Steget som tog mig fram.

Har fixat böcker och köpt nya pennor. Det vill säga att jag är redo för att lära mig lite nytt, men kommer det vara kul ?

Det visar sig .

Ibland vet jag inte vad jag skulle göra utan musik. Hemma kväll med musiken och böcker !


S.Y

Prince Charming

 " It's done. What I never thought I could handle.
  Do not underestimate yourself is what you said.
There is nothing left of you in my life.
Everything that ever reminded me of you is gone.
 There is nothing left, only memories, which begins to seem like a dream.
 Now everything is up to you.
 I will not turn and look back. "




S.Y

Jag är bäst på att vara sämst.

Härlig Lunch idag med rockarna , thaimat till frukost. Det vart inte direkt någon lunch för mig eftersom det var det första jag åt på dagen , men alla har vi väll varit med om det ?

Jag köpte en blender till jobbet idag, den var inte riktigt lika stor som jag trott. Hoppas den ska funka ett tag.

Spelade lite biljard i dag på det nya stället fame i stan. Har aldrig varti där innan. Det är inte direkt så nytt ,men det är nytt för mig. Har aldrig tänkt på det innan. Dunder kul, fast jag var inte så duktig på att träffa bollarna. Jag var bäst på att vara sämst. Det är inte illa !


S.Y

Kräftskiva !

Igår hade Hanna,Sara & jag det lite extra mysigt med kräftor och vin. en liten kräftskiva som inte alls satt fel. Så det jag lärde mig var att Sara äter kräftor som en riktgit sego. Bättre för mig sämre för henne ^^


Härligt med en liten Girls night. Då finns det tid för sånt snack man annars inte hinner eller tänker på.
Avslutade kvällen på Etage där Mia firade sin födelsedag. Grattis !

Snacka om sjukt när jag vaknade imorse och min klocka på telefon stod på 09,03. Väldigt länge, tills jag insåg att den stannat. Tur att man har en liten klocka på datorn. Dags att bege sig till Kvarnen för luncha med rockarna !



S.Y

Music for today !


S.Y

Allt ser bra ut ?

Att vakna efter att ha sovigt en hel natt är tusan inte illa. Men att vakna upp i knarkar lyan som varit sen helgen känner inte lika bra. Idag blir det att leka hemma fru.



Men helt jäkla udnerbart att det är sol ute och att balkonen har blivit av med nästan all snö .




Dags att sätta igång med städningen och tvätta upp allt som just nu ligger på golvet i en stor röra.



S.Y

Ta ett steg.

Svårt att inte se vad som finns när man tittar. Vart tog musiken vägen som tog allt fram ?

Världens mest lyckade födelsedags fest i lördags. Inte världens bästa söndags kväll dock ,men det vart helt klart värt det. Tack alla ni underbara som gjorde den så bra.







S.Y

Music for today!



Börjar tagga till med lite musik för ikväll !



S.Y

Mys!

Härlig kväll igår med hanna. Vi var hemma hos mig och låg i soffan med en stor skål chips. Jäkla vad gott det var. Kanske skulle ha fler hemma kvällar ?
Synd att jag inte har mer än 2 kanaler på tv;N , men det ska väll funka ändå. Som sagt sällskaper var roligt.

Nu är det dags att göra sig iordning för att möta pappa på bussen till boländerna. Ska iväg och köpa lite grejer till kärleksfesten ikväll :) Känner mig väldigt peppad !

TYcker Synd om Hanna, nu ligger hon och sover på soffan, somnade typ vid 7 tiden medans jag somna typ vid 1 ;D
Typiskt att det också ser ut som en knarkar lya hemma, måste hinna med att städa innan ikväll. Ska göra mitt bästa.


S.Y

Fötterna värker.

Work work, det måste ändå vara det bästa man kan fördriva dagarna med. Helt underbart jobb gör det lättare.
Var förbi gamla chefen idag och kollade in hans nya kontor. Det visar sig att det finns en tjänstledig där. Fast jag är bara intresserad ifall det är som diskpojke . Otroligt vad folk börjar fråga mig om jag är intresserad av att testa en nya avdelning. Ska jag ta det bra eller dåligt?
Känner mig så otroligt sugen på kebab.Fast har ingen större lust att gå iväg och köpa det.. Så där har vi dagens problem. Fast det som är viktigare är : Vad fan har hänt med bollnäs Martin?  Lyssnade på han och Sanna i morse när dom är i In Flames studio. Fan vad det kändes som att lyssna på Rix morgon programmet eller något liknande. Det ogillar jag starkt. Fast det kanske bara var idag ?
Dags att försöka få lite färg på håret, önska mig lycka till. Kan behövas !

S.Y

Music for today

Så otroligt bra film och helt otrolig musik.

S.Y

Aloe vera.

Aloe vera är väldigt bra, super bra för torr hud och om du har bränt dig . Känns helt underbar att jag hittat ren aloe vera på apoteket :D



Lite tufft att vakna nu på morgonen , men värre att somna på kvällen. Det är lite som det är på våren, fast det känns inte som vår..
Bara några månader kvar, om det inte kommer vara snö storm i juni.. Det skulle vara coolt på ett sätt och hemskt på ett annat .




S.Y

Igen & igen.

Röd är verkligen inte det nya modet när det gäller hyn. NEj nej. Utan det ska nog vara lite små blekt ändå. Jäkla skit att jag kom på det lite försent. Hoppas bara det försvinner till helgen, annars kan det bli kul .



När det gäller jobb, när vet man att det är dags att gå vidare ? Jag älskar mitt jobb, ska man verkligen byta då?
känns som att man kanske ska göra det när det inte är lika roligt att gå till jobbet längre eller om något mycket bättre dyker upp. Så då är det inte nu .

Typiskt. Har inte bokat tid för tatueringen ännu.. Undra när den tiden ska komma.


S.Y


Musik finns i många smaker..



S.Y

Röd är det nya rosa !

Röd är nog ändå en av dom absolut finaste färgerna, och då menar jag på allt !
Nästan... Malin och jag var och solade idag, det är inte så fint att vara röd efter det. Så typiskt !



S.Y

Mamma,Pappa, Barn.

Känns alltid lika skönt efter att man tränat, dock så var det massa med barn som sprang omkring och det kan vara lite irriterande. Hann till och med sola lite , var försäg inge brun men fick slappna av lite ^^

Nu sitter jag hemma hos mamma själv. Hon var inte riktigt hemma utan jag klampad in iaf. Det är det man får ta när man har barn !



Känns som att det här vart ett konstigt inlägg ,det måste man ha ibland !


S.Y

En gång till.

Det här kanske inte var den härligaste sömnen jag varit med om. Förstår inte varför man ska vakna flera gånger på en natt, kolla såatt allt finns kvar ?

Det är dag för mig att börja bege mig till jobbet. Hoppas att jag hinner förbi hälsohuset idag och simmar någon timme innan det är dags för middag hos mamma.


S.Y

Morgon musik




S.Y

Söndag kommer alltid vara söndag.

Genom huvudvärken jag vaknade med kan jag tänka mig att kvällen var bra. Tills jag börjar tänka efter och den var cool. Det är inte varje helg man har en cool kväll.

Diggar Lasse att han inte släppte in några gammal klasskamrater till mig( gammal mobbare ). Inte för att jag sa något speciellt. Mitt poker face var nog inte så bra som jag trodde.

Funderar på om jag ska ligga hela dagen i sängen. Lite små jobb har det redan blivit , men det gick fort tack vare Malin. Känns inte som om jag kommer ha någon som helst lust för att göra något. Kanske hälsa på Grannarna som börjar komma hem.. Eller vänta med det tills nästa vecka..


S.Y

Tampoon Hanna

Idag har det hänt 3 bra saker .
1. Jag fick elen fixad inne i duschrummet och inne hos mig. Nu har jag en knapp till taklampan vid dörren och inte längst in i rummet bakom garderoben. Kan vara värt !
2.Bjöd min Granne på mat, dagens goda gärning.
3. Bestämmt mig för att åka iväg och fotas innom en kort framtid igen.

Så efter det, vad ska jag göra nu. Väntar på att Hanna ska komma förbi och dricka lite vin, snacka om allt man inte bör snacka om. Funderar på att göra mig iordning och kanske sätta på mig lite kläder som man kan visas för folk i.







S.Y

Nu vart det mörkt.

Alla har ibland lite svårt med att hinna med allt som man skulle vilja. Så jag var tvungen att ta bort lite , som att tex. sitta ner och ta det lugnt. Det kan man ta sen.

Lite bilder från dom senaste dagarna.



























S.Y

RSS 2.0