Som Hittat!


Japp efter långt sökande på stan hittade jag allt jag ville ha :D Men jag köpte inte allt ;) , köpte bara det jag behövde ^^
Det var också jätte härligt väder när vi gick omkring så vi tog en liten paus med Glass :)


När jag kom hem hittade jag ett jätte gullilgt kort jag fick när jag var yngre av min bästa vän. :)
Alltid kul att läsa gamla brev/ kort :)


Jonte är på sjukhuser för att töma sitt knä, han slog i det i veckan och det är inte så kul om han inte kan gå nere i Göteborg.
Men det är tydligen jätte mycket männsikor där, hoppas på att han kommer snart :) <3

S.Y

Vad ska man packa ?

You know you drive me crazy <3


Japp, snart bär det av på min lilla semester med Pojken :) Vi ska bo mitt i Göteborg och allt kommer bli perfekt! Men vad ska jag packa ? Jag som är en sån där som packar lika mycket ifall jag ska vara borta tre veckor som tre dagar. Att ha för mycket kläder måste var bättre än att ha för lite med sig, eller är det jag som tänker fel där ? Sen så måste man ha med sig minst ett par skor till varje dag, men hur ska alla dom få plats ? Och tänk då om det regnar varje dag , då kan jag inte ha alla dom ska inte gå sönder eller något sånt. Oj oj , det känns som om jag har världens U-lands problem här. Näe kanske inte riktigt , men jag behöver lite hjälp iaf .. Började packa lite smått i natt..

Det jag har kommit fram till är :
1. Mobiltelefon och Jonte :) <3
2.Skor, Skor ! 
3. Några fina linnén
4. En "tjockare tröja" ( Har inte räckanat med dåligt värder, det är GÖTEBORG! )
5. Byxor , Kjol & ett par shorts

Det kanske inte behövs mer :P Får kolla på det när jag kommer hem igen, nu ska jag in till Uppsala och träffa Tjejerna :)


Do you feel like a man
when you push her around?
Do you feel better now
as she falls to the ground?
Well I'll tell you my friend,
one day this world's going to end
as your lies crumble down,
a new life she has found.




S.Y

Dålig väder kan det vara problemet?


Igår vart det in till Uppsala en stund för att handla lite inför min resa med Älsk <3, men hittade inget av det jag ville ha.. Lagom jobbigt, så nu måste jag åka tillbaka på måndag. Men det vart inte så hemskt som det låter , får träffa jessica då som kommit hem från sin LÅNGA konstiga resa :P


S.Y

BåtResa :)

I can no more, I do not want to be left.
I miss mom and dad


Idag vart det en mini semseter med mamma på ålandsbåten :) Vi åkte tidigt i morse bussen här från knivsta till båthamnen , trevlig resa med många äldre människor ^^ Själv så var jag lite små seg på morgonen eftersom jag jobbade kväll i går och det vart ltie sent, alltså lite sömn för mig. Men jag var lika glad för det. Mamma satt och nyna på en gammal Markoolio låt som nu har fastnat på huvudet xD " åka pendeltåg , lalalala, för jag har inge kör kort! " Jäkla låt !


Vi hade riktigt tur med vädret och dagen, eftersom det inte var allt för mycket folk! :)
Tyvärr så blåste det väldigt mycket så att båten gungade JÄTTE MYCKET.Både jag och mamma vart lite små sjösjuka, själv så måde jag riktigt dåligt där ett tag. Men annars var det super trevligt. äta lite god mat och sitta uppe på soldäck och snacka lite onödigt snack :) Sen så råkade jag somna en liten stund där i solen och vinden som nästan blåste omkul mig :P

Det vart inte så mycket handla för mig, eftersom vi åkte buss hem. Men lite små gott vart det :)

 Pappa fick en liten överaskning när vi kom hem. Det vart inte så många öl köpta som han önskat, men en köpte vi med oss iaf ! :) Han var så snäll som hämta och läman oss vid bussen :)

När vi kom hem hade vi fått ett litet roligt brev tyckte jag . Det var inget jag fick läsa , för jag var tydligen inte inräknad i den " folkgruppen" ! HAHA :)


Nej nu har jag snart hällt i mig för mycket cola under kvällen och mentos till det.Känner mig lite nervös eftersom mentos och Cola inte är det bästa och blanda .Hoppas på det bästa !
Känner mig nöjd med min insats idag för dagens samhälle :)
Nu väntar jag bara för att samhället ska tacka mig med att skicka hem en liten "tack lön " :) Skulle inte sitta fel :)



S.Y

A.T.N



Nu har jag börjat komma in i rutine med jobbet. Hoppas på att få tag i lite mer arbetskläder snart :P Svårt att hålla allt rent xD

Snart åker jag till Götebrog ! :) Så måste göra mig en bra packlista :) Jessica den jäkeln åkte ner i går till malmö :O , fråga mig inte varför men jag tror jag vet ;)

På fredag ska jag och mamma på en lite semester tillsammans :)


S.Y

Ny dag :)

Upp och ner.


Nu är det en ny dag som alla andra nya dagar :) Börjat vakna tidigt även om jag är uppe sent, vilket kan vara bra men just den här veckan när jag bara jobbar kväll känns det som om det skulle kunna vara som en vanlig vecka när man håller på att planera seriemord på alla väckarklockor. Men inte den veckan jag kommer hem sent varje dag, Jaja ^^ , sånt är livet :)

Har planer på att försöka åka till Jonte i kväll efter jobbet, måste se till så att han överlever dom långa nätterna utan mig ^^ Får hoppas på att tågen eller iaf en buss går i lagom tid med min egna buss :P

 Nej nu ska jag ta mig en lång dusch :) Bli ren och fin till Arbetet där jag kommer grisa ner mig igen :P


S:Y

Helgens arbete :)

Never.

Jobbar hela helgen nu igen :P Känner mig som en tråkmåns som bara jobbar , men jag tar så mycket jobb jag kan. Hoppas att det är värt det i slutet av månaden. Fast igår fick jag reda på att jag får lön den 15:e . Frågan är om det är positift eller negatift.
Tror nog att det kan vara ganska positift , eftersom då har man halva månaden kvar innan man måste betala räkningar vilket gör att du måste spara mycket av pengarna till det. Sen när den dagen kommer så har man bara 2 veckor kvar till nästa lön osv. Tror det kan vara ett bra sätt att lära sig hålla i pengarna :)

Idag så har dom påbörjat byggarbete norr om uppsala, alltså järnvägarna som byggs om. Så i morse när jag skulle hem från jonte fick man hoppa på en buss ersättning från Vattholma, det gick ganska fort så det var ingen större fara :) Det som var irriterande var att bussen går bara till Uppsala Central och om man ska vidare så får man vänta på nästa tåg, vilket jag fick göra i 20 minuter. Så hela resan från jonte hem förlängdes med 30 minuter . Usch , en lördags morgon är inte det så jätte lockande. Men men , annars funkade dete bra :)

Nu ska jag ut och ta en kopp te i morgon solen innan man ger sig  iväg till jobbet :)


S.Y

Hejsan Hoppsan!

I will help you even when you're not asking for it



Hejsan!
Nu var det ett tag sedan jag skrev i min blogg, konstigt nog jag som tycker det kan vara skönt att sätta sig ner och skriva lite.
Men så här ser läget ut just nu.
Jag jobbar så mycket jag kan , vilket innebär kvällar helger, allt. Jag trivs jätte bra och har nu egen kassa utbildning osv.
Jonte och jag skulle inte hinna träffas så mycket om inte han var här så ofta , så det är bra :D
Jessica har kommit in på universitetet och ska nu bli student igen xD Haha ^^ lycka till :)

Annars är jag väldig ofta uppe i högt varv vilket gör att jag fått jobbiga sömn problem. Och har en otrolig värk i kroppen , speciellt i mina ben. Känns jätte jobbigt, gör ont så fort jag slappnar av eller så fort jag ska varva ner. Har slutat på värkpiller , funderar nästan på att börja igen för att få bort smärtan vilket kommer göra att jag kan sova bättre :)

Saknar skolan lite, har tänkt mycket på det på senaste tiden. Jag kommer inte träffa mina vänner varje dag, kanske inte ens varje vecka eftersom jag jobbar åt fel håll och lite annorlunda tider. Kommer tappa mycket av mitt sociala nät , hoppas inte det blir så men jag tror tyvärr att det kommer bli något sånt. :/

Nej nej , nu kan jag inte sitta och lata mer. Ska iväg och jobba nu :) Imorgon tror jag på ledighet och så ska jag göra planer för resten av sommaren och hösten :)


S.Y

Sola och Bada :)



Igår vart det en hälig dag vid vattnet. Sanna kom och följde med ner till badet , där vi låg ett par timmar under dagen :) Efter en timme så kom jag i vattnet och Sanna den badkrukan kom som vanligt inte längre än knäna.
När jag kom hem så hade jag bränt mig lite , och fått en ny solbränna :)


Pappa kom hem igår med Mille , Morbror förljde med också . Dom ska bygga ut altan så det är sågar och buller som drar igång tidigt på morgonen.

Idag ska jag göra lite trädgårds arbete ;D
S.Y

Jobba :)

working day and night without interruption

Kom nyss hem från jobbet, jobbade över lite eftersom det vart så mycket att göra helt plötsligt. Sedan kom det väldigt mycket folk och dom åt och drack upp nästan allt kändes det som :P

Om 6 timmar och 10 minuter börjar jag köra igång igen:) Så tänkte ta mig lite god sömn :)


Idag har jag fixat det mesta, kan göra alla kaffe sorter nu. Att skumma mjölken har jag lärt mig , och det bästa är att jag lärde mig på rätt sätt på en gång så hoppas på att inte göra fel något mer :) Ska bar lära mig vad allt heter och var allt ligger i kassan :) Men annars så går det som på smör :)


S.Y

Café :)

I would like to have your own spaceship and travel to my fantasy world.
You and me.


Nu ska jag snart till jobbet och jobba kväll för första gången :) Det ska bli kul med lite variation. Det känns som om det går väldigt bra på jobbet , hoppas på att jag får jobba där ett tag. Det enda är att jag måste få till mjölken till cafelate osv. Men det kommer hoppas jag :) Tränar som en tok iaf :)


Igår var jag och Jonte förbi Sanna en sväng på några glas vin och lite onödigt snack :) Vart en väldigt trevlig kväll :)
Kändes skönt att kunna ha lite kul efter att haft en så dålig start på dagen. Tog hand om min systers lägenhet sedan i torsdags kväll och hennes katt gör mig galen. Han hoppar och river ner saker. Försökte till och med hopp ut ur fönstret tre gånger . Hon bor 1½ trappa upp. Men jonte han Fånga honom. Så sen vart det stängda fönster och värmen bara steg. Men nu är hon på väg hem så då får hon själv ta hand om honom :P

Måste göra mig iordning för jobbet.


S.Y

Bilder från semestern :)

Damn what is good to live luxuriously sometimes.





















Semsetern till malmö och jönkpöing var precis en sån här semeter som jag behövde. Till och med krånglet på väg ner med tåget  var något som ska ingå i en semester.Fast att mina ben skulle svika när man verkligen behöver dom kanske inte var det roligaste. Tur att jag hade jessica med mig :)


 S.Y

RSS 2.0