någon orsak att inte säga det. Idag fick jag göra om lite i schemat framöver så att jag ska kunna åka till London. Så om två veckor åker vi! :)


DO YOU KNOW WHAT HE SAID! He said I'm too young for him! What a brat ..


S.Y


England.




Yes, Yes, bäst att börja träna upp engelskan eftersom det nu är bestämt att vi åker til London! Woho! Känner mig helt spidad och gårdagens arbete var något liknande. Det var en härlig men anorlunda dag. Jag kände mig otroligt glad, gladare än jag varit på länge. Det otroliga var att människorna runt omkring mig märkte det på än gång det vart som om alla vart super glada. Härligt att veta hur lätt det tar efter :)  



Dream Prince and I talked a bit yesterday. Is it possible to solve, or it will forever be cursed? It was wonderful to hear his voice and the way he talked about me ... What we are eagerly waiting for a solution.



S.Y

Resan till det overkliga.



Har precis vaknat så tiden är lite tajt idag igen.. Ska skynda mig in till Uppsala för att undersöka ifall det bli någon resa i vår :)



S.Y

RSS 2.0