Brr.. Söndags kväll.


Snyggingen Sanna kom förbi för att göra mig lite sällskap och snacka lite onödig information.  Det är alltid lika kul att träffas när det var ett tag sedan, speciellt när det har hänt så mycket på senaste tiden :)

Brr.. Det är iskalt ute.. Inte för att det hindrade mig och Sanna från att ta en sväng med vovarna och sedan en längre promenad med oss själva :)Eftersom vi har en riktig vinter här i Sverige nu så var det bara att klä på sig. Dubbla vantar,byxor,strumpor och mössor. Super sexiga som alltid.





Som tur så gick vi förbi affären och jag kunde köpa med mig lite söndagsgodis :) Hittade Zoo apor i Affären och kände mig .som ett barn igen, det har alltid varit favoriten och kommer alltid vara det. Somliga saker växere man aldrig ifrån :)

Just nu har jag tänt massa ljus och hoppas på att få upp kroppsvärmen medans jag mumsar på zoo apor :)
Dags att sätta sig lite bekvämare och kolla klart på 2½ män :)


S.Y

Röda läppar funkar alltid!

Ja okej , det händer att jag också går i pyjamas. Kanske har blivit mycket på senaste tiden men till och med ABBA måste gå i pyjamas ibland. Pyjamasen är så härligt skön att jag tvekar på att någon skulle neka en härlgit kväll i sina pyjamasbyxor!



Att man alltid skriver dagen efter vad som hände kvällen innan är det ett bra tecken?
För mig är det nog helt enkelt så att jag inte hade tid eller till gång till en dator.

Vilken sjudundrandes kväll det vart igår. Synd att det inte vart någon resa in till Uppsala, men tiden går inte att köpa. Så istället gick jag och hämtade killarna och gick hela vägen till Sara. 
 

 

Dom bara smälte i munnen, Underbart att frossa lite glass och dricka lite vin med Sara.
 Insåg att tillsammans är vi nog top 10 på att låta mycket och prata mycket. Det tycker jag är bra eftersom det aldrig blir tråkigt eller någon pinsamtystnad.

Sara och jag har haft en vänskap i många år , svårt att beskriva med andra ord än riktig vänskap.
Det finns säkert många som inte förstår sig på oss , vilket vi egentligen inte bryr oss om mer än vad alice gör när hon hoppas ner i ett kaninhål.
Vi har haft ett motto sedan en lång tid tillbaka:
Vi ångrar ingenting!



Då kan du inte fråga , vad är det du ångrar ? Eftersom svaret är så självklart. Vi ångrar ingenting.

Gårdagens Samtalsämne ska vi inte yttra oss om så mycket, hennes granne hörde allt och kan säkert berätta :)

För att lämna gårdagens händelser så vart det lite sömn inatt igen eftersom det vart sent hemma hos Sara. Lika glad var jag för det när jag kom till jobbet. Har precis insett att idag är en sån här dag som är bra. Riktigt jätte bra dag med trevliga människor, ett lugn inom sig som får allt att kännas  så lätt och utan beskymmer.

Sanna kommer snart hit och jag som nyss insåg att det ser ut som (jag hittar inte ens ord för att beskriva det )..
Bästa att snygga till sig för Sanna och få ihop energi för att orka hela kvällen ut.


 

S.Y


There are only two for me


Yes du hörde rätt ikväll blir jag i knivsta. Även fast det är lördag och att jag jobbar tidigt imorgon. Finns inte mycket att säga , det finns bara två killar för mig och det är Ben & Jerry.  :)


Planerna för ikväll är att hoppa omkring som en tok till den här låten som sitter fast på min hjärna just nu.


Så sjukt sliten av medicinen efter en kort behandling..


S.Y


Nya skor, eller kan jag kalla det skor?


Igår när jag sökte igenom alla skor affärer på Gränby centrum efter ett par gympaskor, så gick fick jag syn på ett par skor om man nu kan kalla dom det.
Dom fick mig att skratta så otrolligt mycket ,eftersom "tjock storleken" på dom är otroliga. Nu kommer det säkert bli så att jag kommer få lite skit för att jag mobbar dom här skorna , men om dom här slår i genom i modet så är det nog dags för mig att påbörja design pluggandet och gör något som är snygg på riktigt.



Dom här skorna kostar 1395.- , är dom verkligen värda det?
Nja nu börjar modet på skor gå nerför om dom här kommer bli "inne".


S.Y

Ny medicin

Kom nyss hem från läkaren, inte för att kolla upp varför jag är knäpp utan för att kolla upp smärtan jag har haft i benen den senaste tiden. Vill säga sedan några månader tillbaka. Ny läkare den här gången också. Dom påstår att jag inte "bollas fram och tillbaka " men endå blir det en ny läkare varje gång jag är där pga. samma sak.
Nu fick jag en läkare som var finsk, han verkar endå ganska insatt i mitt fall och hoppas på att han ska kunna hjälpa mig med att få bort inflamationen och hjälpa mig till friskare dagar.


S.Y

Rea fynd



Blir alltid lika glad när man hittar bra rea fynd. Köpte dom här på Din sko , i vanligafall brukar jag inte handla där eftersom dom inte har den bästa kvaliten. Men dom här köpte jag för 99:- så tycker inte det gör så mycket ifall dom inte håller mer än en kväll  :)


 

S.Y

Bli fast.


Hur undviker man att fastna på ett ställe och inte veta hur man ska ta sig vidare?
jag är super rädd för att fastna på mitt jobb och inte komma vidare. Jag är sån person, jag vill ha ett jobb där jag vet att jag kan jobba eftersom jag älskar att jobba. Skulle aldrig klara dagarna utan att ha ett jobb eller något att sysselsätta mig med.



Planerna jag funderar på just nu
1. Att försöka plugga några kurser på distans. Vill säga Företagsekonomi och egenföretagare.
2. Ta mig tid med att studera Kläddesign, det tar ca 2 år.
3. Starta mitt egna café. Om jag startar eget är känns det som en ganska säker sak att jag kommer att fastna där. Eller har jag fel? Om det går bra finns chansen att man säljer och går mycket i vinst, chansen finns att jag skulle gå mycket minus på det hela.

Det här är saker jag vill göra innan jag fyller 25. Skulle mer räkna det som saker jag måste påbörja och slutföra minst en sak innan min 25 års dag.

Oh, nu när man skriver det på en lista känns det som att det blir mer planerat. Pulsen börjar gå neråt , vill säga till normal.



S.Y

Funkar

Ville bara säga att mina ben funkade idag från.06,30 - 17,00.
Ibland tar dom lite semester just nu är dom nog på lång semsester.
Fått läkar tid halv 2 på fredag , det tackar jag för och hoppas på det bästa :)


S.Y

Jobbigt läge.

My leg hurts, it really does hurt. Do not like doctors who can not give me an explanation ..
I do not like my doctor..she had to find a solution..


Usch , gillar inte perioder när man har mycket i huvudet och inte kan få fram något bra svar på något. Det är just nu man vill tillbaka till bättre tider. In i sagovärlden och slippa ta svåra beslut. Min så kallade 20 års kris gör inte något bättre. Mycket som snurrar i huvudet.. Ska jag ge efter och släppa in kärleken? Studierna när ska dom börja igen?

Kan inte säga det bättre själv. "Vad ska det bli av mig?"



Vad är det man egentligen vill ha ut av sitt liv? Det finns många saker jag vill göra, då menar jag många saker. Känns som att jag vill göra allt och allt ska vara gjort innan jag fyller 20 vilket kan bli väldigt svårt. Men om jag då höjer till 25 , tror fortfarande inte jag kommer hinna. Inte ens på en livstid.

Mycket av sakerna skulle jag kunna byta bort mot annat, att träffa sin prins, få den utbildningen man vill ha och strunta i att bestiga världens högts berg. Så svårt var det att byta bort. Det är klart att det går att "förhandla" med sina drömmar.

 I'll see...



Ny "mål"
1
.Träffa Prince Charming utan att skräma iväg han.
2. Söka till en ny modellagentura, lämna min nuvarande.
3. Boka om min klipptid.
4. Få med pappa till läkaren ( på så sätt kan man få fram bättre svar från dom, om inte snabbare också. )
5. Tacka Chefen för att han räddade mig från dom högre cheferna idag.




 S.Y

Datorn brinner?


Vem är det som kommer hem och känner att det luktar bränt, jo det är såklart jag. Min "äldre" dator är helt varm och luktar "Pang! ". Fy tusan det lukar inte så gott..

Men va tusan är det här, Nu var jag borta i max 10 minuter för att äta och då så luktar det bränt igen.. Ljustaken är helt svart.. Men det  var  då jäklar! ..

Näe nu är det snart dags att börja vandra ner till simhallen för lite träning med Sara :)



Time to move on? Do not think so..



S.Y

Snabba cash.




Var på bio igår med Martin. Det vart en bra men lite små snurrig film. Flera gånger när det hände något spännande så filmade dom helt snurrigt eller så var det jag som kanske var lite allt för snurrig själv.

Tur att Joel Kinnaman är så grymt bra, annars hade det nog inte varit så mycket att se.
En sak jag inte kunde sluta tänka på under hela fimen ,vill säga att jag koncentrerade mig nog på var hans snusläpp. Helt 100 på att han snusar, så nu vet ni det :) ( om det är sant vill säga, det är en anna historia. )


S.Y



changer des vies.

Det är läskigt ibland , när ett val man gör kan förändra allt man känner till livet som nu. Vad är egentligen det läskiga? Att det ska bli bra eller att det ska bli dåligt?

Pinsamt, hur närvös jag är för ingenting. Kunde nästan inte andas igår , för vadå ? Närvös för någon jag träffat i 6år.. Pinsamt när man inser hur det egenligetn ligger till.

Till Enköping ikväll, hoppas på en kul kväll. Det visar sig, tänkte endå hoppas förbi Sara påvägen hem och kolla hur allt är med Frank ;)


S.Y

Ups.

Kan ha sagt något som jag ångrar otroligt mycket nu, men någon dag skulle du endå få veta..


S.Y

Bättre syn på världen


Ibland blir man på bättre humör av att träffa människor från andra delar av världen. Dom är oftast mycket trevligare vilket är synd. Finns inte mycket mer man kan göra än att tänka på det själv :)

Just nu sitter jag och funderar ut hur min tatuering ska se ut, om jag kommer våga att göra den :)


S.Y

La bonne musique prend de nombreuses formes.






S.Y

Simma!


Något som jag hoppas att alla tjejer har koll på. Varför är det bra att träna simning?
Om du är tjej och inte vet varför. Kolla upp det du kan få användning för det!

Var nästan allt jag hade att säga just nu. Helt slut efter en lång dag med lite att göra på jobbet :) Men eftersom jag inte fick sova imorse så var jag fortfarande trött tre timmar senare när jag gick till jobbet. 
Kanske lite utav att jag har blivit otroligt lat också :)


S.Y

Morgonen.


Det finns saker man vill på morgonen och saker man absolut inte vill. 
Dom sakerna som jag absolut inte vill ska hända har hänt mig hela veckan. Inte med alkoholen men det tror jag alla har varit med om minst en gång!


1.Bli väckt av telefonen som ringer - det funkar ifall det är drömprinsen som ringer.
2. Vakna och känna doften av alkohol - det är bättre om det står ett vattenglas på sängbordet.
3. Att hundrana kommer in och hoppas upp i sängen- mycket mysigare att det är en människa.
4. Vakna upp med en obehaglig känsla i hela kroppen efter en "jobbig" dröm - Bättre att fortsätta sova och hoppas på att det kommer en ny bättre dröm.
5.  Vakna av att en person sitter och kollar på en - Då är det bättre att ge en rak höger!

Det var dom hemskaste sakerna jag kom på just nu, är lite små stressad eftersom jag snart börjar jobba. Hoppas på en lyckad dag på jobbet. imorgon är det stora planer som jag hoppas ska funka. Det får ni veta mer av senare !


S.Y

Kärlek.


Idag när jag tog mig äran att åka till uppsala för att inpuls handla lite med Martin så hittade jag minfavoritfilm , som jag av någon andledning inte har kvar. Det var inte mycket att fundera på .



Jag vet inte om det bara är jag , men ibland för man en sån otrolig längtan till en annan värld. Att man skulle kunna leva i filmen och allt skulle vara perfekt. Drömmar kan vara obegränsade.

Can there be failures in life, it may be that you love someone so much it hurts?
You can not live without the person but not by his side.
Is there any solution to it?
Sometimes everything wrong, everything stops.
You are alone, without success.



I know nothing about the word "unfortunate in love." What does that mean?
Is this your toes down on my cheek?
Or the pain in my chest?
Who told you to love someone would be easy ..



S.Y

Rensning på allt !


Yes , idag ska jag börja rensa på allt som inte hör hemma . Allt i mitt kära liv och lite vid sidan om. Måste få ordning på allt innan jag blir tokig. Det kommer nog gå ganska fort eftersom jag vet vad och vilka som ska bort.

Topp fem som absolut måste bort!

1. Blommorna jag fick för ett tag sedan som nu har haft sin fina stund.
2. Alla mina skor ska till sko hyllan eller i sina skokartonget.
3. Tvätten ska tvättas !
4.Julklapparna ska ges ut
5. My Prince Charming..


Bästa att sätta igång om jag ska hinna förbi ikea också :) Sen så hörde jag att posten precis kom så ska gensat springa ut och hämta den :)


S.Y

About us

You said
 "Honey you are my everything, I will follow you wherever you go. Hold my hand and do not let go"
I want to let go..


S.Y

Nyvaken, Vill säga Pippi!


Ja ni hörde rätt, jag är vaken efter en härlig kväll igår. Jag klarade mig och nu är jag här :)


Känner mig på toppen humör ! Så idag blir det Pippi-hår på jobbet :) Det kan man alltid ha när man känner sig på lite bättre humör eller när man somnat med det dagen innan och inte hunnit fixat till det innan man kommer till jobbet. Men idag är det en sån dag när man är på bättre humör!




Jag funderar seriöst på att börja studera igen, frågan är hur ,var och vad. Jag har mina drömmar man kan följa, men  det kanske är bättre att låta dom vara drömmar?
Inte det närmsta året, det finns så mycket annat jag vill göra. För mycket , det är inte rimligt ifall jag hinner med allt.
Det är värt ett försök!


S.Y

Disco!


Ibland kan det bli mycket fest på kort tid, men är det egentligen någon som klagar på det? Då räknas inte grannarna !


Nej nu ska jag springa iväg till tåget :)Hoppas alla får en fin kväll :)


S.Y

Husmor.


Gårdagen vart kul, men min största fiende är vinet som alltid ska komma fram. Jag har inte så mycket att säga till om utan det är alltid där vid min sida ;) Haha ^^ nja kanske inte riktigt så men ibland känns det som så :)




Blir så trött på UL och deras tåg. Om det inte är fel på dom så är det personalbrist så att dom endå inte kommer när dom ska. Igår när jag stod och väntade på sista tåget , såklart blir det inställt och utan några bussar som går.. Kul att stå där på kvällen i minusgrader och inte kunna ta sig hem. Tur att jag fick sovplats hos mattias :)

Do you feel like a man when you hurt?
When you play with my emotions and throws around me?
You are not the one I think, you are nothing I want.
Hope you understand that nothing is here.


Idag vart det lite husmors arbete. Som sagt är man arbetsnarkoman så måste man jobba lite varje dag, så allt arbete kan komma på vägen. Fram med dammsugaren och skurhinken! Strålande rent och sedan påbörja bakning och matlagning. Sist men inte minst tvätt ! Så nu har jag tvättat mina arbetskläder ! Kan man vara duktigare ? :)



S.Y

Nu kan jag Dansa!




Ledig dag imorgon , det innebär att jag kan gå ut ikväll :) Så ikväll blir det utgång med Jessica , blir lite nyfiken på vad kvällen har att erbjuda eftersom det har blivit lite små galet dom senaste gångerna. Inte för att jag klagar , alltid kul med lite av varje :)

I am in deep grief, you take me back to reality.
Do not know if I have thanked you for everything you have done and all you not done.
You should know that I am eternally grateful.


Ja Sanna jag vet , jag kan inte heller sluta skratta åt sist. Jag vet vad du tänker och nej det kommer aldrig gå ! :)


S.Y

Mörker, It can not disappear?




Vet inte om det är mörkret som för med sig all energi bort. Känner mig otroligt trött , kan vara febern som ligger och skaver. Men hoppas att jag blir helt frisk snart. Inget tycker det är kul att vara sjuk, minst någon som är arbetsnarkoman.


When I see your smile
Tears run down my face I can't replace
And now that I'm stronger I've figured out
How this world turns cold and breaks through my soul
And I know I'll find deep inside me I can be the one

I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
Even if saving you sends me to heaven

Cuz you're  my true love, my whole heart
Please don't throw that away



Cuz I'm here for you
Please don't walk away,
Please tell me you'll stay, woah stay woah
Pull my strings just for a thrill
And I know I'll be ok
Though my skies are turning gray



It is already too late, you will always be the one who has my heart in your hand.
Please do not throw it away.





S.Y

I will always be a dreamer





S.Y

Bio, New moon.




Folk som säger att den här filmen eller serien är dålig måste ha någon konstig smak. Det här måste vara dom mest romantiska filmerna som någonsin gjorts, iaf under mina år här på jorden. Egentligen vill man bara hoppa in i filmen och leva i deras värld, om det endå kunde vara så väll .





Fredag kvällen då Sanna dissade mig gott gjorde hon bra med att ta mig på bio, som våran första dejt. Sen till den bästa filmen också gör att det blir ett plus i hörnet.


Efter bion var vi så nykära i Jacob så vi kände inte riktigt för att gå hem utan det vart en sväng ut på puben också. Självklart vart det vägarna förbi Queens Viktoria.




Mutade Sanna med en öl för att vi sedan skulle åka till märsta och träffa lite märsta folk. Haha , men som man säger. Det som händer i märsta stannar i märsta. Eller Sanna var säger du ?
Var lite annorlunda i märsta genfört med ställena vi brukar gå på, efter som det gick max 5 minuter efter att i kommit ín på puben innan Åke på 40 bast börjar ragga på sanna. Vad ska man säga, det är insidan som räknas. 

Som vanligt vart det inte "Bara bio" när man går ut med Sanna , det vart en lång kväll / natt men det var kul :)



S.Y


Party morsan!



Hehe , Igår var det fest tajm för mamma. Själv vart jag hemma efter inställda planer på bio med sjuklingen Sanna panna. Men morsan skulle iväg på 60 tals fest ,var lagom avensjuk men den lär man sig leva med ;)



Resultatet Mina systrar kom fram till efter många smådetaljer som blixten på kameran också tog bort. Men men :)






S.Y

Ny diet!


Efter att ha varit sjuk hela veckan, må allt utan på topp. Jag har funderat lite på vad man kan göra för att förhindra att bli sjuk , eller iaf hjälpa imunförsvaret lite. Färsk frukt så klart ! Det är både gott och nyttigt.  Dumt att jag inte tänkt på det, men jag har ledsnat på äpplen och det är oftast det som finns hemma.




Efter att ha varit och handlar frukt med Stora syster för nästan  150 kr så hittade jag Julostkaka. Oh, det är så gott samt onyttigt. Det var riktigt länge sedan jag åt ostkaka så idag fick jag unna mig lite god ostkaka också . Blev väldigt mycket att äta idag. Såna dagar ska man också ha.



Fy fan, efter all onyttigheter ska det smaka gott med lite frukt :)

Inatt hoppas jag att jag kan sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Varit lång ledig från jobbet , andra kanske skulle kalla det sjukskriven. Inte för att lite fever har hindrat mig från att jobba innan men den här veckan har det fasiken varit hemskt. Idag ringde chefen och frågade om jag kunde jobba imorgon, Det är klart ! Jag har precis blivit frisk och legat inne i snart tre dagar så klart som fan att man vill komma ut och jobba! :)


Yeah, näe nu är det dags för mig att varva ner lite om jag ska kunna sova något. Ner i sängen med en ny disney film i kväll!





Fall down


När det är vinter är det oftast is ute, iaf som det ser ut nu.  Så halka är någon riksen är stor att man gör. Men va fan !
Var ner till affären idag med pappa. Halkade två gånger på  en kort tidpå exakt samma plats. En gång när jag gick in och den andra när vi gick därifrån. Att man aldrig lär sig. Haha ^^
Tur att jag inte gjorde mig illa. :)
 



Yes , idag så fixade jag och pappa spotifly på min dator. Så nu blir der musik musik  !




S.Y

Learned a lot




Difficult to explain the feelings when so much time has passed. It feels like yesterday we met and laughed together. Time passes quickly, even if you want it to stand still sometimes.



S.Y

How do you feel?


Usch, nu har jag sjukskrivigt mig för första gången från jobbet. Kanske var dags när man har ont i halsen, näsan och allt annat som tillhör kroppen. Men det är febern och smärtan i halsen som är värst. men tack vare min gulliga chef så är jag sjukskriven  imorgon också, sedan ledig resten av veckan , Yes! Känns skönt. Kommer säkert börja sakna jobbet eftersom det har blivit en så stor del av mitt liv.

Party veckan!


Ojsan, Det finns säkert många sätt jag kan försöka förklara bort allt mitt festande den här veckan som varit. Men Sanningen är att det är samma sak som åren innan. Den här veckan mellan jul och nyår är alltid mycket festande. Många som fyller år och mycket som händer runt omkring. Huvudsaken är att man har kul !



Att man aldrig lär sig, det går inte att jobba och festa utan att sedan ta koncekvenserna för det. Nu sitter jag här med smärta i halsen och näsan, en dum febet som inte vill lägga sig. Envis som man är så jobbar jag ialla fall så att bli frisk känns som en evighet här ifrån. Bäst att jag tar tag i det hela , så nu tänkte jag försöka lära mig något om vitaminter och hälso saker ! :)


Nyårs löftet :
Att bli av med mina cementklumpar till ben, för andra ord bli lite vig och smidigare. Får se hur det hela går :)



S.Y

RSS 2.0