Mucis for today



Ganska skön låt, men det som är coolt är videon.



S.Y

Det här är inte okej!




Svårt att säga vad man tänker när man ser det här... Helt enkelt inte okej på något sätt..
Och min gammla lärare som sa att alla har rätt till att skaffa barn, hoppas det här förklarar att det inte är så.
Blir grymt ARG . GRR ! ;D



S.Y

Morsdag Fika.

Även fast gårdagen vart sen så blev det tidig morgon för att åka hem till Mor på fika och skratt. När jag säger tidig morgon menar jag innan klockan tolv, det säger jag inte för att jag brukar sova hela dagen ( även om jag skulle vilja) utan för att när man kommer hem efter 3 på natten så vill man gärna sova lite.
Fast som Far sa, -Du får skylla dig själv. Det var ingen som tvingade dig att gå ut eller att vara kvar så länge.

Tänka sig vad rätt han kan ha ibland, fast det är inget jag egentligen vill erkänna.

Hade en trevlig fika hos mor som vart frukost för mig. Onyttig frukost, men för tusan det är sommar och jag är ung.


Mitt lilla monster var också där , fast nu ligger han här brevid och använder mina fötter som huvudkudde. Vilken tur att han är så söt ;D

Om man äter en sån dålig frukost som jag åt i morse så slutar det aldrig bra... Eller hur man ska säga.
Det var bara att ta sina kläder och bege sig till gymmet för ett stenhårt pass.
Jag har fått ett hopp om att jag en dag kan bli lika stark som Pippi, går det?


Nej , slut med lata timmar. Dags att börja göra iordning middag med grillspett, på grillen så klart :)



S.Y


Natten som gör dig ung.

Sommar nätter, underbart !
Vad är bättre än när renget öser ner och fötterna blir blöta.
Du som gjort dig iordning i två timmar för att få fram den bästa sminkningen och hårets bästa sida, för att få den där härliga blicken när du kommer till festen. Kan regnet någonsin komma bättre än då ?
När allt ditt "slit" försvinner med regnets dropar. Det bästa är att du inte kommer kunna börja om utan det bästa är att allt smink rinner för fullt. Det vill säga att du precis fått en goth/punk stil.



Härlig kväll igår och när jag kom in till Uppsala så regnade det inte mer, tydligen bara här på landet det regnar. Wonderfult!
Först vart det fest hos Sandra och Sandra med härliga människor.Mycker folk från Arlanda. Säger det igen , Arlanda = mitt andra hem.
Det är inte lika lätt att bli av med som att vilja göra sig av med.



Kvällen slutade hos Andreas med vad andra männskor skulle säga " en avslutning",Spritpennan kom fram.


S.Y

Stanna ute hela natten lång.

SUPER mycket folk på Arlanda.. Så det är líte mycket att göra på jobbet just nu. Fast det är kul att det är mycket, kanske inte varje dag men någon gång ibland. Så det det blir olika mycket varje dag. Förstår du ? ;D 

Vart sen kväll igår, Halv 5 kom jag hem. Ganska skönt, det var lagom varmt och det var lagom mycket annat runt omkring igår. Hade en super kväll med Henk & Jessica på BJ. Jo du hörde rätt, jag sa BJ... 
Haha, tänka sig att ibland blir det bättre än man tänkt sig :)


S.Y 


Ville aldrig säga hejdå.

Farligt , farligt ! att ligga och kolla på twilight hela natten. Den filmen är seriöst farlig. Helt ärligt, är nästan 99 % säker på att jag aldrig kommer uppleva sån kärlek utan istället har blivit helt kär i filmerna. Farligt...



Hur gör man när man jobbar sent en fredagkväll och sedan ska ut efter?
Som vanligt , Det blir till att göra sig iordning på jobbet och sedan skynda sig iväg till tåget för att åka iväg.
Någon gång kommer jag bli för gammal för det här , tur att det är några år kvar.




You still have not left my thoughts. I thought we had agreed on it?


S.Y

Kärlek <3



Kolla vad jag fick när jag kom hem.
Det ända jag har att säga är " Det finns ingen tid att förlora! "



S.Y

You.

Some day, you disappear from my thoughts.
 
Right now I want to be near you. One day you will disappear for good.



Någon eller något bestämde sig för att skapa människan med känslor som är dom bästa som finns, men också kan vara dom värsta.




S.Y

FB



HAHA ;D Vilka mupp saker ;D Tog ett tag innan jag förstod att det stod VARIT . Så nu störde jag mig lite på det ;D Nästan mer nyfiken på vem det är. Tänk om det är Brolle, då får jag lite panik. Han är kär i mig inte har varit ;D


S.Y


Trött eller lat?

Sängen kan vara en farlig plats för någon som är trött. Nu undrar jag hur fasiken man kan försova sig när man börjar klockan 13.00 och jobba.. Bästa att skynda sig iväg till arbetet..



Är så grymt trött , nyvaken och glad ska jag springa iväg nu ;D



S.Y

Mitt andra hem

Den som känner mig vet att jag jobbar mycket. Några skulle säga att mycket inte breskiver all tid jag tillbringar på arbetet. Fast allt har två sidor. Dom som jobbar på Ssp vet att det är konstiga arbetstider och att jobba 7 dagar i rad inte är konstigare än att jobba över 12 timmar på raken eller att sluta sent en kväll och sedan börja några timmar senare. När jag säger högt hur det är man jobbar låter det konstigt, som om man skulle gå i väggen efter en vecka.  Att arbeta som vi gör är ett krävande arbete, hårda chefer och kontakten med sitt gammal liv försvinner. Vad är det då som egentligen får än att fortsätta ? Arbetskamraterna är underbara. Arbetsplatsen är underbar ( inte alla dagar , beror helt och håller på gästerna. ) .

Fast med alla timmar man spenderar där så blir det ungefär så här:
Arlanda = Mitt jobb = Mitt andra hem.

Är det dåligt eller beskriver det att jag trivs och känner mig hemma ?



Vill bara säga för den som vill veta att det gick jätte bra med mäklaren idag. Han trodde att vårat hus skulle bli väldigt populärt och att det tydligen var många som sökte villa här nu.
Fast egentligen , klart man säger det för att få någon att sälja ;D


S.Y


Tidig morgon.

Efter en hårt arbetande dag igår så sov jag dunder skönt inatt :) Fast det vart inte så lång sovmorgon eftersom jag fixade lite blommor i trädgården imorse.



Blommor , blommor vad är bättre än blommor i trädgården ? :D

Dags att börja göra sig iordning för arbetet.



S.Y

Ikea = Plast ?


Yeah, eftersom vi varit så duktiga och fixat så mycket i dag så blev det en tripp till Ikea. Det vill säga den bästa affären någonsin, speciellt om man inte ska handla skor eller kläder. Där har dom det mesta och jag är bäst på att inpulshandla där. Det är super farligt att ha pengar när man går där, dom försvinner fort ;D



Köpte en ny blomma :D Kände att den passade in och den är super cool!


En sak som är lite tråkigt, när man handlat för mycket på ikea ser det verkligen ut som ett ikea hus. Inte för att det är fult på något sätt, oftast är det väldigt snyggt. Fast jag tycker det kan se lite plast och opersonligt ut. Det gäller att få ditt det där som gör att huset ser/känns som ditt :)


S.Y

Lite regn och två ton kläder

Igår regnade det verkligen när jag skulle till jobbet. Det gav mig då en bra andledning att hoppa i vatten pölar och bli barn på nytt. Att det åskade tog bort lite av det roliga med det hela. Fast här sitter jag , så det skadade inte mig allt för mycket ^^

Inatt rensade jag ut garderoben lite. Det vart två stora svarta sopsäckar som jag ska skänka till Uff ^^Känner mig väldigt duktig :)



S.Y

Flytta?

Här hemma är det full gång med allt och inget. Mäklaren kommer på tisdag för att värdera huset, frågan är om vi ska flytta eller inte. Just nu är det nog 90 % att vi flyttar. Det vill säga att jag gärna vill hitta en egen lägenhet innan det. Känns lite jobbigt att flytta först en gång och bara en månad senare flytta igen. Så fort jag får en bra lägenhet så flyttar jag. Undra när det ska hända?



Så det jag har framför mig den här veckan är:
1. Städa bort massa strunt från hela huset
2. Fixa till trädgården ( om det är fint väder)
3. Försöka hinna med att andas ;D



S.Y

Piraten!

Som jag sa, sommar kvällar är underbara men man tänker aldrig på myggen. Igår fick vi lite problem med dom små liven. Men det löste vi med en liten brasa ! ;D



Det vart en trevlig men ganska tidig kväll. Om jag säger så här, har ledsnat på natt bussen hem. Det är inte den roligste resan precis. Dom som aldrig åkt nattbussen hem en fredag eller lördag vet nog inte vad jag pratar om men dom andra vet. USCH.

Vi besökte skeppet igår . Där det fanns trubadurere som sjöng och jag vet inte vad. Efet myckeet rop fick jag höra en kungens man. Att gå fram och önska själv, det finns inte riktigt på min lista ;D
Men jessica gick fram och kom tillbaka lika fort ;D



S.Y

Ledig dag.

Yes, idag är ledig dag och igår var ming högsta önskan att det inte skulle vara dåligt väder. Vet inte riktgt om jag ska säga att det är dåligt väder, lite mycket moln på himlen men fortfarande varmt och det var det jag var ute efter.

Gårdagens träning till balett, ja om jag säger så här det var kul så länge det varade. Funderar på att vissa upp min fina talang ;D Vi får se vad det blir i framtiden ;D 

 

NU blir det frukost och städa klart lite här hemma innan jag åker in till Uppsala för nya utmaningar. Idag blir det att lära sig hjula ! Hoppas på det bästa !



S.Y

Att vara bäst på allt, det är jobbigt ibland.

Har precis kommit hem efter en trevlig kväll i Uppsala med Standup och mys på bryggan. Om du frågar mig så är det en bra sommar kväll. Fick till och med årets första myggbett, inte för att det är bra på något sätt. För att låta smart så när du tänker på sommar kvällar, vad tänker du på då ? Varma dagar och vamra kvällar som du spenderar utomhus med mycket folk och skratt. Eller tänker du på dom isakalla kvällarna med massa mygg/insekter som håller på att äta upp dig ? Nja, det är inte riktigt det jag tänker på när jag tänker sommarkvällar. Men tyvärr så är det ofta så ändå, fast nu är det inte direkt kalt ute kanske för tidigt för det.





Mmh.. Kolla vad jag hittade i kylen när jag kom hem. Inte illa. Nu kan jag äta mig tjock på glass hela kvällen eftersom jag ska till gymmet tidigt imorgon. Fast först ska jag lära mig dansa balett. Det känns som en sån dag då jag kan lära mig det. Önska mig lycka till!



S.Y

Tårta med saft?

Hur det gick med tårtan igår var precis som jag hade trott. Det gick helt underbart!.. Tills jag tappade den och den vart lite paj.. Ups!


Det kändes ändå bra att den var till Sara, för hon vart glad ändå. Jag menar det är väl tanken som räknas ? ;D
Attans, nästa gång ska jag inte säga att jag kommer tappa den vilket gör att jag då inte kommer tappa den!


Oh, vart en dunder kul kväll! inte illa för en tisdag kväll, dock så jobbade jag i morse morgon passet så vart inte allt för mycket sömn. Kanske kan vara värt det ifall hon fyller år? Den frågan svarar nästan sig själv.

Vet inte om jag ska kalla det tur att det var lugnt på jobbet hela dagen idag. Tur för den som hade kännt sig lite nere, själv så hade jag energi fast det är svårt att behålla den ifall det inte finns så mycket att göra.
  


S.Y


Har jag något val?


Ja , tänka sig vad man kan. Idag blev jag bagare också ! Eftersom jag vet att Sara aldrig kommer hinna läsa min blogg innan kalaset så känner jag mig inte allt för hotad över att lägga upp en bild på Saras fina födelsedags present.



Saken är den att jag tog kort på tårtan  eftersom jag är lite osäker på hur den kommer se ut när jag är framme. Ska sitta på tåget ett tag och det är ganska varmt ute... Vi får se hur det blir ;D





S.Y

Have you heard the news today?

Since the day I was born I had a wonderful dream,
To make people hurt, to make people scream,
My middlename is torture I got lust for blood,
No one can be protected by any god,

Many years ago I met a girl and I felt in love,
she was my sunshine, she was my dove.
But voices in my head told me what to do,
Now I stand at your grave and I'm missing you,

The eternal love is lost for life,
Now she's always here,
Once upon a time she was my wife,
And nowIi live in fear,

You're the voice in my brain, master of my mind,
Searching, looking, hunting til I'm almost blind,
One day I will find you, and make everything alright,
Oh God, I miss those moments when our love were so bright,

Now I'm with you every second, I can even feel your breath,
But things have changed now, with a touch of death,
You're colder, stiffer and harder than before,
I'm laying in your grave, and never leave you no more



S.Y

Blommor!



Oh, nu har jag nog gått och blivit trädgrådsmästare. Något liknande,det vill säga att jag har hållt på i trädgården idag.
Imorse åkte jag och pappa till plantaget och handlade super mycker blommor och jord.


Jag tog mig äran och ta hand om våran lilla "jord håll", eller vad man nu ska kalla det. En gång i tiden var det kryddor som vi odlade där. tyvärr försvann det med tiden , och jäklar vad ogräs det var. Hela skottkärran full ;D




Hoppas att det ska blomma snart , det skulle ta ca 3 dagar så får hoppas på det bästa ;D
Ska försöka hindra hundarna från att äta upp allt.



HAHA ! OMG kolla på den här jäkeln ! Jäklar vad jag kämpade för att få bort den, den var längre än min underarm när jag väl lyckats få bort den. Grymt stolt !


Så nu vet ni vad jag gjort hela dagen, blivit lite av en trädgårdsmästare ;D



S:Y


Varm sommar kväll.

Igår vart det tyvärr inte in till Uppsala, kände mig helt slut efter resan. Konstigt att det kan ta så mycket på krafterna att resa, då du egentligen bara sitter still.
Hur som helst så vart det en kväll hemma hos Karin och peter. Riktigt rolig kväll, länge sedan det var det gänget.



Oh, så grymt trött och så grymt lat känner jag mig just nu. När man har en sån dag vad ska man egentligen göra för att inte "missbruka" dagen, om man nu kan säga så. Det gör iallafall jag :)Tänkte att jag ska göra något, det vill säga något som inte är så jobbigt. Först blir det in till Uppsala ochj köpa blommor, sen så ska jag försöka mig på att plantera dom.



S.Y

Resan, den som var lång.






Efter att varit på resande fot sedan 2 tiden så har jag nu kommit hem. Wonderfult. Fast resans längd var värt varje minut. Det var underbart att komma till släkten och umgås med som jag egentligen inte träffas på länge.

Hundvakt var vi också, små men riktigt söta :)



Många minnen som kommer tillbaka när man kommre tillbaka till rätta ställen. Mormors tomt och hus har många härliga minnen. På kvällen satt jag och kollade igenom många gammla bilder, då vart det mycket skratt och många "åå..." .



Den här väggen älskar jag, foton på mormors mor & far. Alla hennes syskon osv.

Nu blir det iväg till Karin och Peter för att grilla och umgås lite :)



S.Y


Were are strong.

Gårdagens kväll vart tillsammans med Sara och det vart en ovanlig kväll som alltid. Lite tjej snack och konstiga drinkar. Vad kan vara bättre en torsdags kväll ?
 

Nu påbörjas resan till Gästrikland för att träffa släkten och tillbringa kvällen hos mormor.
För första gången ska jag ta tåget dig , undra hur lång tid det egentligen kommer ta. Hoppas på det bästa:)





S.Y

Någon som du

That pathetic evil look in your eyes
I don't know if I should laugh or should cry
'Cause the power that you think that you have
It means nothing to the people who care

And we don't care if you've heard this before
'Cause that is not the meaning of soul

You've been bullied all your life so you must
Take the bitterness out on us
We're not responsible, got a hurt
All those tears hidden behind your words

Oh Big City boy so sad and so alone
And this misery reflects in your poems
But the publisher said you're talentless
And his words really build up his angryness

You can shoot us, you can kill us, you can cheat us,




S.Y

Sa du korv?

En bra men ganska arg dag har det varit. Kom till jobbet, ska börja sälja korv ! SERIÖST ! Snacka om b... Och chefen som tycker det är för b för att ha plast skedar.. GRR!



Chefen : Emma , Jag har en rolig uppgift till dig.
Emma : Om du ska skälla på mig vill jag inte lyssna.
Chefen : Nej , du ska få bli korvgumma!
Emma: Haha , den var bra den!
Chefen: Jo , jag är seriöst. Jag har köpt in korv och massa börd. Det ska ni sälja ikväll, och jag tänkte att du skulle börja med det.
Emma: Om jag vägrar får jag sparken då eller ska jag säga upp mig här och nu ?


Grr!!! Jäkla chefen.. Säkert ett straff för att jag glömde duka upp i resturangen igår kväll.. Så skäll fick jag också.Ärligt, jag är inte mer än mänsklig. Ibland händer det att jag också glömmer saker.




S.Y


En bra kväll.



Så grymt bra film som kan underhålla än ett tag, låten är inte heller allt för dålig.



S.Y

Musik for today





S.Y

Dags att ta tag.

Oh, yeah. Dagen ser ut så här.
kl.9. Vakna till liv
kl.9.30. Fixa en god frukost
kl.10 Lång promenad med Hundarna
kl. 11 Gymmet
kl. 13. Göra sig klar för jobbet
kl. 13.30 Åka iväg till jobbet .
kl. 01.00 Hem från jobbet.
 
Mmh.. Är det så här en dag ska se ut när jag jobbar kväll. Har inte riktigt bestämt mig ifall det är så det ska var , är lite sugen på att åka in till Uppsala innan också. Sen så hänger allt på att man inte är ute kvällen innan. Men nu ska jag börja med rutiner. Eller ska försöka och någon dag ska dom fungera !



S.Y

Ups, nu gjorde jag det igen.

Nu blev det en sån här tid igen när jag inte varit hemma så mycket. Inte mycket tid till att skriva i bloggen eller att egentligen ta det lugnt. Men varför ta det lugnt när man är ung ? När är gammal kommer jag inte kunna göra något annat än att ta det lugnt eftersom kroppen inte kommer orka något mer. Ups, där sa jag allt något bra :)

Vill bara säga att jag har haft en underbar helg med fina vänner och härligt folk( Då menar jag inte gästerna på jobbet, några av dom kunde lika gärna ha låtit bli att gå upp ur sängen på morgonen).






S.Y

Lära ut när man inte kan lära?

Igår fick jag reda på att tvätten inte kommet tvätta sig själv. Samma sak med att damsugaren inte kommet damsuga själv. Utan att jag måste göra det mesta av arbetet. Då undrar jag , vad är det jag har gjort fel ?
Är jag så dålig på att lära ut att jag får göra allt själv iaf. Kanske inte har så bra pli på allt som jag trodde.
Chansen att jag skulle sluta grisa ner mig är så liten att chansen för tvätten att hoppa i tvättmaskinen och hänga sig själv är större. Iaf när det gället arbetskläder, dom blir alltid så smutiga utan att jag hinner reagera.


Sweeet, mysig frukost i soffan med te och banan !



S.Y


FilmKväll



Ikväll blir det mys i soffan. Känner att jag har lite tur eftersom Gladiator går på tv:6 . Vem kan tröttna på den filmen? Inte jag , så jag kommer sitta fast framför tvn hela kvällen och jag hoppas jag hinner se slutet innan John blund kommer och säger hej.






S.Y

Bostaden som passar dig.

När är det min tur att hitta en bra bostad?
Letandet efter en lägenhet har gått lite segt, och det känns inte som att det kommer bli något bättre.
Det handlar inte bara om att det är super svårt att få en lägenhet , man ska hitta någon som man vill ha också.
Visst jag kan söka hur många lägenheter som helt, men egentligen inte vilja ha dom. Vad är det då för bostad?
Är det så att man kan bli galen av att det inte går ihop?
Då menar jag verkligen seriöst galen ?


Hoppas att det kräver mer än att allt ligget fel i livet. Vad hände med drömmarna och äventyren? Försvann dom samtidigt som ansvaret kom ? Det känns som att dom ligger och väntar , men att jag inte vet hur jag ska ta itur med allt. Hur jag ska göra för att allt ska bli som det är tänkt.
Kanske dags att stänga av tankarna för ett ögonblick.


S.Y

Music for today



Grymt skön låt. Det är en sån låt som får en att le, känna hur hela kroppen villl hoppa runt och aldrig stanna.
Om jag inte tar fel så kommer den här gå på högsta volym minst hela sommaren.



S.Y

Snälla männsikor.

Idag när jag var på väg hem från Niklas så missade jag bussen precis. Medans jag vinkade hejdå till Niklas och skulle ta reda på när nästa buss åker så kommer en äldra dam fram. Hon berättar att det kommer ta ett tag innan nästa buss kommer men att det går en annan buss en gata bort , ifall vi skulle skynda oss så skulle vi hinna med den.

 

Den här damen var snäll och visade mig vägen till nästa buss och var väldigt trevlig sällskap. Vi han med bussen och jag han  lära mig att hon hade tandläkarskräck. Så då kan ni förstå att vi han prata om ganska mycket. Hade en jätte trevligt morgon prat så nu känner jag mig på top humör!




S.Y


Varför gå upp ur sängen när du kan ligga kvar.

Ibland så älskar jag verkligen min singnal på väckarklockan. Vem vill inte vakna upp till en lugn och skön låt med Jimmy Jansson. Har alltid haft svårt att förstå hur folk kan vakna till dånande ljud eller skrickande musik på morgonen. Hela min dag skulle vara förstörd om jag vaknade till något kraftigt ljud på morgonen. Fast alla kanske inte har så dåligt tålamod som jag , om det har med tålamod att göra.


 

Imorgon är det min lediga dag den här veckan. Oh, vad jag ska sova då. Ligga och mysa i sängen hela dagen. Fast ikväll blir det in till Uppsala för att umgås lite med Niklas. Känner mig väldigt social och glad.
I går var jag kanske inte lika rolig att prata med , av någon andledning så vart jag dålig så fort jag kom hem. Hela huvudet tugnt och sov hela tiden nästan. Undra om det har med pollen att göra eller om det är kroppens sätt att säga ifrån?



S.Y

Ibland ser man sånt man egentligen inte vill


Youtube är kanske mer eller mindre känt för att man kan ser nästan allt där. IBland när man lyssnar på musik får man syn på någon konstig ruta , ibland tar nyfikenheten över och vill kolla närmare på vad det är.
Det här var en av videorna som kom upp. Lite små rolig :)



Det var inte riktigt den här videon jag tänkt mig se när jag sökte på shakira. Det vart en helt ny sida av henne som jag aldrig sätt innan.


S.Y

Sömn, I like!

Att somn a direkt när man kommer hem från arbetet kan inte vara bra för natt sömnen. Nu har jag precis vaknat och känner mig fortfarande lika trött. Tur att jag har en lång natt framför mig.


S.Y

Varför vill du inte ha långa bröst?

För att disskutera en annan sak. Varför är alla så rädda för hängpattar? Kom igen, se det positiva. Det är lite små coolt. Tänk så mycket man kan göra då som man annars inte kan.
Tex:
1. Flaxa som Dumbo och flyga!
2. Om det kommer någon läskig snubbe kan du använda bröstet som en snara.
3. Du kommer aldrig sakna en kudde, du har alltid två med dig!

Oj, det känns som att jag kan fortsätta hela kvällen ! Fick några härliga svar från Facebook. Vill bara säga det att morsan är bra grym ibland ;D



S.Y


Dansa min docka



Fanns det något bättre än disco när man var liten ? Härliga minnen och härliga tider.
Ibland saknar man den oskyldiga tiden , fast andra sidan är jag nöjd med tiden som varit och känner mig nöjd med framtiden som den ser ut i dag.

Underbar dag, insåg att jag är riktigt dålig på att köra bil. Speciellt bilar som fungerar.



S.Y

Brolle , My darling.



Helt ärligt, som om det skulle vara något nytt?
Han har alltid varit sexig, men hans nya stil har kanske öppnat ögonen för flera.
Jag kommer alltid vara han trogen , så det så ;D




S.Y

Jag kommer aldrig låta dig känna smärta.

Idag blev det en sån här morgon som jag kan tänka mig många är med om, men som egentligen ingen gillar allt för mycket. Halv 6 kommer första älsklilngen in och slickar på handen , 30 minuter senare står andra sötnosen och flåsar mig i ansiktet. Vem är det som egnetligen inte gillar att bli väckt av sina hundar?
tur att dom är så söta , annars kanske jag hade blivit lite arg.



Nu är det dags för frukost i solen, sen är det mamma som kommer över och hjälper mig med deklarera.


S.Y

music for today



När jag hittade en äldre telefon som ska försöka ersätta den jag tappade i vattnet , så hittade jag på den här låten. Det måste seriöst vara en av dom bästa låtarna som jag någonsin hört. Absolut bland dom 10 första.
Nu går den om och om igen i huvudet på mig tillsammans med den här klassikern.

Fast den ända jag kan i den här låten är "dansa rumba i engelska parken". Sen så blir det tyst ett tag och sedan om igen ;D


S.Y


Jag lever.

Det har nu gått några dagar sedan jag satt här och skrev sist. Kanske beror det på att den här veckan har varit fullt upp, vill säga mer än vanligt. Sedan har det varit Valborg, den bästa dagen på året. Då är man sjukt taggad flera dagar innan.



För att gå vidare med storyn så hade jag toppen dagar. Mysigt vart det också när det var så mycket folk. Synd att det alltid är några människor som dricker så mycket att man få läsa om olika hemska händelser som inträffat dom i tidningen dagen efter. Det här till mänskligheten att vara nyfiken , det leder då också till att man vill testa olika saker. Sen gör man mycket som sina föräldrar, dom flesta barnen har sett sina föräldrar fulla.

Glad att ingen av mina nära och kära råkat illa ut :)


S.Y

RSS 2.0