Tidigt morgon.

Jaha, vad ska man säga. Jag vakna allt förtidigt idag också. Men nu är jag vaken nog att inte sätta mig på närmsta tåg utan tänkte vänta på det som passar in tiderna i skolan. Jag vill hellre sitta här i en timme än i skolan ^^

Tänka sig, min städning lyckades igår. Nu är allt rent och fin , kanske inte för vem som helst men för mig iaf. Renare än så här blir det inte xD

Jag har fastnat för boken Kirre, det är en bok vi läser i MBS. Den är jätte intressan, men just nu har jag kommit till en sån där del som inte ens passar in i boken. Jag vill bara hoppa över några sidor och sedan fortsätta läsa om juste Kirre, men det är typist att man ska ha en massa uppgifter till boken, så jag vill inte riskera att behöva läsa om den igen. Den må va bra, men ingen bok är så bra för mig att jag skulle läsa den en gång till xD

Boken Kirre handlar om en pojk, som haft en av dom jobbigaste uppväxter jag tror man kan ha. Hans mamma är ung och ensamstårene, eller ja hon säljer sig själv så män är det där ofta. Han blir misshandlad både fysiskt och psykist.
Värd att läsa :)

Vad skönt det skulle vara ifall våren och sommaren kunde börja visa sig. Längtar speciellt mycket till valborg ^^ Den som inte vart med i Uppsala på valborg har missat en av dom bästa dagarna på året, tycker jag ^^

Nej nu ska jag ut och gå med mina Hundar , sedan ringa ohc väcka lite folk :)


S.Y

Oi!

Vi blir hela tiden fler å fler
Det kommer nya för varje dag
Ingen reser sig som vi slagit ner
Här gäller våra regler här gäller våran lag


Dagen idag började ovanligt tidigt eftersom jag tåg ett tåg förtidigt in till skolan, så där fick ajg sitta en hel timme innan min lektion ens börjat. Men vad ska man säga, idag försov jag mig inte iaf ^^
Dagen har gått ovanligt fort idag till och med på jobbet ^^ 
Men usch , jag klarar inte att gå förbi alal affärer längre , jag måste få gå och shoppa lite. Som tur är så ska jessica hålla mig sällskap imorgon. Då måste jag leta reda på några nya blommor, för mina andra ser lite döda ut  och det har dom gjort dom 6 senaste månaderna. 

Ja min städning går jätte bra, jag är nästan klar... Med att klura ut vart jag ska börja xD
Det är så mycekt saker överallt att jag vet inte ens var jag ska börja plocka xD Men tvätten har jag redan påbörjat ^^

Va skönt imorgon åker mamma och pappa till småland så dom blir man av med ett litet tag. Jag ska själv upp klockan 7 på lördag morgon för att sedan åka vidare till skolan. LÖRDAGS SKOLA ! Attans, det är väll inte det roligaste, den börjar redan halv 9 på morgonen.. En lördag..

Att dom aldrig bara kan ge sig och säga att dom hade fel. I mitt liv är det jag som gör besluten och ingen annan kommer någonsin kunna göra dom åt mig.


S.Y

Attans.

I know now, just quite how,
My life and love may still go on



Attans, idag försov jag mig igen.. Sen eftersom sista lektionen var inställd så blir det iväg till jobbet ist.
Måste börja anstränga mig lite mer med att ta mig upp på morgonen. Men jag har känner inte för att göra det,  har inget att gå upp för. Förutan skolan och jobbet, men skulle behöva något annat. Kanske resa bort ett tag, rensa tankarna.

Jäklar också, på lördag börjar min lördas skola. Den börja klockan halv nio på morgonen, det hade jag inte trott. Men den håller bara på i 1½ timme , så det ska jag nog klara. Enda fram till sommaren..

And maybe, I'll find out
A way to make it back someday
To watch you, to guide you, through the darkest of your days
If a great wave shall fall and fall upon us all


When you're on a golden sea
You don't need no memory
Just a place to call your own


S.Y

Oklart.

                 Om man ska nöja sig med livet som det är , varför vill man alltid göra det bättre? 
                               Livet ska vara en gåva, men varför ska det då vara så svårt?
                                                               Allt man trott fanns,försvinner.



Dom senaste dagarna, har varit det jag trott jag gått förbi. Men tänka sig att det alltid kommer komma tillbaka på något sätt, kommer alltid finnas där även om man gör allt för att bli av med det.
Endel saker förväntas man aldrig höra av dom man älskar, men livet kommer alltid komma med överaskningar.
Ett ord kan vara allt man behöver höra för att muren ska rivas. En del ord som du sa kommer jag alltid minnas, och nästan vilja hata dig för. Jag trodde aldrig att ett sånt här hat skulle komma till dig av alla människor. Livet är riktigt orättvist när det mins passar. Den vet precis när den ska komma in i livet för att trycka på den öma punkten.
Jag vet när det gör ont och inte, du ska aldrig tro att du kan veta mina känslor mer än mig själv. Men du ska inte heller tro att jag klarar mig på egna ben utan dig.

Ni är allt jag har, allt jag har att komma hem till. Allt jag någonsin kommer vilja ha kvar.




                                                                            I stood by the river
                                                                         That ran red with shame
                                                                        I stood in the killing fields
                                                                        Where death had no name
                                                                        I stood with my brothers
                                                                              And away it flood
                                                               And we were one flesh, one breath

Helgens underhåll.

If God had a Name,
what would it be and -
would you call it to His face
if you were faced with Him
in all His Glory,
what would you ask
if You had just one question...



Fredag
Det vart utgång idag, och man kan säga att det kändes bra konstigt utan Jonte. Men han var fullt upptagen med att försöka hålla sig kvar på båten ^^
Som vanligt påbärjade kvällen hemma hos Jessica och vi fixade iordning några otroligt konstiga drinkar som fick följa med en bit på vägen. Vi tänkte komma dit tidigt eftersom det skulle vara någonspelning på kvällen, och snacka om att vi hade rätt. Fick stå i kö i 25 minuter xD Men där han man träffa på lite trevligt folk och röka upp halva cigg paketet ^^

Kan inte påstå att jag har minne efter hela kvällen , men jag vet att det var mer äckliga snubbar än vanligt. Fick chansen att slå till en den här gången också, det är det minsta man vill göra.
Träffade på Patrik , han fyllde 20 så det vart en trevlig överaskning.
Sen tror jag att jag träffa på halva klassen , och även gammla klass kamrater xD Kan inte påstå att jag vart speciellt glad över att se dom gammla , men man ska inte vara otrevligt i onödan.
Kom på att när man stod uppe och dansa på högtalare eller någon annan stans slapp man tafsande killar som kommer upp bakom en. Men däremot försökte dom dra ner mig flera gånger  ( dom kanske tyckte jag dansa dåligt och ville ha bort mig ^^ ) eller komma upp och dansa nära brevid, tackar gudarna för Jessica.

Lördag
Usch, på morgonen dunkade hela kroppen.
Attans, att man alltid lyckas dricka massa fast man egentligen inte tänkt det. Men iväg till coop forum för en helt drös med GODIS ^^ Planerna hemma hos sarah vart inställda, kände mig inte alls för att göra något. Ville bara hem och lägga mig i sängen och bara ligga där.
Men ni som känner mig vet att jag inte kan göra sånt, blir utråkad inom kort så det vart in till Uppsala igen. Nu vart det till fyrishov och spela lite bowling, eller jag spelade inte kollade på när Jessica spö alla. Inte tokigt det inte.
Av någon andeldning slutade kvällen med att jag satt på ett tåg på väg till Tumba, ungefär så där vid halv 11 tiden. Frågan är vad jag skulle till Tumba och göra.
Jo , jonte hade kommit tillbaka från båten och befann sig då i Tumba. Och när någon som han ringer med en sån där röst och ber en komma förbi kan man inte säga nej. Vad gör man inte för dom som alltid ställer upp.



S.Y

Helgen är snart här :)


The ones that you loved
The ones that you left behind
The ones you said you'd try to find
Are they tryin' to find you?


Typiskt, idag försov jag mig till min enda lektion jag har. Men jag sov så skönt att det var värt det. Igår fick jag en väldig huvudvärk, den verkligen plågar mitt huvud. Det gör så jäkla ont ! Så jag sjukskrev mig från jobbet idag också. ( Var hemma igår ) Haha ^^ Men att kolla på 2½ män är inte tråkigt :) Jonte fixa alla säsonger och det är väldigt underhållande :)
Jag har börjat drömma jätte konstiga drömmar, elelr jag vet itne om det är drömmar xD Men det är så verkligt att jagi nte håller reda på om det var dröm eller inte xD Känns skit mysko ^^

Så mycket mer idag har jag inte gjort, jo jag åt upp sys kakorn hon bakade ^^

Yes, imorgon är det helg ! Känns som länge sen eftersom man varit pank en längre tid nu xD Men imorgon så ska jag ut :) Tyvärr vart det inge enköping utan det skulle bli nästa helg, men då har jag andra planer. Men imorgon blir det Uppsala iaf :)  Sen på lördag blir det hem till Sarah. Usch vad kul det ska bli!
 Jonte den dissaren ska åka båt ist xD Så det blir ut med brudarna ^^ Jag tror jag kan klara mig ute på krogen utan dig jonte , iaf en kväll xD



" Now comes the night
Feel it fading away
And the soul underneath
Is it all that remains
So jus slide over here
Leave your fear in the fray
Let us hold to each other
Till the end of our days "


" Somewhere it all went wrong
And your plan just fell apart
And you ain't got the heartto finish what you started "




TisdageN.

I hate everything about you
Why do I love you
I hate everything about you
Why do I love you



Ny dag igen , som alla andra dagar efter gårdagen. Igår vart det en mysigt kväll hemma hos sys. Fast så mycket jobb fick vi inte gjort , vi var mer godis sugna ^^
Så nästa vecka ska jag tillbaka och fixa kalrt allt. vad jag känner mig snäll och ställer upp för min sys så här :)

Jäkla katt som skrämde skiten ur mig hela natten, den hoppade upp och ner. Stod där och här. Fy xD Det var lite obehagligt faktist xD
Men sånt är livet, Vad skulle man göra utan lite action? ^^ ( inte sån där snusk nu xD  )

Sanna är mupp, hon bara sitter här brevid och kollar på mig hela tiden xD Men jag ska inte var elak , hon är bara lite nyfiken. ^^
Haha ! ^^ Tycker fortfarande det är lite kul att du börjat skolan Jonte xD Du som hela tiden jobbar har nu gått till skolan xD  
Nej nej , jag har verkligen fastnat för Three days grace och nästan alla deras låter. men speciellt " I hate everything about you " , den är riktigt jäkla bra och man kan lyssna om och om på den :)


Idag är det öppet hus på skolan. Jag trodde vi skulle sluta vid tolv , men vi har lektioner hela efm. Men jag tror jag kan sluta tolv iaf ^^ Dom kommer nog inte sakna mig för mycket :)
Bara vi inte måste gå och visa runt massa "gäster" i skolan , det tar så lång tid och dom bryr sig egentligen inte om någonting man säger. Men sen ska man inte dra alla över en kant, det kanske en dag kommer någon som är intresserad av våran skola. ^^
Håll humöret uppe och se glad ut , jag försöker se närvarnde ut iaf.

Näe nu ska jag åter gå till att skriva klart mina uppgifter i svenskan. Har skrivit fyra rader så det går framåt ^^
                                                     
                      



S.Y

Ny vecka

Nu var det måndag igen och det kommer tisdag efter den här måndagen som alla andra. Undra om dom någonsin kommer sätta in en till dag i veckan så det bli åtta dagar på en vecka xD
Lite kan man göra om det börjar bli så "vanligt" xD 

Den här veckan har jag nästan inga lektioner, mindre än vanligt. Så då tänkte jag passa på att jobba lite extra men i morse somna jag om efter samtalet med Jonte, typist. Så nu sitter jag här och tänker med lite ork jobba ett senare pass på efm.

Sen senare i dag ska jag till Sys och vara hennes privata model :)
Haha ^^ det här kommer nog bli kul , och hon som bor så nära min skola ska få äran att ha kvar mig över natten. Det tar fan inte mer än tio min att gå till skolan från henne och om jag åker hemifrån måste jag åka nästan två timmar innan skolan börjar. Livet är bra orättvist ibland xD

Nej nu ska jag äta lite frukost och sedan börja passa in ett tåg in till Uppsala.
Sen så måste jag ringa och retas lite med Jonte också ^^


S.Y

Tjejbråk!

The night falls down,
tell me now.
You wanted to,
but you couldn't.
Say it now,
you can't get it out.


Den här helgen har varit ganska lugn :) Var och hälsade på Jonatan och störde han hela helgen ungefär ^^ Kan aldrig sitta fel att retas lite med han :)
Träffade hans pappa och fick se en ENORM bastu xD Fan va snygg den var.Den var fan stor som två hus ^^
Synd att vi missade den där "maskerad grejen" , men det kommer ett till år. :)

Haha ^^ I fredags vart det tjejbråk i skolan, och dom är alltid lika roliga och jag MÅSTE alltid lägga mig i ^^.
 Men när vi går en kurs som heter människor i behov av stöd, tycker man att vi borde ha förstå när någon är i behöv av stöd. Men mina klasskamrater har fortfarande inte förståt att en människa som har behov av stöd, har rätt till stöd för att kunna klara sina studier och allt annat dom har svårt med. Men när en tjej i klassen som för övrig går i liten klass pga. att hon behöver mer hjälp med studierna än andra, berättar för läraren att hon inte klarar en "viss sak" så måste dom andra i klassen direkt ifrågesätta varför hon inte behöver göra "den saken" när dom behöver göra det. Ungefär så startade det lilla tjejbråket ^^
Men det var lite kul eftersom nu lär dom ligga på IG varning när dom inte ens kan acceptera att någon kan få mer hjälp i vardagen/studierna pga. av ett funktionshinder. Det är för fan samma sak som om någon inte skulle få ha på sig glasögon, för då kanske dom ser smartare ut xD inte fan vet jag men det känns ungefär så som dom menade när dom påbörjade bråket.
Ska se om det fortsätter på tisdag när vi träffas igen ^^ hihi , det var fan länge sen jag fick trycka ner på någon lite gran ^^

Yes, jag hittade min underbara bok. Där jag har skrivit ner lite av allt sedan 1:an, och det är alltid lika kul att kunna läsa igenom dom tankar och åsikter man hade då om allt och inget. Sen så måste jag så klart fylla på boken med lite nytt, den är endå snart slut :) Men den har blommor på sig, så det är lite status ^^




Näe, nu ringer telefon, måste svara ^^








Skolan.

Fantasier
Och magier
Blir en verklighet



Inatt kunde jag iaf sova lite :) Fått något jäkla sömnproblem så kan fan inte sova på nätterna, och det är så drygt att bara ligga i sängen och vänta på att man ska somna. Näe , då hittar jag istället på något skoj :)

Sen tilbaka till skolan nu, fast jag började egentligen i torsdags men har inte haft några lektioner förutan en per dag.  Jag vet inte om jag ska tycka mitt schema är bra eller dåligt. Jag har en lektion på måndagar,torsdagar och fredagar enda fram till sommaren. Fast på fredagar har jag egentligen historia på efm. men det är 4 timmars håll, aldrig att jag väntar på den.
Det är skönt med det schemat eftersom då kan man jobba, men det känns onödigt att åka hela vägen till skolan för bara en lektion. Vilka problem jag har xD

Och nu sitter jag här , i skolan och håller på att dö ut. Det är verkligen JÄTTE tråkigt xD
Men men. Alla har lämnat mig för en lektion som jag inte fick gå på för min lärare xD Vad kan man göra när man sitter helt själv och känner sig grå ? xD
Sanna dina snuskiga förslag kommer inte att hjälpa xD
Men en rökpaus sitter inte fel ^^




" The truth is hiding in your eyes and its hanging on your tongue
Just boiling in my blood but you think that I cant see
What kind of man that you are, if you're a man at all
Well I will figure this one out on my own


Jag tar livet
Helt för givet
Bara kopplar av
För nu vet jag vad jag vill ha "





Pannkakor i full rulle xD

Haft en skön helg, med lite av allt känns det som. Jonte hjälpte mig att fylla ut dom tråkigt timmarna genom att fixa en jätte god middag till mig :) Men efter en lugn helg känner jag mig helt Sliten xD Men nu är det bara 4 dagar kvar sedan är det FRedag :D Då kan man sova ut igen, fast med mitt nuvarande schema kan man fortfarande slappa i veckan xD,

Jag gjorde världens godaste frukost i morse. Jag gjorde pannkakor efter pannkakor ! Och jag har aldrig tidigare i mitt liv gjort det , men vist fan lyckades jag ^^ Men eftersom jag inte kunde äta alla själv bjöd jag sys på en överaskande frukost ^^ Så nu kan ajg ha pannkaks dejt utan att bror måste var med och laga pannkakorna xD

Näe,  nu har jag slutat skolan och ska försöka klara av en efm. på jobbet också xD
Om jag har ork att gå dit, men jag har inte så mycket val..

Haha ^^ jo visst kom jag till jobbet , men det vart itne så mycekt mer än att gå dit och vända. Men jag jobbade iaf 1 ½ timme. Men eftersom Jonte var snäll och väntade utanför mitt jobb så behövde jag inte blås iväg, för det vart jag fan rädd för att jag skulle göra xD

Varje dag bevisar Jonte för mig att han är en Mupp ^^
Haha , fast en snäll mupp ;)




YES ! nu är jag uppe på hemsidan :) Fast en bild är fortfarande skit ful xD
Men det känns helt okej :)



S.Y

Upp upp upp xD

It's all about power
Then take control




Haha ^^ yes, idag var jag ledig från skolan ^^
Fast däremot kände jag mig riktigt dålig i morse men det gick över ganska snabbt, så då vart jag eldig från jobbet också ^^ Lyx dag, men tråkigt vart det. Men att retas med sys är det jag är mest syselsatt med idag ^^ Springa bakom och sjunga alla mina låter som jag fått på huvudet xD Störa Jonte när han jobbar och egentligen bara springa runt xD
Vad skulle jag göra utan mina knäppa dagar, jo dom andra skulle vara lika xD

Hehe ^^ jag lyssnar just nu på Gyllene tider, dom var bättre förr i unga dagar ^^  Men det går nu också om man verklige vill ^^

Jag funderar på att göra en skiva, men jag kan inte bestämma vilka låtar som ska vara på. Sen så måste jag ta mig ork att leta reda på en tom skiva, det kan ta tid och jag känner mig allt för lat för det. Men lat ar jag vart hela veckan xD
Nästa vecka ska jag til skolan och jobbet , så nu är det bästa att passa på ^^

Jag väntar fortfarande på brudarna ska ta sig tid så vi kan spela in våran egna musikvidio. Fan va tuff den kommer bli , men vi kanske ska lära oss någon dans ^^ Det får vi fundera på:)




" Telling everybody oh just how to live their lives
Buying in just like a bunch of fools
Time is ticking and we can't go back "

"The comes a time that every bird has to fly
At some point every rose has to die
It's hard to let your children go, leave home, where they go, who knows?
Gettin' drunk, gettin' stoned all alone"

"I'm sick of looking for those heroes in the sky
To teach us how to fly"






Sömnlösa nätter.

Den här veckan har det varit många sömnlösa nätter, fått sova hela dagen istället. Men jag vet en person som inte fått sova mer än 6 ½ timmar på tre dagar xD haha ^^

Söndag:
Söndagens fotografering gick jätte bra, jag fick såna tuffa frisyrer att jag känne mit riktigt stolt ^^. Tyvärr han jag inte se mig själv så mycket så nu sitter jag hemma i väntan på att få se dom färdiga bilderna^^. Dom ställde mitt hår rakt upp, det är fan tufft ^^
Hemvägen var inte lika kul, men bit ihop och se glad ut. 

Alla Andra dagar xD

I  måndags sov jag faktist lite på natten ^^ , men det fortsatte så fort jag kom hem xD Fy fan i tisdags när jag var på väg hem fick jag en sur gubbe på mig xD Han tyckte jag pratade för mycket ( pratade med jessica i telefon) , vilken jäkla mupp ! Fy vad sur jag vart xD  Men va fan ser man ut som han gjorde kan jag förstå om man är sur hela tiden. Han kan inte ha fått något på år och dar xD

Idag ska det vara min mjukisdag, om jag inte ska ut ikväll. Men det visar sig,får se om man i första taget känner någon annan som ska ut ^^



This world will never be what I expected
And if I don't belong who would have guessed it
I will not leave alone everything that I own





Inget är det andra likt.

Ja du, det var inte en dålig fredag inte. det började med min dejt som jag hade med sanna. Riktigt romantiskt, fast det var synd att pizza budet inte var mycket yngre och mycket snyggare ^^. Men sånt får man ta, så han bjöd vi inte in. Fast i väntan på maten och mitt upp i allt prat fick jag den bästa idén om att jag ska göra lite drinkar. Ja, det vart inte en misslyckad dejt, men lite mycket alkohol. Fast jag han nog nyktra till lite i väntan på Jontes tåg xD. Tänk att Upptåget alltid ska vara sent. 
Sen drog vi hem till Jessica och sjöng lite singstar. Jäkla Jonte som ska kunna alla texter.. 
Sen bar det ut på peopel, och på något vänster vart det lite för mycket alkohol den här gången också.. Ja , men någon gång ska jag nog lära mig det också. 

Lördagen var inte allt för dålig heller den. Eftersom jag sov hos Jessica på natten fick jag först ta mig hem innan jag kunde njuta av min tjockisdag. Fast jag somnade ganska fort när jag kom hem så det var inte så mycket annat förens på kvällen. Japp! jag gjorde det, jag åkte skridskor helt utan hjälp från någon annan. Eller nja nästan iaf. Haha xD fast jag gav upp ganska snabbt och det vart snö änglar ist :) 

Nej , nu ska jag gå in och hoppa på Sanna så hon vaknar och vi kan sätta fart in till Stockholm. Jag hoppas fotograferingen går bra idag ^^ 



S.Y 

Fin fin Vecka.

Måndagen.
Jag fick tag på Sanna så jag fick med mig en shopping brud, kan alltid vara bra att ha.
Konstigt nog gick alla pengar åt, men jag fick iallafall tag på några snygga byxor så jag är nöjd ^^
Haha ^^ Sen så såg vi en kille från krogen i lördags som hela tiden "hängde efter mig " , han såg fortfarande lika borta ut i huvudet xD
På kvällen tog jag mig äran att åka till jonte för en liten "kort-spels.kväll ", det var en långt tåg resa xD Fy fan det hade jag aldrig trott. Men visst fan var det kul att spö Jonte i lite kort spel ^^, speciellt i finns i sjön xD. Har man roligt går tiden snabbt eller hur är det man säger? Sedan skulle jag egentligen ha åkt hem till Sanna för en liten "girls night" , men det vart ändrade planer. Så jag begav mig med tåget hem till byn, där Tomas hämta upp mig och hos han spenderade jag resterande av kvällen.   

Läskigaste killen som skrämde livet ur mig när jag satt på tåget på väg till Örbyhus( okej, nöjd skit unge xD ? ) . Om ni ser mig på ett tåg, ta aldrig och knacka på fönster rutan brevid mig och Vifta med hela huvudet eller va fan det var. Jag dog nästan xD

Tisdag.
Shoppa ! Fast idag med Jesscia :)
Som tur var fick jag lite extra pengar på morgonen och jag lyckades köpa mina underbara skor. Dom är helt och håller efterlängtade! Men nu jäklar har jag köpt dom, och om jag har dom skorna på mig kan inget gå fel ;)

Vi åkte upp till Gränby centrum och på vägen träffa vi på några bekanta, det var itne igår man träffa dom. Men jag tackar Gudarna för barnvagnen Emelie ^^ Annars vet jag inte hur den buss resan hade slutat, med tanke på att jag stod och vinglade på en super full buss. Jag slog nästan till Jessica i ansiktet också pga. dom där "handtagen" uppe i taket på bussen xD. ( taket ? Eller vad kallar man "där uppe" i bussesn ? xD)
I gränby träffade vi på Jonte och köpte lite extra tillbehör inför nyår. Vägen till bussen efteråt , ja Jessica vad ska man säga. Pingvinen och Paris hilton på is? Av någon konstig andledning kom jag och Jessica ifrån gång vägen till bussen och hamnade på en jätte hal gräsmatta xD

Onsdag. - NYÅR !
Vilket jäkla nyår xD
Jag trodde det skulle bli en liten seg kväll , eftersom många låg hemma sjuka. Men det vart jäkligt kul. Men att göra hemmagjorda raketer är inte ett tips. Det ska man hålla sig borta ifrån om man inte verkligen vill ha "spänning" , men då ska alla i omgivningen vilja det. Jag får hoppas att raketen som hamnade "någonstans " inte gjorde allt för stor skada, isf ligger vi kanske inte bäst till.

Tordag.
Skridskor idag! Eller det var vad jag ville iaf, riktigt så vart det inte. Det han tyvärr mörkna innan jag han få fram mina skridsko och innan man kände sig redo för att ge världen en upplevelse dom sent kommer glömma xD. Men det får bli en annan dag, kanske i morgon vem vet ^^ .

Jag han iaf träffa Jessica, Jonte och spela lite kort. Men Jonte , du måste verligen bli bättre på att spela kort ;) Vi kollade också på film. Yes , nu har jag sätt Alvin och gänget ( tror den heter så iaf ^^ ) , den var fan bra. 

Näe, nu är jag trött, hungrig och ont i benet.. Dags att sova då ^^
Sen imorgon bli det krogen , bäst att man håller sig vaken då iaf ^^  

S.Y 

RSS 2.0