Väntar förevigt

Gårdagens klädsel var inte riktigt vad jag brukar ha på mig, fast det kanske är dags att börja med. Vart lite kalt omrumpan efter ett tag , men om det är varmt ute kanske det kan vara en hit!



Hela idén att ha på mig en sopsäck var för att jag frågade min vän vad man skulle ha på sig. Då han svara vad jag ville, fick komma i en sopsäck. Det vart som en liten utmaning, vilket jag var tvungen att testa ! Vart nästan en hit, synd att det vart så kalt annars hade den nog varit på hela kvällen  !



Bästa med allt var min söta hårband, som åkte av hela tiden men annars var riktigt söt !



S.Y

Ingen alls.

Dagen på arbetet som vanligt. Super skönt med att solen tittat fram, jag som nästan funderade på att ligga inne och mysa i kväll. Om solen har kommit ända hit så känns det som det minsta jag kan göra är att umgås med den ;D

Jobbet idag :

Kunden: En mellan latte och två piggelin, ta med.
Jag: Förlåt vad sa du?
Kunden: EN MELLAN LATTE OCH TVÅ PIGGELIN!
Jag: Piggelin, vi säljer inte det?
Kunden: Jo, jag ser allt glassfrysen bakom där.



S.Y

Music today



S.Y

I full gång

Dagen vart inte så lat och slö som jag egentligen skulle velat. Det vart stor städning. Nästan allt for ut, har nu börjat packa ner lite av det som jag inte andvänder men ändå vill ha kvar. Mest saker sedan barndomen osv.
Fick till och med ordning på sminkbordet som annars brukar vara kaos , riktigt rörigt.


Sedan vart det middag hos mor, stor kalas med super god mat. Min moster var också där så kom nyss hem, man fastnar alltid i massa prat när man är hos mamma. Då säger jag inte att det är dåligt,tvärtom.Fast oftast är det jag som pratar mest, det är nog mamma som sitter och undrar när jag ska bli tyst ;D


S.Y

Mysmorgon

Det bästa på morgonen, förutan att vakna upp utvilad och varm i hela kroppen är att slå på tv:n och mysa in sig i täcket medans Smallville är på tv:n. Ibland undrar jag om jag någonsin kommer ledsna på den serien. Fast å andra sidan, varför skulle jag göra det?



S.Y

Music for today




S.Y

Blompyssel!

Efter en lång och tröttsam dag på arbetet så vart det en liten resa in till Uppsala där jag och min far köpte blommor. Rummen blir så mycket trevligare med lite grönt i sig, lite färg och mycket doft.

 



Har äntligen köpt mig en Garderobsblomma. Så nu kanske jag kan hålla liv i en växt. Det återstår att se.



S.Y

Drömmar

6 tips om hur drömmar kan tolkas

- Läs / tänk igenom din dröm och sätt en titel på den

- Associera till drömbilderna - vad kommer du att tänka på?
T.ex: Du tänder en lampa = det går upp ett ljus; jag ser nu tydligt det som tidigare låg i mörker

- Skriv ned verben - Vad händer i din dröm?
T.ex: Springer, söker, hittar inte, kämpar emot, smiter ut...

- Om du vill förstå en drömbild, fråga efter funktionen: "Vad gör den? - Hur fungerar den?"
T.ex drömbild Tåg: Tar dig fram bekvämt; någon annan har bestämt destination och förare o du bara åker med; många följer samma spår...

- Sök kärnan i drömbilden, essensen bakom formen.
T.ex drömbild Sol: ljus, värme, liv, hetta, torka, död...

- Lägg ihop drömmens händelser (verb) och dina känslor i drömmen. Vad i ditt liv kan detta handla om? I vilken situation i ditt vakna liv känner du igen detta?

Alla drömbilder representeras sidor i drömmarens personlighet, skuggsida eller solsida och bör därför accepteras och integreras.



S.Y

Last song





S.Y

Musiken

Just nu känns det som att jag lyssnar mer på musik än vad jag brukar göra.
Finns nästan inget som är så skönt att sitta på en lång resa och lyssna på hög musik.
Få en chans att tänka igenom sina tankar , vilket inte alltid är lika bra.. Jag tror dom flesta förstår vad jag menar.

Hur kan man egentligen bli så "besatt" av musik. Kan inte direkt säga att personen som sjunger förstår än?
Där har jag något att fundera på ett tag till .


S.Y

Music for today





S.Y

Dagens händelser.

Svårt att förstå kanske ,men jag är seriöst trött. Kanske ska börja kräva lite sömnpiller så att jag kan få sova ordentligt. Fast å andra sidan så har jag lagt ner träningen just nu , det är kanske inte så bra.
 Annars så har dagen varit som vilken dag som helst.

* Åkte till arbetet.
*Jobba över...
*Tomas hämtade mig efter jobbet.  
*åker till Pilsbo och fiskar
* Får en fisk !
 

Insåg också att jag inte ska fiska, jag vill inte fisken något illa. Det vill säga att jag inte vill döda den ifall det är så att den klarade sig undan kroken utan några större skada.
Fast sedan tänkte jag verkligen efter, är det verkligen så snällt att vilja sitta dra i en krok i en fisk , dra upp den på  land där den inte kan andas och sedan kasta i den igen. Det måste ändå vara en av dom hemskaste upplevelserna, och det ska jag ha som nöje ?
Nej , nej. Tror jag klarar mig undan. Nästa gång ska jag bara fiska ifall jag ska äta den.


S.Y


Dagen efter semestern..

Tidigt morgon behöver inte betyda att man ska till jobbet, men idag gör det de. Efter att ha varit ledig hela förra veckan som känns längre än en vecka så är det nu dags för mig att sätta på mig arbetskläderna och bege mig till Arlanda. Back to work.



Det ska faktiskt bli ganska skönt att komma tillbaka till arbete, i fredags så längtade jag seriöst tillbaka så nu ska vi se hur det känns, om jag känner samma glädje när jag kommer hem.



S.Y


Vad hände med "the power" ?

Mysmorgon vart snabbt till shopping med pappa. Inte för att man kanske kallar det shopping, utan mer handla. Vart direkt till bauhaus sedan till mataffären. Som sagt så vart det iaf något.

Nu ligger jag i sängen flera timmar sedan jag betsämde mig för att städa ur all skit, men vart tog den idén vägen. Nja att det kommer hända idag det är nog inte så troligt. Bäst att sova snart så jag kommer orka med hela veckans arbete som jag har framför mig . Önska mig lycka till , för nu ska det arbetas !
Men något äventyr ska jag hinna med i veckan också , det är fortfarande sommar!


S.Y

Mysmorgon

När jag vaknade imorse så har pappa gjort pannkakor , den bästa frukosten.
Sen så spelas Sandi Thom - I Wich I Was A Punkrocker låten på radio och simpson kommer upp på tvn. Då känns det som att jag ska ligga kvar i sängen hela dagen.





S.Y


Biokväll

Oh, igår kväll vart det Bio. Alltid trevligt att göra något annat för en stund, och bio är inte något jag känner jag går allt för ofta på. Shrek vart det självklart. Tyvärr så har jag inte sett alla dom som finns innan, men det gick bra ändå .

Nu är det dags för mig att sov, känns som att det var ett tag sedan jag fick med en riktigt god nattsömn.


S.Y

Music for today





S.Y

Väldig sent eller väldigt tidigt.

Går dagens inspelning var så kul så det är svårt att förklara. Det var inte riktigt som jag hade trott , eftersom det här tydligen var en av flera delar till videon. Men det blir nog coolt, längtar till jag ska få se den. Eller vill jag verkligen det ? Jag och alla andra vart lita små galna mot slutet, fast det kändes super coolt.


Sen kväll eller tidigt morgon . Jo det kan man fråga säg när man tar första tåget hem. Snacka om att bli arg, igår missade jag tåget med någon minut, vilket gjorde att nästa tåg gick 6 timmar senare. Tack för Johanna och bandet som höll mig sällskap, tills jag hann med första tåget hem. Fast tusan vad skumt det kändes att gå genom Stockholm så tidigt och alla i fest kläder. Jo tack , blickar fick vi allt.

 

Fast som tur var hade jag en underbar kväll. Träffade hur härliga människor som helst, och bandet var inte bara grym på musik utan även jätte trevliga. Var inte beredd på att dom skulle hänga så mycket med alla andra, fast det gjorde dom. Det gör allt så mycket trevligare.



S.Y


Dansa på riktgit eller bara modell?

Nu är det snart dags för mig att vakna upp på riktigt och börja köra rocken roll , vad man nu säger. Känner mig för gammal för sånt prat , men kanske inte. Efter att ha lekt husmor hela dagen , Tvättat,städat, bakat osv. Så är det dags att börja röra sig in mot Stockholm. Idag ska jag vara med som dansare/modell i en Musik video. Börjar blli sjukt taggad, hoppas det är härligt folk. Skön musik är det iaf !

För den som vill Lyssna på låten kan gå in på The God . Låten Holmby hills, super skön!



Önska mig lycka till !


S.Y


Facebook.



S.Y

Music for today





S.Y

Födelsedag.


Oh, vad det är kul när någon fyller år!
Idag fyller Artin år, så då blir det kalas och bad !
Söt som han är så önskar han sig mat i present, det vill säga att jag gjort lite efterrätt. Cupcake ! Dom bästa av dom bästa så klart ! Får hoppas att det blir bättre i dag än när jag skulle leverera tårtan till Sara på hennes stora dag.



S.Y

Vem sa att man blir brun i solen?

 Har haft en super dag idag. Med allt möjligt och ingenting. Vart först iväg till Stockholm och träffa Alex, han hade en överraskning till mig. Vem säger nej till det?
Sweet, det vart en super härlig picknick i en stor och härlig park precis utanför Stockholm central. Med det fina vädret så vart det en perfekt picknick. Det tråkiga vart att efter några timmar direkt i solen så vart jag varken brun eller vit.. DUNDER RÖD !



Sedan vart det vidare till Uppsala för lite middag och parkhäng !
Kändes super och åka till Uppsala igen, inte för att det var länge sedan men det kändes som det. Länge sen man träffa sina "vanliga" vänner.




S.Y


På morgonen.

Vem har egentligen bra andedräkt på morgonen? Helt sjukt. Det är seriöst det bästa på morgonen, att skölja hela munnen med en stark munskölj. Känna den rena och fräscha känslan hela dagen.
Oh, det gillar jag.

 

Ska snart bege mig till Stockholm för att möta upp Alex, frågan är om han förstår vad han ger sig in på när det gäller att dra omkring mig i Stockholm. Jag är inte den som hittar, och absolut inte den som går snabbast. Men jag ska göra mitt bästa, har tränat lite på att gå snabbare, jag brukar gå kortare sträckor med Henk på jobbet. Han går fort.


S.Y

SEMESTER

Vart en sen kväll igår med natt bad och vin. Vilket var riktigt skönt, fira att jag är ledig hela veckan. Äntligen fick jag min mini semester som jag så länge väntat på.
SWEET !



S.Y

Arvika

Arvika festivalen var otroligt skoj, resan dit/hem och tiden där. Jag har aldrig rest själv innan, det var otroligt. Det vart som en annan firhet och man la mer intresse på människorna runt omkring. Träffade världens härligaste människor.






 

Det vart lite regn ett tag , vilket jag vart ganska arg på eftersom det regnade in i tältet precis ovanför mitt huvud. Var inte det det roligaste att vakna till sliten,lerig och trött. Men varför inte !
Någon måste göra det,  så varför inte jag ;D


Grymt snygga tatueringar !

Känner mig grymt nöjd över hemresan, fick åka med några uppsala bor iställer för att krångla till örebro,stockholm,uppsala. Tågen gick så tätt inpå varandra att jag aldrig skulle ha hunnit. sen så tjänade jag 4 timmar på att åka bil. SWEET !


S.Y


På gång.

Yes, nu funkar allt igen. Igår var det nära ett utbrott pga. alla fel som kom. Usch, det är aldrig kul nä allt går fel om man har lite tid på sig, försäg är det inte kul i vanliga fall heller..


Nu är allt klart , så ska snart gå iväg till tåget. Önska mig lycka till !
Kan behövas, lite rädd för att virra bort mig i Stockholm, eller någon annan stans. Vem vet!


S.Y

Vart tog allt vägen?

Okej, nu har jag gjort det. Köpt biljett till Arvikafestivalen. Vilket betyder att i morgon väldigt tidigt på morgonen så kommer jag åka iväg till arvika.  SUPER TAGGAD!

Så idag vart det lite små shopping inför Festivalen ! 

Köpte mig världens coolaste solglasögon. Egentligen är dom kanske inte som snyggaste men vi kom fram till att det var perfekta festivalglasögon!

Min BÄSTA chef lånade ut mig en super bra och cool väska , kanske för att hon vet hur virrig jag är och ville förhindra attj ag tappar bort mig själv bland all pakning. Sen som pricken på I:et så har jag fått en finne mitt i pannan, sweet eller vad ska man säga ?


S.Y 


Sweet dreams.

Undra om det är värmen som gör att man känner sig helt mysko. Om jag inte svettas som en gris så har jag huvudvärk eller trött i HELA kroppen. Det är kanske inte riktigt så kul som det låter, men för tusan klart man ska se det på ett bra sätt. Det är iaf sol!

Dags för mig att hoppa i sängs, inte för att bolibompa är slut. Lite mer för att jag orkar inte sitta upp en minut till.


S.Y

Bada med folk.. eller..?


Måste berätta att jag hade en jätte kul kväll igår. Kändes som en evighet sedan jag faktiskt var social, fast egentligen var det i söndag. Blir knäpp utan telefon..

Vi bada någonstans i Uppsala, har fortfarande svårt att koppla vart vi va. Härligt var det i alla fall!

Självklart så tar det mig en evighet att komma i vattnet, men inte är man sur för det. men sedan händer det som jag kanske skulle tyckt vara kul när jag 14 år. Tre killar kommer simmandes och börjar skvätta vatten på mig och Jessica. KOM IGEN. Det är inte kul på något sätt.. Vart bara arg och gick därifrån. Är det för att jag börjar bli tråkig eller för att jag växtifrån glädjen i att retas med andra?
Vet inte vad som skulle vara läskigast...


S.Y

HOT HOT HOT.

Härligt med värme, dags för ett kvälls bad ! :)


S.Y

Glass bilen !

Woho, idag kom glass bilen när jag satt ute och pratade i telefon med Jessica. Det kändes lite som ödet, jag menar vamrt som tusan och just då kom glassbilen med isglass. Inte illa !
Har inte handlat från glassbilen sedan jag var liten. Nästan som att bli ett barn igen. 



S.Y

Tele2

Vet inte om jag berättade dagen då jag faktiskt pratade med en försäljare. Det slutade hur som helst med att jag skrev upp mig på ett abonnentavtal. Fast egentligen, vem som helst vet väll att man inte göra det ?
FAst jag msåte erkänna att försäljaren var riktigt trevlig, fick även hans privata nummer för att jag skulle kunna ringa om det var något jag undra över, eller om jag vill ta en öl lite senare. Sött , men inte så sött.
Ringde iaf han dagen efter och berätta att jag ångra mig , han bad mig skicka massa uppgifter som jag inte hittade. Så ringde till kundtjänst ist. Dom sa : " vi har redan skickat telefonen, men skicka till baka den på en gång så tar vi bort allt" .


Kom nyss hem från jobbet , efter att min telefon inte har fungerat på hela dagen. Det står inaktivt sim kort.
Så nu har jag fått nytt kort och allt som jag ska ha ist för det jag har nu.
Grymt arg, nu så fick jag det iaf ? Fast jag ringt och sagt ifrån ?

GRRR!

Kommer vara utan telefon i 10 dagar pga av det här. Dom jäklaran ..


S.Y


Varma nätter

Det är otroligt varmt, inte bara på dagarna utan på nätterna också. Känns som att det kommer bli en tuff vecka, varmt och sömningt.


S.Y

Borta bra men hemma bäst.

Efter en härligt liten semester ner till småland, så känns det fortfarande skönt att vara hemma. Även fast jag bara var borta en natt.








Känner mig väldigt trött efter allt resande , så tänkte att en bild beskriver mer än 1000 ord.

Super resa, skulle gärna göra om den ! Fast nästa gång hoppas jag inte att det är riktgit lika varmt. Får gärna vara sol och sommar , men kanske inte 35 grader i skuggan.. HOT!



S.Y


Den första resan.

Nu är det dags för en liten semester ner till Småland med mor,bror och moster. Ska bli helt llunderbart att åka iväg ett tag. Inte så länge, men det är kanske helt lagom för mig .




S.Y

Dagens som inte får återkomma.

Dagen såg ut så här
1. Hyresvärden som jag skulle träffa för att kolla på lägenheten , helt knäpp och fövirrad.
2. Innan jag hinner fram till lägenheten så Önskar jag han all lycka att hitta någon som skulle vilja hyra lägenheten.
3. Det var så VARMT , det är fortfarande varmt..
4. Kommer till jobbet, inga strumpor med mig ! Smart som man är så löser man det snabbt.
5. Har en ny "kock" på jobbet. Någon som inte kan göra mat, vilket gör att jag blir tvungen att hoppa in och hjälpa han.
6. Kunderna blir GRYMT arga. Förstår inte att människor kan säga så elaka saker till andra helt iskalt.
7. Håller på att explodera pga. några gäster som inte kan bete sig som folk.
8. Inser att jag inte hunnit städa ett ända städområde innan jag går hem..



Det jag har att säga om dagen är :
GRRRRRRR!




S.Y

Lägenhet.

Efter en dålig sömn så ska jag nu vidare till Uppsala. Dags att kolla på en lägenhet som jag tror skulle passa mig väldigt bra, får se ifall jag har råd med den.Är det värt att betala så mycket för en lägenhet eller ska man vänta ett tag och se ifall något annat kommer upp?


S.Y

Dagens tidning


Jag viste redan att ändel männsikor tänker otroligt dumt och inte alls borde ha någon talan.
Fast det här tycker jag är lite kul, förbjuda en frisyr?



Förstår inte hur människor kan se på andra människor som om dom vore mindre värda än en blomma.






Kommer inte ihåg exakt vilken tidning det kommer ifrån, men tror det är UNT. Tar reda på det imorgon!




S.Y

Ny dag.

Idag vart det en snabb morgon, eller vad man ska kalla det. Försova mig så det vart inte så mycket emr än att vakna och inse att det är en till dag tillarbetet. Säger inte att det är något fel på det, kan alltid vara kul med något nytt.

Kände för en onyttig frukost idag så det vart lite glass och vitaminer, kan behövas när det är så varmt ute.




S.Y

Sista minuterna

En hård dag på arbetet idag, fast vilken dag är inte det?
Fick några minuter över innan jag slutade idag. Det var då jag fick tänka snabbt och se vad som skulle behövas göra absolut just nu. Nya bilder på toalettdörren!
Fast jag har absolut min favorit där ! Tror ni kan gissa ;D




S.Y

Fönster blommor.

Ups, jag har inte allt för stor koll på mina kära små blommor. Det är verkligen jätte snyggt att ha gott om växter inomhus, men tusan vad solen ligger på. Mina små växter som jag lyckats hålla vid liv håller på att bli små gula blad.. Till och med en av mina kaktusar håller på att bli helt gul, fast det kanske den ska vara?



S.Y

Shop.

Även om klockan bara ä 9 snart så tänkte jag följa med Syster och Peter och handla. Det är alltid skönt att åka tidigt ihop om att det ska vara lite folk. Sen så kan det vara skönt att göra något innan arbetet,ist för att bara sova. Vill inte sova bort hela sommaren.




S.Y

Talar om det som stiger.

Helt slut, men imorgon blir det tidigt för att handla.Hoppas jag orkar hela veckan utan något utbrott som gör att jag får sparken. Känner att det börja närma sig, snart semester..


Är det något fel ifall mitt öga knakar?


S.Y

Jobbet och arbetet.

Riktigt skönt att få sova ut på riktigt. Vaknar upp och kollar på new moon, mest kanske för att jag läste ut boken igår. Det blir inte riktigt samma känsla att se filmen efter att man läst böckerna. Men dom är fortfarande otroligt bra.

Eftersom jag aldrig kommer ihåg vad Edward heter på riktgit så heter han just Edward för mig. Här om dagen fick jag höra att han egentligen ville bli en rockstjärna. Kan förklara varför han aldrig är med dom andra på olika träffar. Så egentligen vad är det som håller han tillbaka ? Vad är det som håller någon tillbaka?
Varöfr inte strunta i ansvaret ett tag och bara leva?

Tillbaka till arbetet.


S.Y

You tube?



Fråga mig inte riktigt vad det här är , ibland är det kul att se hur andra tänker.



S.Y

På väg hem

För att tala om något ni redan vet.

1. Det är varmt ute!
2. Jag gillar verkligen inte mygg!
3. Dags att byta jobb ?
4. Funderar seriöst på att gå naken imorgon, om det är lika varmt och ifall jag måste upp ur sängen.
5. Jag har läst ut den 2:a boken <3


S.Y

Musik inte som vanligt, men musik








S.Y


Värmen

känslan att det är så varmt gör det ibland jobbigt. Det blir ganska segt att gå längre sträckor och det känns värdelöst att jobba alla soliga dagar. Tre veckor kvar sedan är det en liten semester på 5 dagar :)


S.Y

Borta bra men hemma bäst.

Idag när jag kom hem idag , så kändes allt så skönt. Nystädat och ljust. Wonderfult!



Dom senaste dagarna har jag kännt mig oroligt borta från allt. Jag har hamnat i min egna lilla värld efter att jag fastnade för böckerna i twilight historian. Har aldrig läst mycket , men nu jäklar går det undan. Läskigt mycket..



S.Y

RSS 2.0