Barn och fritid

All the love that history knows,
is said to be in every rose.


Igår var det en super lyckad kväll med "lagom" alkohol och mycket nytt folk. På göteborgs nation i Uppsala kändes det som att var tillbaka i lågstadiumet. På diskon man brukar gå på när alla bord är i hörnen och tjejerna på ena sida av lokalen och killarna i mitten. Skilnaden igår var nog att det var alkohol och att juh mer klockan gick juh mer blandat vart det med dom olika könen. Men tyvärr stängde Nationen kl 1 så då drog vi vidare till Terassen och träffade på väldigt trevligt folk :) Alltid kul när man träffar på folk som man kan snacka öppet med och bli bjuden på drinkar ;) Sen så avslutade kvällen med en öl och ett strudie besök i en ambulans. Vi fick kolla in och se hur det är i en ambulans ^^ Det är inte dåligt det inte.



Idag vart en hemskt tidigt morgon. Vid kl 9 möte jag min Syster och lite kompisar för att gå vidare hem till våran lärare för en sista fika innan studenten. Hon bor så fint i en liten husbåt i Uppsalas fyriså. Den är inte dålig den inte. Där vart det kaka och läsk med lite glass till :) Hon berättade också om hennes hemsida hon startat. Hon är mycket ute och reser i Afrika och hjälper människor att odla och göra kompost m.m. Väldigt imponernade och spännade. Skulle väldigt gärna vilja följa med henne någon gång på en sådan resa, och hjälpa till. Inte bara sitta här hemma och klaga eller skicka pengar, utan att verkligen göra någon skilnad. Hennes hemsida --> http://afrogarden.com/

Idag började vi måla lakarna som ska sitta på Flaket på studenten. Första lakanet av fyra vart klart :) Så här vart den :)


Så här vart den :D


My love is like a song
That goes on and on forever
My love is like a prisoner
It´s to you that I surrender.


S.Y

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0