Music for today





S.Y

Premiär ikväll!



Kommer tyvärr inte kunna gå på premiären som jag egentligen skulle kunna göra allt för att gå på.
Men inte nu  , sen jag började läsa böckerna så känns inte filmerna riktigt lika viktiga. Står fortfarande och funderar på ifall jag ska se filmen innan jag påbörjar tredje boken , eller boken före. Får se ifall jag kan hålla mig.
Känner mig så sjukt beroende av hela serien.
Det sjuka är att på baksidan av böckerna står det "Varning: beroendeframkallande!"


S.Y

B. Kom inte.

On a hotel room
A glass of wine and the memories of you
I turn on the lights down
And wish I could hold you tonight

An endless dream
Your face is haunting me every night
Remember a kiss
The day before we fight

Like a fallen leaf that hits the ground
I was lost in our love, couldn’t find


S.Y

Music for today



S.Y

Gillar inte att vara nattmännsika mer..

Nej , usch . Det här var nog min hemskaste natt någonsin jag jobbat. Inte för att det var jobbiga personer till gäster, utan för att jag var så trött att jag fick kämpa med att hålla ögonen öppna. Då var det 9 timmar kvar innan jag skulle sluta. En timme senare höll jag på att somna stående medans jag gjorde kaffe. Det är inte det bästa kanske, men sen jäklar bestämde jag mig för att sätta lite fart. Satt på HÖG musik och skurade på allt som gick att skura på !
 Så när chefén kom var jag så slut i hela kroppen att hon seriöst tyckte synd om mig. Kanske inte det bästa...



S.Y

Svensk sommar.




S.Y

Solen är inte min vän.

Super skön dag med mycket bad och solande. Riktgit kul och super skönt, tills för ungefär en timme sedan. Då jag insåg hur röd jag blivit och allt började svida som ifall någon lagt en varm panna på mig.
Fast när jag tänkte efter, solen tar bort min röda färg i håret och flyttar den till hyn.
Det kanske är nya modet..Eller ?


S.Y

Vatten och sol.

Yes, igår vart det en bad trip. Iväg långt långt bort från människor och samhället. Utanför bällinge hamnade vi på en camping med glada gubbar och mycket  vatten.









S.Y

Midsommar.

Midsommar känns som en tradition att fira ute på landet någon stans. Igår var det långbord hos en vän i hans barndomshem långt ute i skogen, LÅNGT ute i skogen!
Fast det var ganska mysigt , ingen trafik , härlig värme och mycket mygg.Lite bilder från Kvällens nöjen.












Var en underbar midsommar, fast ikväll blir det lugnt. Hemma i soffan och mys.
Kan inte alltid vara på topp säg.



S.Y


Att vakna försent.

Tidigare idag så gick jag och Sys ner för att bada och sola. Helt otroligt så badade jag också, inte så där jätte varmt..
När jag kom hem vi fyra tiden kände jag mig lite små sliten efter en hel natts arbete och ingen sömn. Vilket blev att jag somnade ganska omgående. 6 timmar senare vaknar jag av en brännande smärta över ryggen. Härlig röd/rosa färg över ryggen efter dagens solande. Inser att jag sovigt bort hela kvällen och sitter här ny väldigt "otrött".
Kom på mitt härliga problem, det är midsommar imorgon. Har inte hunnit handla något eller ens tänka på när jag ska vakna imorgon. Sen kommer den svåra frågan, vad ska man ha på sig ?


S.Y

Inte ett moln.

Woho, jag kan inte se sett moln på himlen. Det är en väldigt blå himmel idag.
Eftersom jag inte är en sån som kan sola riktgit utan att bli rastlös så ska jag ner till vattnet med syster och en bra bok. Så klart att det blir boken " om jag kunde drömma", vilket jag bara har ca 200 sidor kvar.
Får hoppas på att jag vågar hoppa ner i vattnet och att jag inte kommer hem som en räka.


Ha en underbar dag !


S.Y

Frukost/ Middag.



Sweet. Hungrig , så mcdonalds låg prefekt till på vägen hem! :)



S.Y

Vad händer?

Ögonen svider så otroligt att jag seriöst funderar på att ta till våld mot mina egna ögon med en gaffel. Näsan ,vad håller den på med ? Har nog aldrig nysigt så här mycket i hela mitt lite. Har aldrig nysigt mycket, men seriöst det här är inte på riktigt..

Imorgon blir det att köa utanför apoteket och vara först in med att söka hjälp för lite smärtstillande.
Nu känns det riktit bra att få vara ledig i helgen , en natt kvar och det börjar snart. 
Resan till gröna lund får nog vänta , känns inte som att jag vågar åka ditt när jag inte riktgit vet ifall jag klarar hela natten på jobbet. Det får vi snart reda på .


S.Y


Svårt att förklara

 
I do not really know why, but I did it.
Everything came down on a paper sheet.
it was harder than I could ever imagine. But I did it.
Now it's too late to make it undone.


S.Y

Vatten överallt.

Nu tycker jag seriöst riktigt synd om min hund. Medans jag och min far var och handlade startade jag en tvättmaskin, vilket jag kanske inte skulle göra. Ibland är jag inte riktigt den smidigaste människan men just i dag var det inte mitt fel. Hur som helst , när vi kom hem så öppnade jag dörren till tvättstugan och där inne låg min hund och myste i vattnet som smygande kommit ut ur tvättmaskinen. WTF !
Så typiskt,  tycker verkligen synd om vovven men jag tror inte han tyckte så synd om sig själv, snarare tvärtom.
Tror jag ska hålla mig borta från tvättmaskinen en stund...




S.Y

Jag funkar inte med moderna saker.

Sweet  ! Vart middag hemma hos mor igår innan jobbet. Super härligt att åka till mamma ibland och snacka om seriöst allt. Var kanske lite trött, somna ett tag på soffan... För att jag skulle bli lite mer vaken så gjorde vi te i mammas söta tekanna. Vilket man inte ska ge mig när jag är trött, för handtaget gick " sönder" (något hände , det är ett handat flätat av något trä slag. ) , vilket lede till att allt super varma teet hamnade på min telefon.. Kanske inte det bästa .. DEN FUNKAR FORTFARANDE!
Fast , klockan har typ stannat, tre knappar funkar inte, och jag kan inte koppla in laddaren. Dags att köpa en ny ?
OM jag köper en ny ska den absolut vara vatten tålig. Andra telefon på väldigt kort tid...


S.Y

Pocket shop


Idag efter jobbet gick jag förbi pocket shop. hittade böckerna preis framme vid kassan, dom liksom ropade att jag skulle köpa dom. Så det blev så, nu kan jag läsa böckerna ist för att kolla på filmen tre gånger per dag.

S.Y

Musik som yngre



S.Y

Myggor..



Jag har typ blivit lite känslig för myggbett. Såna här fina bett får jag från dom dumma myggorna.
Sen är jag en sån där människa som dra till sig extra amycket mygg, undrar hur jag kommer se ut efter sommaren. Är nöjd så länge dom låter mitt ansikte vara ifred.



S.Y

Kungligt bröllop,Viktorias & Daniels dag.

Det känns riktigt kul att Viktoria och Daniel gifte sig idag. Tyvärr kom jag aldrig in till stockholm för att kolla på paret , men fick se det mesta på tvn. Inte riktigt samma sak men alltid något.



Tycker dom är ett jätte bra par och Viktoria är ett bra ansikte för Sverige.
Det här är nog början på något riktigt bra.
Fick upp tanken på att ifall dom skulle skilja sig , går det ?



S.Y


Kan det bli bättre?

Imorse måste vara en av dom bästa dagarna i mitt liv. Det känns lite som att mitt liv är fullbordat.
T5. Incheckningen. 05.53 20100619.

Det var då jag såg han, precis när jag klev ut ur hissen men en stor mackvagn, som jag höll åpå att köra ner i trappen för att jag vart så chockad och tog några steg tillbaka.


Där gick han och skrattade , såg så snygg ut.
HAN HADE RANDIGA KALSONER!

Det känns lite som att mitt liv är fullbordat!
Ända sedan jag börja jobba på Arlanda så har jag väntat på att se han.

Finns inte ord att förklara , kan säga att inget kommer kunna förstöra min vecka!


S.Y


Regn och åska.

Nu har det härliga vädret kommit. Det öser ner utanför fönstret och åskan dundrar i huset. Tog ett tag innan jag förstod att det var åskan, trodde det var grannens motorcykel på parkeringen, låter ungefär likadant. Fast åskan är en lite mer obehaglig känsla. Tänker nog ligga kvar i sängen ett tag till och mysa innan det blir middag hemma hos mor.

Satt och letade lite på lite musik, gissa vad jag hittade? Det här är en sån skön låt, iaf dom 10 första gångerna per vecka.



S.Y

Vattenpipa

Härlig kväll igår med mycket prat och mycket tobak, vattenpipa tobak iaf.
Kvällen började i humc i Uppsala med Jessica och Johanna, till och med td kom. Grymtmysigt att snacka lite skit och bara umgås.


Sen bar det av till Sys för lite vattenpipa och änu mer skitsnack. Ett par timmar där och mycket skratt senare begav jag mig hem för att kolla på twilightfilemerna igen. Tänk att jag aldrig ledsnar på dom :)

Nu blir det dags för en kopp te och lite tv tittande.



S.Y


Presenter



Pappa kom nyss hem med en liten present till mig, han hade köpt tre LdB lotion till mig. Super!
Älskar den här slavan, den luktar gott och är super bra.



S.Y

Redan kväll?

Jag klarade av att vara uppe till 6 igår. Planen var att jag skulle vakna vid 12 tiden för att röra mig ner till gymmet sedan Uppsala. Som nästan alltid vart det inte som planerat. Vaknade för en timme sedan, och nu sitter jag här.
Inte är jag sur för det, ska snart in till Uppsala först lite mat i magen :)


S.Y

Sömn utan mörker

Eftersom jag nu ska jobba natt ett tag framöver, kändes det inte som någon idé att vända tillbaka dygnet vara för att jag är ledig i två nätter.
Det är verkligen inte lätt att hålla sig vaken hela natten när man är hemma och själv. Planerna var att jag först skulle åka in till Uppsala för en liten utgång, men dom planerna vart ändrade när jag satt mig för att äta frukost. Efter tre dygn med lite sömn och mycket arbete så är man väldigt sliten och hela kroppen gör ont. Så bestämde mig för att vara hemma.


Det var inte så svårt som jag trodde att hålla sig vaken. Har hittat några bra filmer somjag ska underhålla mig med dom närmsta 3 timmarna. Har precis sett klart den första Sex & the city filmen.
Måste bara säga att det är nog en av dom filmerna som har bra budskap.Inte bara det utan en film om det alla tjejer upplever och känner när det gäller kärleken. Förstår inte varför jag inte såg den direkt efter Prince Charming. Undra om det hade gjort allt lättare?
När jag såg filmen och såg hur alla gjorde sitt bästa för att få det att funka, så som alla gör när vägen inte är lika lätt längre. Gjorde jag det?
Dags att stänga av tankarna ett tag och sätta igång twilight filmerna.


S.Y

Ny utmaning?

Idag kom bilderna sen den senaste fotograferingen upp på en hemsida.
Det är väldigt gulligt, kul att se sig själv ibland . Eller ?
Efter några minuter så hade jag redan fått nya förfrågningar om olika jobb.
Vilket gjorde mig otroligt glad , men känner mig lite stressad. Hur ska jag hinna ?




 

Kanske inte den bästa storleken, men eftersom det hänt att folk tagit bilder från mig så vill jag helst undvika det. Ett sätt är att skriva stort och tydligt min bloggs hemsida och sedan ha en lite mindre storlek.
Så hoppas nu på att det inte kommer hända igen.



S.Y

Kom så går vi iväg

Jag är inte direkt någon mästare på att skriva kärlkesbrev, är det egnetligen någon som är det?
Så grymt svårt, men någon dag ska jag bli klar. Sen så ska jag skriva ett till brolle med! :)


Känner att det är dags att klä på sig, ser att mäklaren står utanför dörren. Usch, det som inte vart någon bra sömn för mig idag heller, kanske imorgon?


S.Y

Ett annat sätt att tänka på.

Ibland hittar man roliga saker på youtube !
Tycker nästan den här killen har ett klockrent tänkande.





S.Y

Music for today




S.Y

Jag är så besatt.

Om jag skulle träffa en människa som jobbar 19 h på ett dygn skulle jag tycka det var helt sjukt. Vilket det egentligen är. Fast om man lägger fram det så här, att jobba mycket ibland och lite mindre sen? Då funkar det !
Synd att det inte riktigt är så för mig, jag jobbade kanske lite mycket igår/natt men idag fick jag sova ut. Däremot inte ledig utna ska snart iväg till arbetet för att bidra till ett bra samhälle.


Längtar tills det blir sommar på riktigt, när är det?
Ingen semester för mig än så länge.

Helt jäkla otroligt att jobba natt. Undra ifall tycker synd om mig eller varför dom är så översociala. Kom igen, höll på att dö i natt på jobbet, helt slut och sliten. år tre nummer ifrån några killar och dom ber mig ringa dom. Jo tjena, snacka om att träffa fel brud ;D Inte så intresserad, speciellt inte efter 12 timmar arbete ;D



S.Y

Music for today





S.Y

Sömn, finns det ?

Stressig dag, dåligt med sömn. Förtsa dagen på skeppet, gick super fast nu ska jag äntligen tillbaka till Arlanda. Dags att påbärja natt passen, hoppas på en natt med mycket arbete och inte allt för mycket redbull.


S.Y

Foto dag.

Fotografering idag, vilket gick väldigt bra. Hoppas på det bästa resultatet och nöjd fotograf!
Nu blir det soffan för lite myskväll !
Allt jag har att säga just nu :)


S.Y

music for today




S.Y

Uppsalas nya bartender!



Intervjun gick super, så nu är jag Uppsalas nyaste bartender!
Snacka om en härlig känsla , att en kväll vara ute på puben andra dagen få jobb där utan att göra något.
Wonderful!



S.Y

Sommar städning, Gamla minnen.

Nu är det dags att städa upp lite och kasta ut det onödiga som tar plats. Bra att göra nu , ifall det snart bli flytt.
Pappa och bror drog ner massa kartonger från vinden. Där kan man verkligen säga att du kan hitta allt från papperslappar till leksaker i alla storlekar.

Det kommer ta sig tid att rensa igenom allt , men början är bra. Är det någon idé att spara alla sina skrivböcker från 1:an till 6:an ? Eller någon idé att spara alla teckningar man gjorde på dagis , det vill säga att många av dom är ett streck på ett papper.



Hittade små skor jag hade som liten. Svårt att tänka sig att jag också varit så liten, men så är det !
 



Vart härliga före och efter bilder på bror. Så stor förändring är det ändå inte. Eller ?



S.Y


Ute kväll, Nytt jobb?

Kämpig vecka på jobbet , fast vad gör man inte för lite tidsfördriv. Skönt när det är mycket att göra och dagar då det är lite mindre att göra.
 

Ikväll vart dete som tur va inte övertid till klockan fem på morgonen utan jag fick sluta vanlig tid vid halv 12. Det vill säga fritt fram för utgång med Td. Iväg till en pub i Uppsala , helt slut efter dagens arbete. Kom ditt halv död och utbränd, kommer där ifrån med en jobb intervju imorgon. Vad hände?
Så nu efter noga efter tanke tänkte jag gå ditt imorgon och se vart det leder.


S.Y



H&M


Woho, H&M har skit snygg klänning för bästa priset. Perfekt sommar klänning ! :)



S.Y

Natt arbete.

Nästa vecka börjar jag min period med natt arbete. Känner lite nu att jag kanske inte skulle tagit på mig det.
Det är ingen fara att jobba natt, blir lite ensamt bara eftersom det även är helger. Så det vill säga när mina kära vänner är ute så jobbar jag. Fast alla är varmt välkomna att hälsa på mig om man inte har något annat att göra klockan 3 på natten.

Känner att jag hamnat i ett svårt val, Erik Grönwall eller Brolle ?
Vem hade trott att han skulle komma så långt upp på listan. Erik blir nog mycket fin för att han gör så bra musik.



Idag fick jag höra att kvinnan är skapad för att föda barn, att föröka sig. Det som kom upp i mitt huvud då var " Män är till för att få kvinnan att höja sitt självförtroende varje gång hon tvekar på sig själv, genom att bara öppna munnen och säga något".
Kändes som att jag verkligen fick till det där :)

 


S.Y

Eriks nya video





S.Y

Sommarens nya favorit!



Slush från 7 eleven med äppel smak, så otroligt god. Det kommer bli sommarens nya favorit när det gäller kalldryck. Även om det ser ut som öronvax så är det absolut inte så, om inte det skulle vara öronvax som smakar otroligt gott. Ny stamkund på 7 elven för tillfället.



S.Y

Prinsen, super?



Så jäkla bra, haha !



S.Y

Vara Kvinna, Vara Man?

Idag fick jag en ny syn på kvinnor och män. Tänka sig vad lite ord kan göra.

Det han sa var att han kände avensjuka på kvinnor. Att vi har det så lätt i livet.
Jo tjena, tänkte jag. Vadå lätt? Vi får mindre betalt än män, men utför då ändå samma arbete. Vi kan fan inte kissa utomhus lika lätt som männen, speciellt inte på fyllan. Vi har inte ens någon talan i några delar av världen.
Fast det var tydligen inte det han menade. Han menade att vi hade det så lätt i vardagen.
Att vi kan gå i hur korta kjolar vi vill, om han skulle göra det skulle polisen ta honom för blottare.
Kvinnor kommer in på vilken krog dom vill, vi får gratis drinkar.
Vi har mängder med kläd affärer att välja kläder i, samt skor. OSv.
Inte riktigt för att jag tänkt på det så, men där har han väldigt rätt. Just det han berättade om kläder har aldrig slagit mitt tänkande. Visst inte ens att män ville klä sig lätt? 

 Inte för att jag tycker det är större problem än just dom jag sa innan. Vi får mindre lön, vi föder barn ( förstör hela kroppen). Kändes som att det inte var riktigt rätt person att berätta det för, jag känner stort för att alla ska få det lika.


S.Y

Dagens början.

För en bra start på morgonen måste man se Smallville. Bästa serien just nu. Har lite svårt att släppa den ;D

Kan inte förstå att det är så skönt att ligga kvar i sägnen, kolla lite på tvn sedan ut i det fina vädret. Wonderfult!


S.Y

Brolle = Blivande man?



S.Y

Besökare i trädgården.

Ett sånt här otroligt onödigt inlägg ;D

Sommar , det är underbart ! Man hittat så mycket skoj precis utanför fönstret. I sin egen trädgård! För ungefär en minut sedan så sprang min hund rakt över en igelkott och jag snubblade nästan på den.

Att vakna varje morgon av fårgel kvitter, det är inte lika mysigt som det låter ;D
Kanske ska ser det på den ljusa sidag, djur trvis i min trädgård...

Haha , har svårt att inte skratta åt det ;D



S.Y

När allt börjar bli grått.

När man vaknar upp på morgonen stel i hela kroppen och en värk i ryggen, då måste det betyda att det är dags att göra något nytt?
Kanske kolla efter en ny säng eller kanske en ny resa ? Spelar det någon roll, kommer jagfortfarande ha ont?





S.Y

Flygvärdinna?



Det låter som ett lockande yrke , undra ifall det är svårt att bli antagen till utbildningarna.



SY

Men or women?

Jag har en kvinna på mitt jobb, hon är en av dom skönaste personerna. Lite äldre än mig ,inte för att det känns som det ibland... Hon har en speciell lek hon älskar att leka på jobbet. Hon kallar den "dum invandrar kvinna", hon anser att det är så ändel män ser på henne( Tyvärr så är det nog mycket sant det hon säger. ).
OBS. Det här gäller inte alla män men några av dom.


Ibland kommer det män som tycker det är lite dyrt för en kopp kaffe, och istället för att vara tyst och gå eller betala och dricka sitt kaffe, så måste dom bara på peka det. Inte på det sättet att säga " Du det här var dyrt ". Utan dom ska ställa sig och få en förklaring på varför det är så dyrt och då förklara för henne att det inte är smart att ha så dyra priser. Och att hon inte förstår hur osmart hon är som har så dyrt. Och i varje mening avsluta med " Förstår du vad jag säger" .
 Det hon då tycker är absolut roligast är att stå där , låtas att inte förstå något. Reta upp männen till deras max tills dom ger upp och går iväg. Några män blir väldigt upprörda, säger saker som "Du är verkligen korkad" eller " Fattar du inte hur man driver bra affärer här i Sverige!". Konstigt sätt att försöka få billigare pris på.. Fast det kanske också bevisar hur smarta dom är.

Snacka om att hon har tålamod. Ett konstigt sätt att underhålla sig på , fast ändå ett roligt.
Dom som jobbar innom service kanske kan förstå vad jag menar.


S.Y


Music for today



Nya låten som är det bästa, texten är så otrolig att jag ryser.
Me like.



S.Y

Good grils

Igår när jag gick hem från jobbet vid ca. 1 tiden, kom det en polis bil åkande förbi. Jag börja direkt undra ifall jag ska känna mig trygg eftersom poliser bevakar omgivningen. Eller om jag ska känna mig otrygg efter som det tydligen är i behov av poliser här. Förstår ni hur jag tänker?
Som tur är jag inte så lätt skrämd på nätterna , inte här jag bor .



Tänka sig att även fast man börjar sent på dagen finns det en stor chans att man försover sig.
Känns lite konstigt, men det är så det är.

Sveriges nationaldag idag, det betyder att jag ska dra mitt strå i stacken och åka till arbetet, betala skatt och vara en bra medborgare.


S.Y

Vita kläder och sång.

Kvällens planer vart inte riktigt som vi hade planerat, det var lite bättre.
Vänner gör mycket, vad skulle livet vara utan dom ?



Studenten är nog en av dom bästa dagarna i livet, få känna att man klarade det oändliga.
Den dagen man alltid hoppats på , men när den är över?
Då står du där , helt själv.
Läskigt. Kommer ihåg min tanke.
" Det här är något jag sett fram emot ända sedan jag började skolan, att gå ut och börja jobba. I 12 år något man sett fram emot, är över efter bara någon timme. När jag sprang ut tänkte jag , jaha får man göra det igen? "
Fast det var ett tag sedna nu , börjar känna mig gammal. :)



S.Y

Kvällen före arbetet.

Om du ska till arbetet i morgon kan du gå ut ikväll ?
Svar: Varför inte , så länge det inte påverkar dig imorgon på arbetet.
Vem har sagt att man måste vara ute hela natten lång , eller ens dricka något?
Känns som att jag börjr köra en ny stil, håller mig nästan helt nykter. Kan ta kanske ett glas vin men inge mer. Vad händer? Börjar gåra hårstrån komma och trötthet? Det kallas åldras, men verkligen redan?

You are perfect in my eyes. Sorry if I disappointed you.

Nu är det dags att ta cykeln ner till tåget för ett besök till Uppsala.
Uppsala kvällen på studenten, svårt att beskriva. Kul för den som tar studenten, kanske mer jobbigt för den som inte gör. Att se folk så pass berusade springa omkring, ramla och skricka. På ett sätt är det bra att dom har kul, det är ändå "deras" dag. Får hoppas att jag inte träffas på någon dum jäkel, för då kanske jag blir arg. Det är aldrig kul att behöva vara arg.






S.Y


Musik, eller musik?



Konstigaste videon, ganska konstig musik också.
Var ändå tvungen att kolla på den, grymt lång tråkig. Fast egentligen är det bara så att jag är nyfiken ifall någon gillar den :)



S.Y

Lägenhet sökes!

Det är inte lätt att hitta lägenhet i Uppsala. Hur är det då tänkt att man ska kunna flytta? Köpa lägenhet är en lösning, men helt ärlig. Det är ungefär lika svårt att få en bra då med.



Men här ska ni få höra nyheter!

Det ska komma en femte bok i Twilight serien.
 Vad tusan tänker dom med ? Plåga oss mer,  Grr !
 På ett sätt super bra , på ett annat en hemsk upplevelse.



S.Y

Hot Dog!

Eftersom dagen har varit väldigt slapp, det vill säga en vanliga dag i min hunds liv så har jag inte allt för mycket att säga.


Fast jag insåg hur monstrets dagar ser ut.
-Sover
-Äter
-Sover lite mer
-Sover mer...
-Osv.
  

Om inte hans dagar ser ut så här :
- Solen har gått upp  , dags att bege sig hem.
- Frukost
- Låsas sova ,när han egenligen mediterar sig bort
- Ner till stan för att ragga babes
- Iväg till Stockholm för att vakta kunga familjen
- Hem, låsas vara hund.
- Middag
- När alla andra sover så beger han sig ut för att rädda världen igen!

Nu är det dags att släppa tankarna om monstret och tillbaka till verkliga livet.
Gymmet , här kommer jag .



S.Y


En lång väg på morgonen

Super med en sovmorgon, när sitter det egentligen fel?


Dags för en morgon promenad med monstret. Undra vad hunden gillar mest , springa lös i skogen/åkern eller gå i koppel ? .


S.Y

City and Sex?




Var och såg SEx and the City 2 idag med Emelie. Det som stod i tidningen om att den skulle vara dålig, vet inte var dom fick det ifrån. Måste ha varit någon som vakna på fel sida. Den var riktigt bra, super bra musik i filmen och även fast den var över 2 timmar vart den aldrig långtråkig.

Är det inte så det är ? Om det står dåliga saker om den , så är den egentligen väldigt bra?



S.Y

Girls, Yes girls.

Ingen tid att förlora. Dags för bio kväll med Emelie , våran tur att se Sex and the city 2. Woho!
Men som sagt, ingen tid att förlora..

S.Y

Blodet som du aldrig får tillbaka.

Att vakna så som jag vaknade i morse. Inget att rekomendera..
För att förkorta dagens händelser gör jag så här.

En dag , 4 läkare , Två nya mediciner och tömd på blod.
En dag på sjukhuset för att få reda på vad som är fel. Det bästa av allt är att jag ska tillbaka på Måndag igen..

 

Iväg till Mor sen och äta lite mat, wonderfult!



S.Y

Ska snar

Sjuk dagen.

Attans.. Igår fick jag en smärta i halsen som gjorde mer ont än ene spik i foten. Det konstiga var att det gjorde grymt ont/brännande längst kindbenet. Det är ingen vanlig förkylning.

Envis som jag är så fortsatte jag jobbet, åkte hem la mig till sängs där jag också legat och vridit mig fram och tillbaka hela natten. Fanns inte så mycket att göra imorse när jag vakna än att ringa chefen och förklara att chansen att jag tar mig till jobbet idag är ganska liten. Eftersom jag inte anser att någon är akut förens man ligger medvetslös så vänta jag på att vårdcentralen öppna och nu ska jag ner för en massa prover. Om jag har tur så hittar dom felet fort och jag kan åka hem med medecin och sedan till jobbet imorgon. Värsta fall så kommer dom skicka mig till Uppsala och jag kommer spändera hela dagen/natten där...

Hoppas på det bästa!


S.Y

RSS 2.0