Klänningen som är unik.

Tog mig äran att köpa mig en klänning idag. Det var ett tag sen och alltid lika kul att få något nytt i garderoben.
Som några redan vet så har jag fått ett litet suge efter att köpa maskerad kläder, egentligen finns det ingen bra förklaring utan det är roligt med lite andra kläder än bara vanliga ;D



Den här var nästan klockren. Lite naket, men ändå klockren!
Fast jag köpte den inte , kände inte riktgit att jag skulle ha någon användning för det ;D



Dagens klänning från bubbelroom är så min ;D Super söt :)
Nej, nu måste jag springa iväg till jobbet.

För dom som vill veta så råkade min telefon ramla i handfatet igår , vilket gör att den inte riktigt fungerar idag. Har fått tag i en annan telefon , men kan inte garantera att ni kan få tag i mig på den heller. Förstår inte riktigt hurden fungerar. Ska göra mitt bästa :)



S.Y


Music for today





Woho, som sagt. Ted kan man inte få nog av så här års.
Dom här underbara låtarna går runt , runt i huvudet på mig just nu :)



S.Y


Få det att försvinna

För att bortförklara mig själv skylle jag på min ålder. Ibland hinns inte allt med som man skulle vilja, tex. som att sitta ner och skriva i sin blogg. Tid går inte att få på annat sätt en att ge fan i att den ska räcka.

Ted gärdestad är någon som alltid står högt upp på listan inför våren. Vem kan egentligen tröttna på hans låtar ? När det är sol och värme ute :)

Det var unegfär allt jag hade att säga nu, känner mig lite små sliten. Så det är dags för en lite skönhetssömn :) 

S.Y

Personal fest.

Ifredags kväll så vart det personal fest på Arlanda. Vilket party, mycket folk , mycket alkohol och mycket fylla. Precis som en personal fest ska vara , eller är det inte så ?
Dom flesta personal festerna jag varit på så är det alltid så att någon blir för full och gör sakar dom kommer ångra nästa arbetsdag. Undra varför det är så, är det så därför att folk vill visa hur dom " kan vara utanför arbetet" ? Eller är det för att folk är över taggade när dom kommer till festen så dom inte alls tänker sig för ?
Ja, det finns nog många förklaringar man kan bolla fram och tillbaka. Saken är den att ingen är ensam om det. Det förekommer VARJE personalfest minst 5 personer som kommer gå med blicken i golvet måndags morgonen.




Jag hade iaf trevligt Arlanda, det var grymt härligt att festa med arbetskamraterna :)


S.Y

Music for today!



Vem kan låta bli att sjunga med till den här låten ?
Den för alltid mig på bra humör :)




S.Y

Folk som bestämmer sig för att komma till Sverige.

Dagens arbete går det att beskriva i ord? Det jag har att säga är att jag klarar inte sånt. Jäkla kärringar och gubbar , snåla som svin och envisa som hamstrar! Sweet att det ändå var några gulliga männsikor där idag :)

'

Varför ska männsikor alltid längta efter kärleken, många anser att man är lyckligare då. Är det verkligen så?
Jag är lycklig som jag är, måste det vara någon annan som ska göra mig lycklig. Är det inte bäst att först klara av att göra sig lycklig själv och sedan dela med sig av lyckan med någon annan ?



S.Y


Vad gör kvinnan som inte mannen gör?

Det tar 7 sek för maten att passera från munnen till magen.
 En människas hårstrå kan hålla för 3 kg. Längden av penis är tummens längd gånger tre.
Lårbenet är hårt som betong. Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens.
 Kvinnor blinkar två gånger mer än män. Vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står....... Kvinnan har läst hela den här texten. Mannen tittar fortfarande på sin tumme



S.Y

Vem vill leva utan reklam?

Det här måste ändå vara en av dom bästa reklamerna som gjorts ;D
OBS! Grymt dåligt ljud.



HAHA! Lägg märke till att nästan varje person säger "men alltså" ;D
Nr 14 äger , det skulle lätt funka på mig. Skulle bli så irriterad att jag skulle köpa ut. Det skulle seriöst inte ens ta 3 minuter ;D

 



Vet inte riktigt hur jag ska förklara det här , men jag fick en känsla av Rix morgon zoo när jag såg den här ;D


Kommer alltid vara bra ! ;D
 

Vet inte hur man ska förklara den här. Det jag har att säga är
HAHA!





S.Y


Vad är det som inte finns?




Det här är något av nya mode för mammor. Vad ska man säga, så GRYMT ! Fast det är ändå lite kul ;D Men hoppas inte någon har köpt en sån här,  man bör inte röka i närheten av barn !  



S.Y


Yes, jag kan!

StenHård dag på jobbet , egentligen inte men det kändes som det. Huvudsaken är av vi klarade av det levande. Nu ska tydligen Arlanda stänga igen till kvällen så får se hur mycket det finns att göra i morgon ;D
      
Nu ska det snart bli lite Yoga , måste nå mitt nya mål ;D
Trodde inte det skulle vara så svårt, men jag ska lyckas !
För er som vill veta så är jag en av dom där människorna som är så otränad man bara kan bli .
 Det vill också säga att man är allt utan vig ;D


S.Y

Pippi, kan det vara jag?

Dagens arbete kan man lugnt kalla kaos, fast ändå koll i koset. Där stod jag helt själv med en tjej som aldrig jobbat på café innan minst lika panikslagen som jag när vi ser hur TUSENTALS (kanske överdriver men det var ett helt flygplan MänniskoR! ) människor börjar närma sig vårat café. OMG ! Då hade vi jobb att göra ska jag säga ;D Fy fan vad jag har saknat det ! :D Och personal förstärkning kom det , då menar jag verkligen att det kom. 20 ninuter senare stod 4 personer redo att hjälpa till ( även dom utan kunskap om café) och sedan kom 3 chefer ;D Oh , yeah ! Det är vad jag har att säga ;D





Grymt skönt att jag nu har köpt det nya gymkortet , och det bästa av allt jag är till och med på gymmet och tränar ;D Planen är att jag ska bli den nya pippi , och vet du vad. Jag kommer lyckas ! ;D

 



S.Y

Kärleken

Jag nu suttit i ca 1 timmer och försökte förstå hur man egentligen nätdejtar, och jag kan fortfarande inte förstå det!
Gaah , blir galen. Det står att man kan bli medlem gratis sedan så måste du betala massa för att kunna kontakta någon eller ifall du vill svara på någon som kontaktat dig. Hur fan kan dom då säga att det är gratis ?

Nja, någon dag ska jag nog komma på hur man gör, och det ska bli bra resultat. Men nu ger jag upp det för idag. Ska gå och göra mig en otroligt god smoothie ist.

Hittade grymt gamla bilder ;D







S.Y

Snälla var tyst!

Så underbart att vakna av värdens brumande ljud, först hade jag inte en anning om vad det var och fick sedan för mig att det var min dator som höll på att bruma hjäl sig.  Men ikke. Det var Far som rengjorde alttanen precis utanför, ogillar verkligen att bli väckt av saker på morgonen. Speciellt när man är ledig och får sova så länge man vill. Grrr !




S.Y

Var tog alla dom bra planerna vägen?


Oh, vad kan bli bättre än när man myser ner med lite glass så kommer mr Bean på tvn och visar så grymt coola idéer att man nästan blir sugen att testa. Ibland tycker jag han har lite spännande idéer speciellt om hur man KAN köra bil eller hur man egentligen SKA måla ett rum.



För den som orkar och har tid att se hela klippet, Do it!  
Jag tror många kan känna igen sig i hans lösningar.




S.Y

This is real music!



Oh,  efter att nästan legat i sängen hela dagen så finns det inge bättre än att lyssna på lite av den bästa musiken som gjorts ;D Marily manson kommer alltid vara en av dom bättre sångarna , det är kanske inte direkt Erik grönwall eller Brolle , men för tusan bra är han ;D



S.Y

Erik Grönwall

Woho, vilka härliga kvällar jag haft. Inte hunnit varit hemma så mycket , men det var klart värt det.
Torsdagen så stängde Arlanda ner , alla på företaget fick gå hem förutan dom på min avdelning..WTF?
Men det gjorde inget , mina tappra arbetskamrater satt och väntade på mig i fyra timmar medans dom förkrökade. Sen vart det ugång i Uppsala. En sjukt bra kväll , mindre bra morgondag dagen därpå ;D

 
Igår vart det Erik Grönwall, jag som precis insätt att jag VERKLIGEN gillar hans musik och han ser inte allt för dålig ut heller ;) Är han den nya Brolle för mig ? Nja, riktigt så bra har han inte hunnit bli riktigt än men det är på god väg. Igår var han grymt bra och fick höra många nya låtar!



Vilken tur att Jessica var med och dansade ;D
Synd att han som spelade bas ( tror jag ) såg så konstig ut när han sjöng annars var han bra fin han med ;D



S.Y







Läkaren

Vart tidigit läkarbesök idag. Ett bra läkarbesök. Eftersom jag nu inte behöver gå tillbaka inom två månader om jag inte får mer problem. Woho!

Nu blir det lite små vila i soffan innan jag fortsätter dagen med ett kvällspass :)


S.Y

Jag tror du har räddat mig.


Som jag brukar säga , UPS! Det känns alltid lika konstigt när man nästan försover sig till jobbet som man börjar 14.30. Oroliga nätter ger dålig sömn, vilket gör att man passar på att sova när man kan. 


För att gå vidare med mina planer att flytta, så hittade jag ett hus. Ett stort hus , det känns som att det är det rätta huset för mig. Nästan lite sugen på att slå till, synd att det inte låg lite bättre till bara :)







 Har jag inte rätt ? Jag tycker det låter , hur ska jag kunna säga för att ni ska förstå. WONDERFUL ;D



S.Y

Salongen , det är en härlig plats.

Hela gårdagens morgon tillbringade jag på salongen med mycket skvaller och prat. När jag tänker efter så är det egentligen grymt skönt att sitta där ibland och vara fixas och snacka skit. 
              


För er som inte håller koll, det är bara 16 dagar kvar till VALBORG ! <3



Har kommit fram till att det här är kommer bli en av dom nya sommarlåtarna som kommer spelas om och
om igen.



S.Y

Music for today





S.Y

För att du är ingen annan lik.

Japp , dagens äventyr vart inte riktigt en heldag i sängen som jag hade tänkt. Nej, det är svårt att vara lat när man är vän med Jessica. Fick sträng order om att åka in till Uppsala och skriva på massa papper. Ingen vågar säga Nej till Jessica, det går inte helt enkelt.


Eftersom jag hade gått igenom hela Uppsala ,lyckats gå vilse inne på det nya resecentrumet och visat mig ute i dags ljus! Kände jag att jag förtjänade en vila med en god latte. Men så vart det inte, vila fick jag men ingen god latte ;D Dom har dåliga caféer i Uppsala , alla ställen utan mitt ställe (som jag idag inte besökte..) . Men alla caféer kan inte vara lika bra som mitt jobb ;D



Kvällens Äventyr blir :
1.Rumpan  i soffan
2.Kolla på Arn filmerna
3.Vara vaken i slutet av en film iaf
4. Utföra "sovdansen" för en bra nattsömn!  


Grattis till Mamma som fyller år idag ! Det är inte vaje dag man fyller 25 år , och att få sällskap med mig kan jag inte säga är varken bra eller dåligt, It's wonderful!  Men en sak är säkert! Det är min mamma, som man brukar säga " tycker du jag är knäpp , då har du inte träffat min morsa ".
Grattis mor!


S.Y

Det är okej.

Att vakna av att solen lysser upp hela rummet är oftast en skön känsla. Men inte idag, jag som verkligen ville ligga och mysa i sängen hela dagen. Nu är det fint väder.. Då måste jag juh gå ut och uppleva våren lite. Typiskt ;D

För att lägga till lite på klagandet , vilka jäkla skit program det går på tvn mitt på dagen ;D


S.Y

Varför inte ?



Fråga mig inte varför för det vet jag inte, ungefär som varför inte ? :)



S.Y

Var börjar den nya vägen?


Oh, nu är det inte lång tid kvar tills jag ska gå och snacka med en studievägledare. Det betyder oftast att man ska bröja studera, vilket jag hade tänkt. Men fråga är bara när. Efter som det är så många frågot känns det super bra att jag ska snacka med någon om det. Oh, nervös blir jag ockås. Om jag går dit blir det mer verkligen och jag blir ett steg närmare för att uppnå mina högre mål. Woho!


Nu får frukost tiden vara över , dags för lite av min underbara yoga innan jobbet ! :)


S.Y


Music



Igår vart det mycket fest till den här gruppen.
Det var inte igår jag hörde dom , hade nästan glömt hur sjukt bra dom är.
 Sedan är tjejen så sjukt bra i den här videon, kolla skorna dom är också grymt coola ;D



S.Y

Fest i knivsta

Haha, Det är inte fest om inte Sara eller jag är där. Det har jag kommit fram till ;D


S.Y

Music for today



Hem till Sara , då är så klart den här låten på högsta volym hela vägen!



S.Y

Skicka iväg mig



Haha, gillar hur mina ögonbryn ser ut på den här bilden . Tar nog fram den bästa sidan av dom!


Tidigare idag: Jessica , you are wonderful! På tal  om att flytta, som jag tänkt hela veckan så har jessica kommit på en toppen idé om hur vi ska få en lägenhet nära centrum inom kort framtid. " Skulle jag dö nu , skulle jag dö lycklig! "


Just nu : Jag har aldrgi haft så här stor mage! Vad är det som händer, är jag en tjockis? Känner mig så mätt efter maten och kan lova att min mage är 3 gånger större än det brukar.

 

Senare ikväll : WFT! Människor här, vad snackar du om?! Efter ett glas vin så kommer Sara och jag stå och sjunga från tårna. Hoppas på att någon kändis hör oss och vill ge oss ett skivkontrakt. Kan Anna Bergendahl få det kan fan jag med ;D

 



S.Y

Bra träning.

Den som inte har testat yoga har verkligen missat något. Det är en av dom bästa känslorna man får efter träningen. Så otroligt skön känsla i hela kroppen och man använder muskler jag inte ens viste man hade.
Tror verkligen jag har hittat min träning för en tid framöver, det känns riktigt skönt att träna något man gillar.
Men jag måste säga att det var svårt i början att göra allt så långstam och lugnt, jag har inte riktigt tålamod för det. Det ger sig, tålamodet tränas upp som allt annat.



 " Yoga är ett av världens äldsta system för hälsa och utveckling och används idag som friskvård i stora delar av världen. En betydelse av ordet yoga är "att förena", att förena kropp, själ och sinne. Yoga handlar om att bli mer fokuserad och närvarande i varje handling och i varje stund. "

Det bästa är att jag inte bara tränar utan hoppas också på att bli super vig. Haha, hittade en sjukt konstig bild på google. När jag såg den så tänkte jag " Tusan , det där ska jag också kunna någon dag" . Helt sjukt egentligen , men om jag klarar det så kan jag säkert lära mig hjula. :)



Idag blir det mer än bara träning. Sys fyller 23 år så håller på att tvätta och städa för fullt. Känner mig extra glad idag så har till och med påbörjat lite bakning. Vart inte allt för mycket shopping idag, har beställt lite från internet men det kanske inte räknas ;D



S.Y

Music for today



Wonderful ! Den här låten kommer nog spelas på hög musik hela veckan. Grymt bra, sen så är det min pojk som sjunger så det är alltid ett plus ;D

Vad kan man säga, Grr ;D



S.Y

Det är något du måste ha.


Ja , varför inte ? Känner mig grymt sugen på att shoppa lite, möjligvis imorgon. Just nu är jag helt slut efter dagens arbete. Tvättat sjukt många "fönsterväggar" , då blir man ganska seg efter det.

Jäkla Tompa som var lite sugen på vattenkrig, vilket vart att jag fick åka hem på tåget med helt blöta kläder.. Den jäkeln. MEn hämden är ljuv ;D



Glömde nästan berätta att jag hittat en ny bild på Brolle som nu sitter uppe på jobbet , wonderful <3

Det kändes som att det här inlägget var viktigt att ha  ;D Lite onödig information som alltid är bra att ha. Det kan inte alltid handla om min ägg forskning ;D



S.Y

Tankar som någon måste ha


Ja eftersom jag ofta funderar över sånt som kanske ingen annan gör, eller iaf inte yttrar sig om allt för myckert Jag Säger/skriver det nu som alla länge velat säga men av någon andledning inte gjort.
 Varför är människan så självisk ? Varför har människan fått den "egenskapen" ?
Som jag ser det så är det inte speciellt bra på något sätt. Det behöver inte betyda att man är ond och elak av sig. Men att man egentligen inte gör något om man själv inte tjänar på det. Nu säger jag inte att alla gör det men kan tänka mig att alla känner så ibland, att man inget vill göra ifall man själv inte tjänar på det. Är det så ont som folk påstår ifall alla gör det?


Är inte det något man upplever varje dag i vardagen. Att någon går före i kön på ica för att den personen inte ska komma hem så sent, det är du som får resa och ge din plats till än äldre människa fast det att den äldre gått förbi flera andra som inte vill ge upp din plats på tåget. Är det rätt , eller är det okej om du gör så för att du har en dålig dag? Om alla tänker så blir det ganska många..

Egoistisk = Någon som främst beaktar sina egna behov och villkor; som främst ser till att han/hon själv mår bra, dock inte på bekostnad av andras välmående; någon som (tydligt) gynnar sig själv hellre än andra

Nu vet alla hur dom inte ska vara :)



S.Y

Music for today





S.Y

Röd dag.

Ja , vilken morgon. Det var trevlig att någon berättade för mig att det var en röd dag idag. Satt och svor i nästan 40 minuter eftersom det inte gick något tåg och det var super kalt... Nja inte den bästa straten på dagen, inte för att den vart så mycket bättre när jag kom till jobbet och tappade allt hela tiden . Men men , vad ska man göra. Det var bara att klaga lite, skratta och gå vidare ! :)


S.Y

Jäkla natt.

Jaha, inatt vart det inte mycket sömn. Sen att folk ringer och sms mitt i natten gör det inte lättare att sova.
Dags att köpa mig en väckarklocka så att jag kan stänga av telefon under natten.



S.Y

Där ingen annan går.

Efter min stora Ägg forskning igår så känner jag mig nästan som en ny människa. Känns som att jag kanske inte skulle berätta för alla vilken forskning jag gjort , känner på mig att dom jag träffade igår på födelsedagsfesten kommer minnas mig som Tjejen med äggen inte som Emma. Haha, det kan bli kul försäg :)




Klart man ska vara soical och berätta sina härliga kunskaper !
Så nu kan jag hjälpa er att tyda ett ägg.  Jag vet ifall det är en höna i bur, ekologiskt eller frigående höna. Samt land och vart i sverige det kommer ifrån ;D Inte illa va?

Etage, det går alltid hem. Kul att träffa på underbara vänner samt sjunga, inte för att någon av oss kunde texten så det vart inte allt för mycket sånt när det inte var refräng.




S.Y


Music for today



När den här låten börjar spelas på radion så vet man att sommarkvällarna snart är här <3



S.Y

Ägg, ägg och mer ÄGG !

Det här känns lite konstigt, har nästan glömt påsken i år. Jag vet att det är påsk men har inte tänkt något på det. Även fast nästan alla på jobbet igår sa gladpåsk hela dagen så tänkte jag inte mer på det. Kan vara för att jag aldrig sa det utan mer "tack detsamma" . Men nu ska det bli ändring, har inte riktigt tid med att sätta upp påskfjädrar i buskarna men Godis finns det i skålar och ägg har köpts in.



Dagen idag började med Ägg frukost med Farsan. Ägg på macka , det är fasikten gott det. Pappa är inte så tokig på frukost ändå ^^

Kolla äggen jag köpte, det är tre bruna ägg ! Jag vill inte ha bruna ägg.. Kanske för att jag inte riktigt har förstått varför dom blir bruna.. Så nu har jag kollat upp det. 

"Tidigare har det varit så att bruna hönor lägger bruna ägg och vita hönor lägger vita ägg.
 På senare tid har man avlat fram en höna som kallas silver.
 Hon är vit med mer eller mindre bruna fjädrar på sig och lägger bruna ägg."

Fast jag vet inte riktigt om jag tror på det än. Det låter lite som Enhörningen i skogen.
Så jag har bestämmt mig för att låta dom bruna äggen vara och ge dom till hundaran när dom kommer hem från sin resa till Gävle. För Ägg ska det vara hela dagen. Har precis börjat planera för middagen med Ägg , ägg och mer ägg ;D



S.Y

Ska vi ta en annan väg?

Vet inte om jag är den ända som alltid har så mycket att göra på morgonen. Speciellt om jag ska iväg till jobbet eller någon annan stans. När tiden börjar rinna iväg så har man helt plötsligt hur mycket som helst att göra, hur kommer det sig ? Det händer nästan varje dag, kan betyda att man ska planera bättre eller så är grejen den att man gör allt dubbelt så långsamt på morgonen. Svårt att säga.
Kom fram till det du inte behöver göra innan du springer iväg, det du egentligen kan göra någon annan gång vill säga senare på dagen
1. Städa
2. Stryka kläder
3. träna
Är inte det saker man lika gärna kan göra när man kommer hem igen ?  Fast det kankse inte skulle göra saken lite kul ;D






S.Y

Varför inte ?



Att vakna med glädje i hela kroppen gör att hela dagen kommer bli bra. Undra vad det var jag drömde eftersom jag kände mig så glad ^^ Ett litet mysterium :)

Känner mig lite smått orolig över att åka till jobbet i dag , taxi gubbarna hotade igår med att gå ut i strejk idag iden. Deras förra strejk var olaglig, som jag sa det var inte strejk det var uppror. Knäppa människor finns det överallt säg :)

Tusan, Erik grönwall är verkligen bra på att sjunga ! Nu har jag gått över till den här låten , den spelas om och om igen :D



S.Y

RSS 2.0